Arkadaşlar herkese iyi günler diliyorum
Soner ben.Bu güzide forumu uzun süredir takip ediyorum ancak üye olmak bugüne nasip oldu. çünkü cesaretimi toplayarak ekim yaptırdım
evde istirahat ederken heyecanımı sizinle paylaşmakistedim. bugüne kadar internetten olsun çevremden olsun sürekli şu ilacı kullan bu ilacı kullan diye bana telkinlerde bulunan insanlar olmuştu.Fakat bir eczacı olarak bunları pek sağlıklı bulmadığımı söylemeliyim.
35 yaşındayım ve epeydir dökülme sorunu yaşıyordum. Yaş dahada ilerlemeden hazır kısa bir süre sonrada evlenecekken saç ektiriyim dedim. Bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine Essila hair'de ekimimi yaptırdım.sapphire & gold Fue tekniğiyle ekildi. Ekim öncesi fotolarımı ve ameliyat fotolarımı paylaşacağım. Vakit buldukça güncellemeye çalışacağım.
Bundan sonraki süreç benim için gerçekten heyecanlı geçecek ve ekim yaptıran arkadaşlar neler yaşadı daha da yakından bilmek istiyorum.Sizlerin önerilerine açığım.Özellikle benim tarzımda bir açıklığı olup ekim yaptıran arkadaşlar varsa onların tavsiyelerine tabiri caizse açım
hürmetler ederim