Evet 18 ay doldu .Artık bisey gelismiyecek sac ekimi olarak memnun degilim diye bilirim ekilen bazi yerler cikmadi .Bazı yerlerde ciddi sac ekimi yön sorunu var saclar sadece soldan saga taranıyor.Sac ekim den sonra verilen ilacları 1 yıl kullandım.ilaclari kulanırken saclar ciddi hacim kazandı .Ama ilacları birakinca saclar bildigin söndü.Telefonla bir cok kez aradim acmadilar ve whatsup donmediler resimler ortada.Bana söz verdikleri restore ekimi yapmadılar.Orta ve tepede ekilen bircok sac cimadi malesef.Hep sayfamda benim ekimim bakıp yapmayin butun ekimlere bakin dedim. 1. Resim golgede 2. Resim pencere kenarı flaslı
-revizyon yaparız dediler yapmadılar,
-telefonlara bakmadılar, ilgisiz ve güvensizler
-Ekim öncesi bahsettikleri sonuc nerdeeee , elde ettiğin sonuc nerde..
Şikayetçi ol, ilgili konu başlığı var zaten hali hazırda. Paylaş , paylaş ki senin gibi birileri de üzülmesin...
Ama vellakin 3500 greft ekim, açıklık çok.... 18 ay boyunca kendi saçlarından da kayıplar olmustur mutlaka...bunları gözönüne al,Önünde bilgisayar var aç bak 3500 greft Ekim örneklerine ... bana kalırsa senin ekimin çıkışlar anlamında başarısına not verecek olursak 7/10. (10/10 koray hocanın sonuçlarını referans aldığımızı varsayıyorum)
En büyük sorunumuz beklentilerimiz bence... sonuç nasıl olsaydı siz mutlu olurdunuz? Önce bu soruya cevap bulmak lazım... varsa kafanızdaki sonuca yakın bir fotoğraf paylaşırsanız sevinirim.
Bana kalırsa sizin kellik sorununuz zaten 3500 greft ile sonlanacak bir sorun degil di.
Dip not: ekimcinin ilgisizliği, çıkış yönleri, telefonlara cevap vermiyor olması, Ekim öncesi yalan vaadleri BUnlardan bahsetmiyorum Bunlar tamamen şikayet konusu. Ama çıkışlar konusunda bence çok kayıbınız YÖK)
Tamamen şahsi fikrimdşr.