Gönderen Konu: Hiv hastaları saç ekimi yardim  (Okunma sayısı 3122 defa)

Kizilkral

• Yeni üye
  • *
Hiv hastaları saç ekimi yardim
« : 17 Ağustos 2019, 00:09:08 »
Merhaba arkadaşlar ben 27 yaşında hiv 1 senedir hiv tedavisi gören birisiyim bulaştırma riskim yoktur  belgelerim mevcut değelerim çok iyi ama dna işlediği için günlük 1 doz hap kullanıyorum. Saç ektirmek istiyorum varmı acaba bildiğiniz hiv hastalarına özel saç eken yerler yardım ederseniz çok sevinirim ..

My Precious

• Hero Member
Ynt: Hiv hastaları saç ekimi yardim
« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2019, 07:58:34 »
Hocam ekim günü rnanız yükselirse o ekim herkesin için riskli olacaktır.Ihtimali inanılmaz düşük biliyorum ama kafanızda delikler açılacak kanlar akacak korunmasız ilişkiden milyon kat daha bulaşıcılığı var.
Bence protez deneyin zaten benim bildiğim 1 2 yer yapıyor ama isimleri aklıma gelmiyor birileri yazar mutlaka

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2019, 12:25:55 »
Asmed koray erdoğan veya Hakan doğanay yapar görüşebilirsin.
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Ağustos 2019, 21:50:07 »
Sadece hıv pozitif ve hepatit pozitif hastaları İçin ayrılmış özel steril odalar var. Anlaştığınız ekip oralarda ekiminzi yapar. Bence önce açıklığınız paylaşın bir görelimsac Ekimine uygunmusunuz  diye. Ayrıca bütçe nedir ?(normal hastalara nazaran %40-80 arası fazla ödeme istiyorlar)

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Ağustos 2019, 10:58:23 »
Gecmis olsun..... + aciklik ve bütceyede bagli....

Ramy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2020, 00:39:43 »
Hiv statüsü saptanmaz ve belirlenemez olan her kişi ekim yaptırabilir. Bunu yapmayan hekimler kendi cahillikleri yüzünden yapmazlar. Hiv statüsü belirlenemez olan ve tedavi alan hastalar her türlü sağlık hizmetinden faydalanabilirler.
Sizin yapmanız gereken tedavinizi almanız, enfeksiyon doktorunuzu bilgilendirmenizdir.
  • Ekim Tarihi: 17 Aralık
  • Greft Miktarı 3100
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Sef antibiyotik, acti losyon
3100 greft
Sebamed şampuan
Curegen losyon
Argan, badem, hint yağı.
Sarımsak kürü

Hommer Hom

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 30 Aralık 2020, 10:24:38 »
Hiv statüsü saptanmaz ve belirlenemez olan her kişi ekim yaptırabilir. Bunu yapmayan hekimler kendi cahillikleri yüzünden yapmazlar. Hiv statüsü belirlenemez olan ve tedavi alan hastalar her türlü sağlık hizmetinden faydalanabilirler.
Sizin yapmanız gereken tedavinizi almanız, enfeksiyon doktorunuzu bilgilendirmenizdir.

hekimlerin Cahilikleri ile ne alakası var , zaruri tabiiki her türlü sağlık hizmetinden faydalanabilir , bu estetik bir operasyon yani ihtiyaç değil ,eğer doktor uygun görmüyorsa o kişinin imun sistemini düşüreceğini  düşünüyorsa yapmaz ,

Ramy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 30 Aralık 2020, 15:09:48 »
İmmun sisteminin düşüp düşmeyeceğine dair kararı estetisyen değil, hastayı takip eden enfeksiyon doktoru verir, cd4 seviyesi, hastanın 1-2 yıllık genel durumu, ilacını düzenli alıp almamasına bakılır ve eğer bunlarda majör bir düşüş yoksa operasyon yapılabilir. Çoğu estetisyen bunlara dikkat etmez, malzemelerinin göreceği zararı ve kendi çalışanlarını düşünür. Bu cahilliktir ya da önemsememektir. Genel durumu iyi olan hiv hastaları bırakın saç ekimini pek çok ciddi cerrahi operasyonu bile rahatlıkla olabilmektedir. Ülkemiz maalesef hastasıyla, doktoruyla bu konuda oldukça bilgisiz.

Ayrıca insanların ihtiyaçlarının ne olduğuna da biz karar veremeyiz. Biri için saç ektirmek önemsizdir, birine göre psikolojik olarak zaruri olabilir.
  • Ekim Tarihi: 17 Aralık
  • Greft Miktarı 3100
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Sef antibiyotik, acti losyon
3100 greft
Sebamed şampuan
Curegen losyon
Argan, badem, hint yağı.
Sarımsak kürü

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Aralık 2020, 18:55:21 »
Gelde merkez doktorları değilde ekime girecek ekipler biraz bu durumdan korkuyorlar.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram