yaşım 25 zaten dr. bütün saçların dökülecek varsayımıyla ekicez dedi, yani her yere sıkı bir ekim yapacaz dedi. var olan saçlar şok dökülmesi olsa bile sorun olmaz gibime geliyor bilmiyorum. Bu forumda çok garip bir paradox var. Bir tayfa diyor ki saçların biraz daha dökülsün öyle ektir diyor. Ama diğer yandan da kafası çok acık biri saç ekince, ve çok da iyi sonuç alamayınca "bu açıklığa yine iyi olmuş daha ne bekliyorsun" diyenler var. Kafam çok karışıyor o yüzden de.
söylediğin şey çok doğru bir tespit hocam.
eğer finasterid kullanmayacaksan saw palmetto kullan finasterid ile aynı işi yapıyor fakat etkisi daha düşük olarak tek farkı doğal olduğu için yan etkisi yok. eğer varsa da çok düşük yan etkileri vardır önemsiz yani. saç ektireeksen ilk iki ay finasterid(proscar) kullan ki var olan saçların dökülmesin. sonra saw palmettoya dönersin. şampuan olarak da sawpoo kullanırsın çünkü o da saw palmetto içeriyor.
ben ekim yaptığım zamanlarda finasterid bulamamıştım. şok dökülme bitince bulabildim finasterid satan eczane. şok dökülme öncesi bulsaydım daha iyi sonuç alırdım.
bir de ekimi kaliteli düzgün bir yere yaptır öyle fabrikasyon bir yere yaptırma. forumda iyi sonuçları olan bir yere yaptırırsan gayet iyi.
son olarak mesajına aynen katılıyorum. adamın kafa mesela dazlak olmuş saç ekimi yapayım diyor. eee be kardeşim senin saçın kapanması için ensedeki tüm saçları olduğu gibi önlere ekmek gerek ki kapansın.
var olan saçlarını da gidecek gibi düşünme ilaç tedavisi ile önlersin dökülmeyi belki nereden biliyorsun?