Gönderen Konu: ASMED | 3000 Graft Saç Ekimi | Dilek Çakır  (Okunma sayısı 51036 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED | 3000 Graft Saç Ekimi | Dr. Alp Bayramoğlu ve Dilek Çakır
« Yanıtla #165 : 09 Şubat 2020, 21:41:19 »
Teşekkür ederim dostum. Aslında saç ekiminin en büyük avantajı saçı uzatmak değil de, kısa tutabilmek bence. Zira, eskiden de saçımı uzun tutardım. Bu şekilde açık yerleri gizlerdim. Şimdi buna gerek olmaması büyük rahatlık :)

Katılıyorum saç ekimin den sonra saçı kısa kullanabilmek zor bir durum profesyonellik ister sık olması aynı zamanda yönlerin kendi saçına uyumlu olması gerek forumda başarılı olarak nitelendirilen bir çok sonuç saçı zor kısa kullanır.

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #166 : 09 Şubat 2020, 21:44:50 »
Katılıyorum saç ekimin den sonra saçı kısa kullana bilmek zor bir durum profesyonellik ister kısa ve sık olması aynı zamanda yönlerin kendi saçına uyum sağlaması.

Ben sana yakışacağını ve uzun halini görmek istediğin için söyledik yoksa kısa da gayet başarılı bir sonuç maşallah.

Eyvallah Hintell, sağ olasın. Saçlar yıllar içinde açılmaya başlayınca, ne uzun saçın tadı oluyordu, ne de kısa saçın. Şimdi ikisini de deneyebilecek olmak güzel. Şu aşamada saçın son halini net görebilmek adına kestirmek istedim. Sanırım bundan sonra artık uzamasına izin vereceğim. Belki yaza doğru uzun halini de paylaşmak kısmet olur. Tekrar teşekkür ederim yorumlar için.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #167 : 09 Şubat 2020, 21:49:18 »
Bunara da uzun halini merak ediyoruk uzatırsan ön profilden paylaşmayıda unutma lütfen dostum.
Global Moderator

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #168 : 09 Şubat 2020, 21:51:09 »
Saç ekiminde Başarı bu dur kısa çok doğal ve çok sık Alp hoca zirveyi oynuyor.

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #169 : 09 Şubat 2020, 21:51:58 »
Bunara da uzun halini merak ediyoruk uzatırsan ön profilden paylaşmayıda unutma lütfen dostum.

Tabi, mümkün olduğunca net, ışıklı ortamda ve fazla açıda çekmeye çalışıyorum. Uzun halini de o şekilde paylaşacağım.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #170 : 09 Şubat 2020, 21:58:02 »
Süper sonuç çok beğendim.

kilic1977

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 09 Şubat 2020, 22:51:35 »
8.-9. Ay’dan sonra çıkan saçların kalınlaşacağını düşünürsek çok daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Tebrikler hocam, bu sorundan kurtulmuşsun artık

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #172 : 09 Şubat 2020, 22:53:14 »
Süper sonuç çok beğendim.

Eyvallah dostum.

8.-9. Ay’dan sonra çıkan saçların kalınlaşacağını düşünürsek çok daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Tebrikler hocam, bu sorundan kurtulmuşsun artık

Sağ olasın Kilic1977, darısı herkesin başına.

Takibetakip

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #173 : 16 Şubat 2020, 06:30:49 »
Adeniz dediğin çok doğru, genelde saçta açıklık olduğundan kısa saç tercih etmiyoruz ve uzatıp sıkıntılı yeri örtüyoruz. Fakat saç ekimindeki asıl konfor bence kısa saçta doğal ve güzel durması. Şahsen benim saçım yanlardan açık ve saçımı uzun tuttuğumdan kimse o açıklardan haberi bile yok fakat rüzgarlı havadan nefret ettiğim kadar heralde bişeyden nefret etmedim bu hayatta :D o rüzgar beni sanki bir anda 10 yaş yaşlandırıyor ve komik bir görüntü oluyor.

Tekrar Adenize gelirsek , hocam saçlar harika maşallah diyelim kısa saçta bu kadar güzel ise tek sıkıntı artık uzatacaksanız iyi bir berber kuaför bulmak :D ,  O da ayrı bir sorun tabi ki ama saçsızlığın yanında çok hafif kalır. Kaldıki saç problemi yaşayanlar berberden şikayetçi olmalarındaki asıl nedenlerden biri bizim saçımızı traş etmenin daha zor olması.

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #174 : 16 Şubat 2020, 06:44:30 »
Adeniz dediğin çok doğru, genelde saçta açıklık olduğundan kısa saç tercih etmiyoruz ve uzatıp sıkıntılı yeri örtüyoruz. Fakat saç ekimindeki asıl konfor bence kısa saçta doğal ve güzel durması. Şahsen benim saçım yanlardan açık ve saçımı uzun tuttuğumdan kimse o açıklardan haberi bile yok fakat rüzgarlı havadan nefret ettiğim kadar heralde bişeyden nefret etmedim bu hayatta :D o rüzgar beni sanki bir anda 10 yaş yaşlandırıyor ve komik bir görüntü oluyor.

Tekrar Adenize gelirsek , hocam saçlar harika maşallah diyelim kısa saçta bu kadar güzel ise tek sıkıntı artık uzatacaksanız iyi bir berber kuaför bulmak :D ,  O da ayrı bir sorun tabi ki ama saçsızlığın yanında çok hafif kalır. Kaldıki saç problemi yaşayanlar berberden şikayetçi olmalarındaki asıl nedenlerden biri bizim saçımızı traş etmenin daha zor olması.

Haklısın dostum, ah o rüzgarlı havalar! :) 

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #175 : 16 Şubat 2020, 09:04:20 »

Siz ekim yaptırmadınız sanırım.. saç ekiminden sonra saçları kısa keserek kapatıcılık ve aynı zamanda doğallık yakalamak çok zor.aksine saçlar yazdığında çoklu geeftler kaptıgılık sağlamaya başlar

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
« Yanıtla #176 : 16 Şubat 2020, 16:44:06 »
Maşallah gayet güzel görüntü, hayırlı olsun, güzel günlerde tarayın inşallah. Uzun halini de ilgiyle takip ediyor olacağım.

Takibetakip

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #177 : 16 Şubat 2020, 18:51:24 »
Siz ekim yaptırmadınız sanırım.. saç ekiminden sonra saçları kısa keserek kapatıcılık ve aynı zamanda doğallık yakalamak çok zor.aksine saçlar yazdığında çoklu geeftler kaptıgılık sağlamaya başlar

Evet yaptırmadım fakat adenizin saçına bakar mısın? Bu saç kısa da kullanılsa ekim olduğu anlaşılmaz gayet doğal duruyor. Belki ekim yaptırmış ve bu konuda tecrübeli arkadaşlar bunu anlayabilir ama hayatında bu sorunu yaşamayan anlamaz :D

Şunu da unutmamak gerekiyor bu ekim sonucu daha tamamlanmış değil bence adenizin saçları bir tık daha güzel olacak.Umarım herkes istediği sonuçlara ulaşır.

Woper

• Sr. Member
« Yanıtla #178 : 16 Şubat 2020, 19:12:33 »
Hocam iyi günlerde tarayın diyecem de bu saça tarak vurmaya gerek yok çok yakışmış

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #179 : 16 Şubat 2020, 20:03:40 »
Teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilek ve görüşleriniz için.

Kısa kestirme meselesine gelince... Bence, saç ekim sonucunu kısa kestirmeye göre değerlendirmek için saçın ekim öncesindeki durumuna dikkat etmek gerekiyor. Eğer ekim yapılan alan çok büyükse, ekim sonrasında elbette ki çok sık bir görüntü elde edilemeyebilir. Bu tip bir durumda saçları kısa tutmak (1 cm - 4 cm arası), biraz seyrek bir görüntü oluşmasına sebep olabilir. Saçlar uzatıldığında ise kapatıcılık artacaktır. Ancak, benim gibi saçlarının yalnızca belli bir bölümü dökülmüş olan kişiler için ekim sonucunda çok daha sık bir görünüm elde edilebiliyor, zira daha ufak bir alana daha fazla sayıda saç ekiliyor. Bu durumda da saçları ekim sonrasında kısa tutabilmek de mümkün oluyor. Henüz saçlarıma nasıl bir şekil vereceğime karar vermiş değilim, zira sürecinde en azından 12 ayı bulmasını bekliyor olacağım. Ancak şu anki durumda bile büyük bir memnuniyetle saçlarımı kısa tutabiliyorum. Bu da ekimin doğal ve sık görünümünün sağladığı büyük bir avantaj.

Facebook Twitter Instagram