Gönderen Konu: Sebamed Anti-Hairloss  (Okunma sayısı 5847 defa)

KaiserSS

• Hero Member
Ynt: Sebamed Anti-Hairloss
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2019, 09:44:23 »
Bu şampuanlar saç yapısuna uygun 5,5 ph içerikleri sadeleşmiş ürünler, saç çıkışına etki etmez saçı besler korur, farklı markalarda var, sebamed de iyi bir üründür
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2019, 11:54:05 »
Sebamed kafeinli ve her gün kullanım şampuanını kullanmıştım ama dökülmeye ne kadar faydası var bilmiyorum

Bir çok şampuan değiştirdim ve artık Bioxcin Forte'ye geçip şampuan değiştirmeyi bırakmayı düşünüyorum

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Ağustos 2019, 16:58:26 »
Sebamed Anti hair loss kullandım saç dibinde çok durunca deride yanma yapıyor sakın yüzüne gelmesin yakıyor bir süre sonra geçiyor saçı sert yapar ben kullandm fena değildi

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2019, 20:22:57 »
Bu şampuanlar saç yapısuna uygun 5,5 ph içerikleri sadeleşmiş ürünler, saç çıkışına etki etmez saçı besler korur, farklı markalarda var, sebamed de iyi bir üründür
Saç çıkışını sağlayan şampuanlar hangileri Hocam?

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #5 : 18 Ağustos 2019, 20:23:38 »
Sebamed kafeinli ve her gün kullanım şampuanını kullanmıştım ama dökülmeye ne kadar faydası var bilmiyorum

Bir çok şampuan değiştirdim ve artık Bioxcin Forte'ye geçip şampuan değiştirmeyi bırakmayı düşünüyorum
bioxin forte iyi mi Hocam? Artıları neler

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #6 : 20 Ağustos 2019, 13:45:54 »
Sebamed Anti hair loss kullandım saç dibinde çok durunca deride yanma yapıyor sakın yüzüne gelmesin yakıyor bir süre sonra geçiyor saçı sert yapar ben kullandm fena değildi
her gün yıkanmasına uygun mu Hocam?

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 20 Ağustos 2019, 20:38:27 »
Sabah akşam yıkayabilirsin ama soğuk su önemli
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 21 Ağustos 2019, 13:32:05 »
Seba-med den memnunum saçımı güçlendirdiğini düşünüyorum. Düzenli kullanımda saçsız bölgede tüycükler çıkıyor
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #9 : 22 Ağustos 2019, 19:10:10 »
Seba-med den memnunum saçımı güçlendirdiğini düşünüyorum. Düzenli kullanımda saçsız bölgede tüycükler çıkıyor
Dökülme azaltıyor mu?

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 22 Ağustos 2019, 20:02:47 »
Bugün başladım, yıllardır kullandığım Bioxcin hair forte'u bıraktım. Sanırım ondan daha sert yapıyor kafein içerdiği için, dökülmeyi azaltacağını sanmıyorum ama sonuç olarak 1 şampuan kullanacağız yani. Önce aklımda alpecin vardı ama sonra bunu aldım migrostan.

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #11 : 22 Ağustos 2019, 20:09:01 »
Bugün başladım, yıllardır kullandığım Bioxcin hair forte'u bıraktım. Sanırım ondan daha sert yapıyor kafein içerdiği için, dökülmeyi azaltacağını sanmıyorum ama sonuç olarak 1 şampuan kullanacağız yani. Önce aklımda alpecin vardı ama sonra bunu aldım migrostan.

Bioxcinin hangisini kullandın hocam gözlemin nasıldı? Ben Bioxcin Forte'ye geçmek istiyorum hatta artık bunu alıp bir daha değiştirmeyi düşünmediğim için 3lü almayı düşünüyorum

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 22 Ağustos 2019, 20:16:01 »
Bioxcinin hangisini kullandın hocam gözlemin nasıldı? Ben Bioxcin Forte'ye geçmek istiyorum hatta artık bunu alıp bir daha değiştirmeyi düşünmediğim için 3lü almayı düşünüyorum
En çok satılan kırmızı olanını, herhalde 5  sene olmuştur. Açıkçası ben pek fark görebileceğimi sanmıyorum şampuanlarda ya. Bioxcin,Sebamed,Alpecin,Prozinc Pluc bütçene göre takıl. Saçı kabartır,dolgun gösterir; benim şampuan denilince aklıma bu geliyor.Şu şampuan genetik dökülmemi azalttı diyen varsa buyursun söyleyin hemen ona başlayalım

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #13 : 22 Ağustos 2019, 20:53:07 »
En çok satılan kırmızı olanını, herhalde 5  sene olmuştur. Açıkçası ben pek fark görebileceğimi sanmıyorum şampuanlarda ya. Bioxcin,Sebamed,Alpecin,Prozinc Pluc bütçene göre takıl. Saçı kabartır,dolgun gösterir; benim şampuan denilince aklıma bu geliyor.Şu şampuan genetik dökülmemi azalttı diyen varsa buyursun söyleyin hemen ona başlayalım

Yazdıkların hep özel şampuanlar hepsi iyidir bence kendi çapında diye düşünüyorum

Peki marketlerde falan satılan clear, head & shoulders gibi şampuanları kullanırmısın?

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 22 Ağustos 2019, 21:34:16 »
Yazdıkların hep özel şampuanlar hepsi iyidir bence kendi çapında diye düşünüyorum

Peki marketlerde falan satılan clear, head & shoulders gibi şampuanları kullanırmısın?

Ben kullanmam şahsen, hani şampuanlar aşağı yukarı aynıydı niye kullanmam diyorsun diyebilirsin. O markalar milyonlarca sayıda üretiliyor, ortalama insanları baz alarak.Benim saçım ortalama değil maalesef, dökülme çok. Özel şampuanları tercih ederim bu durumda

Facebook Twitter Instagram