Ekimlerini en çok beğendiğim en güvendiğim ekimci Keser hoca.
Fakat bence bu Ekim yüz güldürmez. Şuana kadar çok daha iyi olmalıydı mert kardesim.
Umarım yanılırım.. heryerinden saç fışkırır ama maalesef çok yanıldığım görülmemiştir. 8. Ayı bekleyip duruma göre hocanında fikrini alabilirsin.
Hocam bir alıntı yaparak bende katkıda bukunmak isterim alıntıyı ekşi sözlükten aldım ve harfi harfine katıldığımı belirtmek isterim ...
" hakkında yazılanların çoğu gerçeği yansıtmıyor. bir kere “benimki çok iyi oldu saç ekimi çok iyi bir şey” demek çok yanıltıcı bir yorum. abimle aşağı yukarı aynı açıklığa sahip bir arkadaşı aynı doktora yakın zamanlarda ekim yaptırdı. abimin saçları 20’li yaşlarına dönerken diğer adamın tepesi hala kel. aynı şekilde uzun araştırmalar sonucunda istanbul’un en bilinen yerlerinden birine ekim yaptırdım. tepe bölgesine ekilen saçların yüzde 90’ı çıkmadı. 40 yaşımdan önce ektirdiğim için de ekimden 1,5-2 yıl sonra kendi saçlarım döküldüğü için yine aynı noktaya döndüm. bir saç ekiminin başarılı olup olmadığını 6-7 ayda anlayamazsınız. 2-3 yıl bir kullanın bakalım o zaman göreceksiniz mevcut saçlarınızı kötü etkilemiş mi ya da ekilen saçlar gerçekten dökülmüyor mu. yine burada çok reklamı yapılan istanbul’daki en meşhur ve pahalı doktorlardan birisi “tepe bölgesine ekilen saçlarda yüzde 70 başarı yakalarsak çok iyi bir oran kabul ediyoruz” dedi görüşmemizde. yani saçınızın türü, yaşam biçiminiz, genetik faktörler vs. kime yaptırdığınızdan çok daha önemli. aynı doktorun bir ameliyatı çok başarılıyken diğeri çok başarısız olabilir. ve açıklık tepe bölgenizde yoğunsa işinizin daha zor olduğunu kabullenmek gerekir. "