2 yıl önce 9 ay süre ile kullanmıştım hemen hemen hiçbir yan etki görmemiştim (askere gittiğim için bıraktım)
2 haftadır tekrar kullanıma basladım biraz testis agrısı yaptı sanki üşütmüşümde sızlıyormuş gibi. bu da son günlerde biraz azaldı. (azalarak gidiyormuş)
onun dısında herhangi bir problem yok, hatta psikolojik olarakta iyiyim ekilen saçlarımı ve kendi saçlarımı koruduğunu hissediyorum.
cinsel yönden bir problem yok. evlendiğimde çocuk aşamasına gelmeden 6 ay önce bırakıp ne kadar doktor kontrolü varsa geçmeyi planlıyorum. çocukta herhangi bir gelişim bozukluğu meydana gelmesin diye.
bence ilaç gereğinden fazla abartılıyor
bu forumu kullanıyorsak eğer saç konusunda gereğinden fazla takıntılı kişileriz ve uzun vadede her gün saçlarınızı iyiye götüren bir ilacı kullanıp farkı yavaş yavaş gözlemlemeye basladığınızda takıntınız azalacak kendinizi toplumda daha iyi hissedecek ve psikolojiniz doğru orantıda iyiye gidecektir.
kullanmayan onlarca kişinin kullanıp yanetki görmüşcesine konusmasındansa kısa süre tecrübe edilip karara varılması daha uygun olur, yan etkiler ve psikolojik etkenler spor yaparak ve ilacı dusunmeyerek azaltılınabilir