Gönderen Konu: Finasterid Tamamlayıcı  (Okunma sayısı 3274 defa)

Rohat

• Full Member
Ynt: Finasterid Tamamlayıcı
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2019, 18:29:03 »
Arkadaşlar 0.5mg(veya 1mg)Finasteridi destekleyici vitamin ve minarel kullanacağım.
Aşağıda 2 seçenek sunuyorum fazladan veya eksikten bir şey almak istemiyorum.Sizce finasteridi tamamlayacı olarak hangisi daha ideal?
Medipocomlex içeriğinde saw palmetto var. Finas kullanıyorsanız tavsiye etmem. Diğerini bilmiyorum. Solgar 5mg veya Perfetcil araştırabilirsiniz

https://www.akakce.com/bitkisel-kapsul/en-ucuz-dermoskin-medobiocomplex-e-60-erkek-kapsul-biotin-sampuan-200-ml-sac-serumu-fiyati,1044227.html

https://www.akakce.com/vitamin-mineral/en-ucuz-doppelherz-aktiv-biotin-l-sistein-cinko-30-kapsul-fiyati,92744904.html

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Ağustos 2019, 23:30:29 »
Rohat reis sayfadaki arkadaşlar fikrinizi belirtir misiniz

sduzce

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 17 Ağustos 2019, 00:03:21 »
Xpecia kullansan daha iyi olmaz mı

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Ağustos 2019, 00:50:15 »
Hocam aslında bana Medobiotin iyi geldi ama şimdi onun içinde zaten saw palmetto ve kabak çekirdeği eksratı var %15-20 DHT doğal olarak blokluyor.Finasterid %70 blokluyor ikisi Birleşince fazla olur mu diye düşündüm. O yüzden sadece Çinko -Biotin tamamlayıcısı daha iyi mi olur sizce

sduzce

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2019, 01:02:17 »
Hocam aslında bana Medobiotin iyi geldi ama şimdi onun içinde zaten saw palmetto ve kabak çekirdeği eksratı var %15-20 DHT doğal olarak blokluyor.Finasterid %70 blokluyor ikisi Birleşince fazla olur mu diye düşündüm. O yüzden sadece Çinko -Biotin tamamlayıcısı daha iyi mi olur sizce

Ben xpecia+propecia 0.5 kullanıyorum. Xpecia'da biotin mevcut daha iyi ikili gibi

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2019, 08:28:18 »
Hocam Dht’yi o derece bloke etmek zararlı bence. Yani etkisi daha fazla olur belki ama her şey saç değil bunu da unutmamak gerekir. Saw Palmetto direkt  meni  üretimine saldırıyor. Finas bile o kadar meniyi engellemiyor.

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Ağustos 2019, 10:36:29 »
Ben xpecia+propecia 0.5 kullanıyorum. Xpecia'da biotin mevcut daha iyi ikili gibi

Xpeciada saw palmetto var fazla olmaz mı ben zaten saw palmetto var diye Medobiotin ve senin dediğin X pecia düşünmedim sadece.çinko-biotin düşündüm

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #8 : 17 Ağustos 2019, 13:14:07 »
Finas kullanıyorsanız ekstra saw palmettoya gerek yok diye düşünüyorum

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Ağustos 2019, 18:45:20 »
Tamam hocam teşekkürler. Finasterid bir şans verecem bakalım.

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 19 Ekim 2019, 10:38:33 »
Arkadaşlar 0.5mg(veya 1mg)Finasteridi destekleyici vitamin ve minarel kullanacağım.
Aşağıda 2 seçenek sunuyorum fazladan veya eksikten bir şey almak istemiyorum.Sizce finasteridi tamamlayacı olarak hangisi daha ideal?
Ben finin yanında larginine kullanıyorum. Memnunum sanda öneririm

https://www.akakce.com/bitkisel-kapsul/en-ucuz-dermoskin-medobiocomplex-e-60-erkek-kapsul-biotin-sampuan-200-ml-sac-serumu-fiyati,1044227.html

https://www.akakce.com/vitamin-mineral/en-ucuz-doppelherz-aktiv-biotin-l-sistein-cinko-30-kapsul-fiyati,92744904.html

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 19 Ekim 2019, 12:20:14 »
Bu ilacın yan etkisi yok diye şow yapıyordum 2 haftalık deneyimlerime göre bu ilacı alırken cinsel isteksizlik olasılığını ilk sıraya koyun benden demesi hayvan gibi iyi beslenen yemesine içmesine dikkat eden biriyim alkol ve sigara hayatım boyunca almadım bünyemde kuvvetlidir kan değelerim hepsi iyi ama finasteride yenildim ...
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 19 Ekim 2019, 16:58:18 »
Bu ilacın yan etkisi yok diye şow yapıyordum 2 haftalık deneyimlerime göre bu ilacı alırken cinsel isteksizlik olasılığını ilk sıraya koyun benden demesi hayvan gibi iyi beslenen yemesine içmesine dikkat eden biriyim alkol ve sigara hayatım boyunca almadım bünyemde kuvvetlidir kan değelerim hepsi iyi ama finasteride yenildim ...
İlk haftalarda normal bende de libido düşmüştü sonra normale dönüyo..

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 19 Ekim 2019, 17:35:43 »
Finas  kullanma   sonra pisman  olursun.

sirocco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 19 Ekim 2019, 17:45:41 »
Finas  kullanma   sonra pisman  olursun.

Sonuna kadar katılıyorum sana

Facebook Twitter Instagram