Öncelikle herkese merhaba benim saç dökülmem biraz erken yaşta başladı bilmiyorum benim yaşımda olupta saç ektiren varmıdır
saç ektirmeyi bundan 1 sene önce kadar düşünmüştüm ama bir türlü kısmet olmamıştı tam anlamıyla karar verdikten sonra artık araştırmaya başlamıştım akrabalarımdanda saç ektirenler olmuştu onların yaptırdıkları yerler ile görüştüm antalyada bi doktora karar vermişken fue yöntemiyle olan operasyonda pek iyi yorumlar almadım çünkü kendisi bana fut yöntemiyle yapmayı düşünüyodu bende bu kadar erken yaşta o şekilde yaptırmak istemedim bu arada yaşım 22
daha sonra bi aile dostumuzun tavsiyesiyle Gökhan hocayla tanıştım kendiside ona ameliyat olmuş ve ben saçlarını gördüğümde çok hoşuma gitmişti yani doğal saçtan ayırt edemedim onun operasyon sürecinin üstünden 8 ay geçmişti ve çok güzel duruyodu saçları Gökhan hocaya karar verdikten sonra hemen iletişime geçtim çok samimi ve içten davrandı bana benide bu durum çok rahatlattı kendinden emindi 2003ten beri fue saç yöntemiyle ekim yaptığı için bende bu durum dahada rahatlatmıştı ve nihayetinde 25.08.2016 tarihine randevu almıştım istanbul ataşehirde bi rezidansta yeri gayet temiz ve sağlıklı bir klinik benim ön iki şakaklar açıktı oraları kapattık ve toplam 2460 greft çıktı benden bugün 12.günümdeyim ve artık hiç bişey belli olmuyor benim çok hoşuma gitti ve çevremdende çok güzel tepkiler aldım arkadaşlar operasyona gelincede sadece kökler toplanırken yüzüstü yatarken ben çok zorlandım onun haricinde haliyle iğne darbeleri var acıyan yerler acımayan yerler var ama işin sonunu düşündüğünüzde hiç bi acıyı hissetmiyosunuz
fotoğraflarıda paylaşıyorum yorum sizlerin.. Son fotoğraf dün çekildi