Arkadaşlar merhaba 19.08.2019 tarihinde nihayet saç ekim işlemim gerçekleşti. Yıllardır süren toppik, kmax, dermmatch bağımlılığımdan kurtulmak için hayırlısı ile yola çıkmış oldum.
Ekim günü Manisa Alaşehirden gece 4.30 gibi eşim ile beraber yola çıktık. Sabah 7 gibi oradaydık ve ekim merkezine geçtik. 7.30 gibi anestezi iğneleri (canımı bir hayli yaktı) başladık greft alımı ile devam ettik saat 12 gibi mola verdik ama bu süreçte bel, boyun, burnumun sedyeye yapışması
vs çok çok yorucu süreç devam etti. Akşam üstüne doğru kanal açma işlemine geçtik sanırım en rahat oldugum süreç bu idi.Bu süreç de bittikten sonra Ekim işlemine geçtik ve saat 23.00 gibi işlemler bitmiş oldu.
Geceyi otelde geçirdik ama ne yatılabiliyor ne oturulabiliyor berbat bir gece geçirdim
öyle böyle sabahı ettim ve pansuman için tekrar merkeze gittim.
Sibel hanım ve ekibi inanılmaz güzel insanlar her konuda ilgili ve sabırlılar. Hani ben yeter desem Sibel hanım greft toplamak için canla başla mücadele veriyor. Kendisinin ve ekibinin ellerine sağlık.
Bugün 3.günüm adeta bi uzaylıya benzedim yatsam ensem acıyor kalksam ödem aklıma geliyor
Allah utandırmasın epey zahmetli ve emek isteyen bir süreç bu.