Gönderen Konu: 8-9 Ağustos 2019 Esma-Serkan Tetik 3054 Saç, 1253 Sakal Ekimi, Yaş:24  (Okunma sayısı 39128 defa)

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
Teşekkür ederim. Ben ekim öncesi bir şey kullanmadım hocam sonrasında bir müddet aspirin, xpecia ve biotin kullandım,  şu an hiçbir şey kullanmıyorum, haftada 1 bazen biotin alıyorum 1000 mg, yan etki vs durumlarını göze alırsanız proscar kullanabilirsiniz ama bu konuda uzaktan uzağa bir şey demem doğru değil, forumda daha detaylı konular var bunun alakalı
Proscar kullanmayı düşünmüyorum dostum ama Ekim öncesi aspirin xpecia ve biotin kullansam faydası olur mu?, bu gören diğer arkadaşlarda fikirlerini paylaşabilir mi şimdiden tşk ederim

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Uzun ara sonrası küçük bir güncelleme. Çıkanlar da son halini aldı, sonuçtan memnunum.

kelboy85

• Hero Member
Uzun ara sonrası küçük bir güncelleme. Çıkanlar da son halini aldı, sonuçtan memnunum.
guzel sonuc dostum. Ayni yere bende ekim yaptirdim su an 101. Gun konuma bi goz atip goruslerini bildirirsen sevinirim. Geriden geliyor biraz moralim bozuk

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
guzel sonuc dostum. Ayni yere bende ekim yaptirdim su an 101. Gun konuma bi goz atip goruslerini bildirirsen sevinirim. Geriden geliyor biraz moralim bozuk
Teşekkür ederim, bende esas ataklar 5-6.5 aylar arası olmuştu, bu kadar sabretmişsiniz az daha sabır

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Pandemide vurduk saçları makineye, en çıplak haliyle görelim saçlarımızı, ekilenlerin büyük oranda çıktığı ve varlığını devam ettiğini düşünüyorum, ayrıca vertekse ekim olmamıştı, dökülmeye devam ediyor o bölge.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Biri flaşlı, diğeri flaşsız çekim. Ön çizgi kısayken enteresan duruyor ama uzayınca pek bir şey belli olmuyor, vertekse ekim düşünürsem rezervim yettiğince önbölge sıkılaştırma ve minör ön çizgi revizyonu da düşünebilirim. Tabii bunun için verteksin tamamıyla açılması yani bir kaç senr daha geçmesi gerekiyor.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel olmuş kardeşim. Acele etme, yaşın genç birkaç sene götürür bence bu saçlar seni ama tabii ki son karar senin.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Çok güzel olmuş kardeşim. Acele etme, yaşın genç birkaç sene götürür bence bu saçlar seni ama tabii ki son karar senin.
Aynen acele etme taraftarı değilim, şöyle dökülme bitsin son halini alsın ondan sonra bakalın diyorum. Yapıcı yorumlarınızla konunun başından bu yana eksik olmadınız, siz ve tüm yorum yapan, takip eden arkadaşlara teşekkürler.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen acele etme taraftarı değilim, şöyle dökülme bitsin son halini alsın ondan sonra bakalın diyorum. Yapıcı yorumlarınızla konunun başından bu yana eksik olmadınız, siz ve tüm yorum yapan, takip eden arkadaşlara teşekkürler.
Rica ederim kardeşim. Konunun başından itibaren yaşına göre olgunluğunu bu zorlu süreçte çok takdir ettim. Allah bozmasın.

kelboy85

• Hero Member
Biri flaşlı, diğeri flaşsız çekim. Ön çizgi kısayken enteresan duruyor ama uzayınca pek bir şey belli olmuyor, vertekse ekim düşünürsem rezervim yettiğince önbölge sıkılaştırma ve minör ön çizgi revizyonu da düşünebilirim. Tabii bunun için verteksin tamamıyla açılması yani bir kaç senr daha geçmesi gerekiyor.
guzel sonuc aldin dostum sefasini sur

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Rica ederim kardeşim. Konunun başından itibaren yaşına göre olgunluğunu bu zorlu süreçte çok takdir ettim. Allah bozmasın.
Estağfurullah

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
guzel sonuc aldin dostum sefasini sur
Teşekkür ederim darısı tüm gönlü zengin olanlara

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Herkese iyi bayramlar. 2. yıl güncellemesi yapalım, geçmiş bayramınız da bu vesileyle mübarek olsun. Önden görüntüden memnunum, verteks iyice açılsın sıklaştırma ve verteks ikinci Ekim düşünüyorum. Herkesin gönlünce saçları olması dileklerimle..

cral03

• Hero Member
çok beğendim

Facebook Twitter Instagram