Gönderen Konu: BOGAZİCİ SACEKİMİ (Estethicaİncirli) İsmayilbeyin ekibi3500greft BASARISIZ EKİM  (Okunma sayısı 82760 defa)

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese Merhabalar 7 ay öce sac ektirdim sonuclarının resimlerini ve degerli yorumlarınızı bekliyorum Sacı bogazicisacekim sitesinde randevu alarak ekime gittim bakırkoy incirli estetica adresinde doktorlarla bulustum. Gerekli on görüsmeden sonra amelyataneye gecildi igne serum ve yapıldı ense bölgesinden igne yapıldı .Kokleri bayan bir hemsire aldı. 2 saat sürdü biraz Mola ve yemekten sonra toplamda 4 kisi İsmayil beyin ekibiyle toplamda alımda dahil 5 saatlik bir operasyon gecirdi. Agrı kesici antibiyotik ve krem verildi.3 gün pansuman 10 gun yıkama yapıldı . ( Ameliyat öncesi fotoları 6 ay ve 11 aylik surec birlestirdim.)000

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Amelyat öncesi foto 2
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2016, 23:55:48 Gönderen: beyoglubeyi »

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sonrası foto

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Basmalı ve bandaj çıktıktan sonra
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2016, 15:31:05 Gönderen: beyoglubeyi »

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
10 gün

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sok dokulme bu arada 2 ay sarımsak sampuanı  6 ayda PanPlus Kapsül kullandım
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2016, 15:34:45 Gönderen: beyoglubeyi »

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
7 ay önce ektirdiginize göre sonucu görmemiz gerekmiyor mu

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet haklısınız bölüm bölüm atayım dedim. Benim saç sonuçlarım sitedeki arkadaşlar gibi değil malesef biraz geç çıkıyorlar. Bu 6 ay olması lazım kafam hala kirmiziydi
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2016, 15:37:34 Gönderen: beyoglubeyi »

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bide sitede masallahi var 6 ayda bonus gibi olan arkadaşlar var . Aylardır siteyi izliyordum en sonunda bende ekleyim danışayım dedim. Benim 6 aylık sonuçlar normalmi.
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2016, 15:24:02 Gönderen: beyoglubeyi »

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla abi 6 ayda daha sıklaşmış olması ve kızarıklığın geçmesi gerekiyordu tahminimce bence ekim merkeziyle gõrüs

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben aynı şeyi düşündüm fotoları yolladım .kızarıklık iyi kan dolaşımı devam ediyor güzel çıkacak dediler. Ama bu site sonuçlarını görünce insan şüpheye düşüyor. O yüzden değerli yorumlarınızı bekliyorum.

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Boğaz ici saç ekim merkezi hala duruyor mu ?

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim bir arkadaşım ektirmisti bende referansla gittim. Anladığım kadarıyla saç ekim ekibi çeşitli hastanelerde Ekim yapmaya devam ediyor.O yüzden Estetica İncirli yazdım.Benim gittiğim ekip çok yoğundu. İnternet sitesinden randevu aldım.Başka gittiğim zaman ekip falan yoktu mesala doktor başka hastaneden geldi kontrol etti iyi dedi.Yine anladıgım kadariyla Hastaneler bu ekibi kullanıyor.Yakında yeni fotolar atacağım bir bakıp yorumlarınız sevinirim

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum bu 3500 greftin ekimini nasıl planladılar?Ön kısma ne kadar arka kısıma ne kadar?Arka kısıma baya aralıklı bir ekim olmuş. Sanırım 3000 öne geri kalan 500 ü de arkaya dağıtmışlar.

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben bu sitedeki arkadaşların gibi fotoya bakıp bi hesaplayayım dedim .600 kadar arkaya çoklu etmişler. Öncede 2900 galba ortada biraz saçım vardı.fotoda var bir tane nasıl ekildigi

Facebook Twitter Instagram