Saç Ekimi Sonuçları
abi hayırlı olsun, eski haline göre gayet iyi, ve son dönemde atak yapmış olması da süper. 1-2 ay daha artış gösterir saçların, cok geç başlamış cünkü cıkma zamanı.Bir şey sorucam, şok dökülmen hangi günler arasında oldu tahtını? O da mı geç oldu?
Vallaha sizin adınıza çok sevindim. Güle güle tarayın gayet güzel olmuş. 👍
Beyoglu...01 Aralikta bi yazismamiz olmustu...dipten yeni yeni saclar cikiyor...acaba tutarmi diye bilgi arastirmasi icerisindeydin!!! Bu 3 hafta icerisinde müthis ilerleme var... okadar süper bir gelisme ki... yani bundan sonra gelisme olmasa bile ( ki neden olmasin? ), bence etrafina sevincinden güklücükler atiyorsundur!!! Adina cok sevindim!!
Tepe Nasıl malum tepe çok geç çıkıyor
MaşAllah; çok başarılı olmuş. InsAllah tepedede gelişimler olmuştur
Sonuç güzel olmuş bence saç ekimi için çok daha fazlasını beklemek hayalperestlik olur saçlarda uzamış uzun kullanın bence .
Abi tepeden nasıl gözüküyor foto paylaşırmısınız acaba
olmuş olmuş hacım kazanmiş saclar mutlu son
Alıntı yapılan: Jokey35 - 21 Aralık 2016, 16:18:19Dostum hayırlı olsun hacim kazanmış saçlar. Yalnız ön dipler çok bariz belli. ekim diye bağırıyor. jokey eyvallah.Yanniz ondeki fotolarada bir bak olumu goren sitmaya razi olur misali bizimkisi 😂😂😂 daha once sacta cukmiyordu .bide ben butun fotolda yuksek isik ve flasli cektim biraz siritiyor resimlerde.😊😊
Dostum hayırlı olsun hacim kazanmış saçlar. Yalnız ön dipler çok bariz belli. ekim diye bağırıyor.
ustad tüm samimiyetimle söylüyorum ki mükemmel bir sonuç bu. yaşına,saç yapına,açıklığına ve greft sayısına baktığmızda olabilecek en güzel senaryo bu. güle güle taraman dileğiyle.
Alıntı yapılan: kadiköy1 - 30 Aralık 2016, 17:27:40ustad tüm samimiyetimle söylüyorum ki mükemmel bir sonuç bu. yaşına,saç yapına,açıklığına ve greft sayısına baktığmızda olabilecek en güzel senaryo bu. güle güle taraman dileğiyle. kadıköy kardesim guzel yorumun icin cok sagolasin dpten hala saclar batiyor.Fakirin ekmegi umuttur misali o saclarida bekliyorum.😊😊
Gelmesede dert edecek birşey kalmamış, "bazı Ekim'lerde geç çıkışlarda olabiliyormuş " a çok güzel bir örnek oldu sizin Ekim'iniz.Keyifini sürün..Sloocer yorumun icin sagolasin .kafa rahat olunca saclarda rahat rahat cikmaya basladi gecde olsa 😊😊😊