Gönderen Konu: ASMED | 3000 Graft Saç Ekimi | Dilek Çakır  (Okunma sayısı 50972 defa)

adeniz

• Jr. Member
  • **
Ynt: ASMED | 3000 Graft Saç Ekimi | Dr. Alp Bayramoğlu ve Dilek Çakır
« Yanıtla #30 : 25 Ağustos 2019, 13:55:57 »
Merhaba arkadaşlar,
17. gün güncellemesini paylaşıyorum. 12. gün olan kabuk dökümünün tamamlandığı gün ile karşılaştırmalı fotoğraflar ekledim. Sanırım Batı cephesinde değişen bir şey yok. İki gündür toplamda 3-4 saç telinin döküldüğünü fark ettim. Ancak sanırım şok dökülme henüz etkin olmaya başlamadı.

Bu arada, bileniniz var mıdır diye sormak isterim: Saç ekimi sonrasında var olan saçların zarar görmesi gibi bir durum oluyor mu?

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 25 Ağustos 2019, 14:00:22 »
12-17 tepe bölgesi

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 25 Ağustos 2019, 14:11:47 »
Kardeşim ekiminiz hayırlı olsun 20 günden sonra şok başlıyacak ; var olan saçlar eğer finasterid kullanıyorsanız zarar görmesi çok az ve endişe etmeyin
Ama genelde bunu söyleyim , eğer saçlarda minyatürlenme varsa ve finasteridi 1-2 ay saç ekiminden önce kullansanız kendi saçlarınız az zarar görür , ama saçlar eğer kaliteliyse ve genetik dökülme bir sevyede durduysa fin kullanılmasada o kadar zarar görmez saçlar

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 25 Ağustos 2019, 16:34:31 »
Kardeşim ekiminiz hayırlı olsun 20 günden sonra şok başlıyacak ; var olan saçlar eğer finasterid kullanıyorsanız zarar görmesi çok az ve endişe etmeyin
Ama genelde bunu söyleyim , eğer saçlarda minyatürlenme varsa ve finasteridi 1-2 ay saç ekiminden önce kullansanız kendi saçlarınız az zarar görür , ama saçlar eğer kaliteliyse ve genetik dökülme bir sevyede durduysa fin kullanılmasada o kadar zarar görmez saçlar

Teşekkür ederim emin43 cevabın için. Finasteride kullanıyorum. Ancak, kullanımdan bağımsız olarak, halihazırda saçlı olan bir bölgeye sıklaştırma amacıyla ekim yapıldığında, bu durumun varolan saçları olumsuz etkileyip etkilemeyeceğine dair genel bir endişem var. Sıklaştırma adına kanal açılırken umuyorum ki var olan saçların beslenme kanalları zarar görmüyordur. Bunu tabi biz sıradan insanların analiz etmesi pek mümkün olmayabilir. Ben forumda bu duruma dair olumsuz bir neticeyle karşılaşmış birisi var mıdır acaba diye merak etmiştim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 26 Ağustos 2019, 11:04:26 »
İnci gibi ekim yapılmış kabuk sonrası görüntü çok yogun saç yönleri çok muntazam maşallah
Global Moderator

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 26 Ağustos 2019, 11:36:20 »
İnci gibi ekim yapılmış kabuk sonrası görüntü çok yogun saç yönleri çok muntazam maşallah

Sevgili Hintell,
Sağolasın dostum yorum için, eksik olma. Forum'daki diğer bazı ASMED ekimlerinin gidişatı birazcık tedirginlik yarattı bende. Ancak, sürecin çok öznel bir deneyim olduğunu; kişiden kişiye çok farklılık gösterdiğini de biliyorum. Umarım gidişat da böyle yolunda devam eder. Bekleyip göreceğiz. Selamlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 26 Ağustos 2019, 11:39:01 »
Sevgili Hintell,
Sağolasın dostum yorum için, eksik olma. Forum'daki diğer bazı ASMED ekimlerinin gidişatı birazcık tedirginlik yarattı bende. Ancak, sürecin çok öznel bir deneyim olduğunu; kişiden kişiye çok farklılık gösterdiğini de biliyorum. Umarım gidişat da böyle yolunda devam eder. Bekleyip göreceğiz. Selamlar.

Tedirginlik bir durum yok bazı bölgelerde seyreklik var biraz o arkadaşın 500 600 greft ucurur o saçları takılmayın ona.  Asmed her zaman mutlu eder.

Hem arada olur olumsuz durumlar saç ekimi bu önemli olan işini en kaliteli şekilde yapmak senin ekim planlaman sıklığın saç alımın bunu yapabilecek fazla yer yok keyfine bak.
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 15:51:20 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 26 Ağustos 2019, 11:42:17 »
Tedirginlik bir durum yok bazı bölgelerde seyreklik var biraz 500 600 greft ucurur o saçları takılmayın Asmed her zaman mutlu eder.

Hem arada olur olumsuz durumlar saç ekimi bu önemli olan işini en kaliteli şekilde yapmak senin ekim planlaman sıklığın saç alımın bunu yapabilecek fazla yer yok keyfine bak.

"Bazı bölgelerde seyreklik var" derken, benim ekimden mi bahsediyorsun, yoksa bahsettiğim diğer ASMED ekimlerinden mi? Benim ekimse tam olarak hangi bölge seyrek?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 26 Ağustos 2019, 12:11:19 »
Senin ekimden değil :) senin ekim daha ne kadar sık olabilirki:))  bahsettiğin ekimden konuşuyorum .senin için her şey güzel:) hayırlısı olsun
Global Moderator

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 26 Ağustos 2019, 12:15:32 »
Senin ekimden değil :) senin ekim daha ne kadar sık olabilirki:))  bahsettiğin ekimden konuşuyorum .senin için her şey güzel:) hayırlısı olsun

Eyvallah dostum :)

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 26 Ağustos 2019, 13:41:05 »
Kardeşim hiç stres yapma ve sabrlı olman lazım , çok temiz ekim olmuş seninki ; sadece şoktan sonra sabırlı olman gerekiyor ; değişiklik 6 aydan sonra başlayacak ve 8 ayda daha güzel olacak inşallah ondan donra saçlar kalınlaşıp form alacaklar ; onun için 3-5 aylarda beklentin daha fazla olmasın ; saç ekiminde sabırlı olucaksın

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 26 Ağustos 2019, 13:46:00 »
Kardeşim hiç stres yapma ve sabrlı olman lazım , çok temiz ekim olmuş seninki ; sadece şoktan sonra sabırlı olman gerekiyor ; değişiklik 6 aydan sonra başlayacak ve 8 ayda daha güzel olacak inşallah ondan donra saçlar kalınlaşıp form alacaklar ; onun için 3-5 aylarda beklentin daha fazla olmasın ; saç ekiminde sabırlı olucaksın

Valla süreç sağlıklı işlesin de, sabırlı olurum arkadaş :) Yeter ki nihai sonuç güzel olsun. Sağolasın yorumun için, eksik olma.

Zobizeretta

• Full Member
« Yanıtla #42 : 31 Ağustos 2019, 14:17:20 »
Hayırlı olsun planlamanız ve ekim sıklığınıza bayıldım bu saçlar çıkarsa anadan doğma olur maşallah.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 31 Ağustos 2019, 15:53:57 »
güzel bir ekim takipteyiz umarım dilediğin gibi olur saçların .

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 31 Ağustos 2019, 19:58:35 »
Teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için. Şok dökülmeler başladı 1 haftadır. Birkaç güne fotoğraf paylaşacağım.

Facebook Twitter Instagram