Saç Ekimi Sonuçları
Bu şampuanlar saç yapısuna uygun 5,5 ph içerikleri sadeleşmiş ürünler, saç çıkışına etki etmez saçı besler korur, farklı markalarda var, sebamed de iyi bir üründür
Sebamed kafeinli ve her gün kullanım şampuanını kullanmıştım ama dökülmeye ne kadar faydası var bilmiyorumBir çok şampuan değiştirdim ve artık Bioxcin Forte'ye geçip şampuan değiştirmeyi bırakmayı düşünüyorum
Sebamed Anti hair loss kullandım saç dibinde çok durunca deride yanma yapıyor sakın yüzüne gelmesin yakıyor bir süre sonra geçiyor saçı sert yapar ben kullandm fena değildi
Seba-med den memnunum saçımı güçlendirdiğini düşünüyorum. Düzenli kullanımda saçsız bölgede tüycükler çıkıyor
Bugün başladım, yıllardır kullandığım Bioxcin hair forte'u bıraktım. Sanırım ondan daha sert yapıyor kafein içerdiği için, dökülmeyi azaltacağını sanmıyorum ama sonuç olarak 1 şampuan kullanacağız yani. Önce aklımda alpecin vardı ama sonra bunu aldım migrostan.
Bioxcinin hangisini kullandın hocam gözlemin nasıldı? Ben Bioxcin Forte'ye geçmek istiyorum hatta artık bunu alıp bir daha değiştirmeyi düşünmediğim için 3lü almayı düşünüyorum
En çok satılan kırmızı olanını, herhalde 5 sene olmuştur. Açıkçası ben pek fark görebileceğimi sanmıyorum şampuanlarda ya. Bioxcin,Sebamed,Alpecin,Prozinc Pluc bütçene göre takıl. Saçı kabartır,dolgun gösterir; benim şampuan denilince aklıma bu geliyor.Şu şampuan genetik dökülmemi azalttı diyen varsa buyursun söyleyin hemen ona başlayalım
Yazdıkların hep özel şampuanlar hepsi iyidir bence kendi çapında diye düşünüyorumPeki marketlerde falan satılan clear, head & shoulders gibi şampuanları kullanırmısın?