Gönderen Konu: 8-9 Ağustos 2019 Esma-Serkan Tetik 3054 Saç, 1253 Sakal Ekimi, Yaş:24  (Okunma sayısı 39110 defa)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ayrıca 150 den sonra gelişme olmaz diyorsun ya; tam konusundasın.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9191.105 150 gün resmi burada;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9191.195 300 burada.

incele; sakinleş; pozitif düşün.
senin bana attığın örnek link aynen tam konusundayım konu sahibi kendiside benim dediğim gibi düşünüyor iyi incele fotoları sürecleri günleri ;) gözlemlemene hayranım ben gelişmez az olur dedim çok bişey beklenmez dedim saç çıkışı açısından  yukardaki yapılan yorum çok yanlış alkol vs kişinin kendi hatası gibisinden yok böyle birşey sende bu yorumu katılıyorum deyip sakinmi ol diyorsun nyse  )))) ekran fotosunu bırakıyorum.

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
senin bana attığın örnek link aynen tam konusundayım konu sahibi kendiside benim dediğim gibi düşünüyor iyi incele fotoları sürecleri günleri ;) gözlemlemene hayranım ben gelişmez az olur dedim çok bişey beklenmez dedim saç çıkışı açısından  yukardaki yapılan yorum çok yanlış alkol vs kişinin kendi hatası gibisinden yok böyle birşey sende bu yorumu katılıyorum deyip sakinmi ol diyorsun nyse  )))) ekran fotosunu bırakıyorum.

linco selam dhi ile fue slit karıştırma ikisi çok farklı kulvar dhi erken başlar erken biter erken başlamazsa ve en hızlı atak dönemlerinde bir numara olmazsa o ekim patlar kurtuluşu olmaz bunu burda tercrübeli işi bilen arkadaşlar iyi bilir.bilginiz olmadığı içinmi böyle konusuyorsunuz yoksa farklı bir amacmı güdüyorsunuz anlamıyorum 150 günlerde özellikler esma serkan ekimlerinde bir atak yoksa o ekimden bişey bekleme kendi ekiminde bunu gözlemleyeceksin forumda çok dhi ekimler var ekim öncesi ve 150. Günleri açın bi bak 150 ve 220 . Günler arasındaki gelişme düzeyine bak anlıycaksın ne demek istediğimi son zamanlarda fue çok daha erken başlıyor çünkü ekim merkezleri Kendilerini geliştirdiler kademeli olarak çok az oranda firesiz iş çıkartıyorlar beklenti yüksek değil kardeşim süreç olması gerektiği gibi gitmesi bekleniyor gitmeyince sorun oluyor bende aynı ekim merkezine ektirdim çıkış olmadığı gibi kendi saçlarım uçtu ve sen bu pskolojiyi anlayamazsın yukardaki yoruma katılıyorum yazmışsın benim o yukardaki katılmadığım tek nokta alkol vs o yorum alıntı yaptım zaten kimdi burda şahin çeliğin galiba ekiminde bir arkadaş ön çizgi düzeltimi yaptırmıştı ve hosuna gitmeyen biyeri daha kabuk dökümünden sonra cımbızla çektiği halde adam defalarca cımbızla çekmesi halinde o saçlar yinede ordan çıkmıştı yani o kök yerine oturup tuttuysa istmesen bile o saç çıkar kökü ya yerinden çıkartacaksın yada iğneyle köke gireceksinki o saç çıkmasın yok alkolmüş yok sigaraymış yok düzensiz beslenmeymiş vs vs boş bunlar şimdi senin saçın çıkmasa senin hatan  yani bunu kabul ediyorsun pes doğrusu ben artık burda yapılan bazı kişilerin yorumların gerçekliğinden şüphe etmeye başladım bu forumda eskiden böyle şeyler olmazdı kimsenin vebaline girmeye gerek yok burda yeni gelen yüzlerce insan var bilgisiz ve tecrübesiz yanlış bilgilendirmeye gerek yok

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
150'den sonra gelişme olmaz nerden çıktı? Bu saç ekim süreleri askerlik mi sürekli düşüyor? Tamam kanal ekimlerine göre dhi'de hareketlilik daha erken başlıyor ama 150'den sonra çıkış olmaz falan demek çok mantıksız 7. ayın bitimine kadar çıkış olur. Ayrıca saçların uzama hızının diğerleriyle aynı hıza ulaşması ve kalınlaşması falan derken sürecin bitmesi 8. ayı bulur. Her ne kadar bünyeden bünyeye göre değişse de, genelinde 150-200 arası kesinlikle çıkış oluyor.
siz lafı anlamak istediğiniz gibimi anlıyorsunuz be kardeşim en iyi ataklar 150 lerde olur diyorum sonrasında çok fazla bir atak olmaz 150 lerde aldığın performansı dhi ekimde 200 de alamazdın 5000 ekilen bir kafada 150 lerde 1000 çıktıysa senin dediğin gibi 200 günllerde bir anda 4000 greft çıkmaz sonny gösterin bana birtane örnek bizim merkezden 150 lerde atak göstermeyip kadar 200 lerde hepsinin yada çoğunluğunun çıktığı bir ekimi ? Kalınlasma uzama hariç bekliyorum hadi kendi söylediğinize kendiniz inanıyormusunuz siz.
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2020, 02:38:43 Gönderen: LaTenT »

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
siz lafı anlamak istediğiniz gibimi anlıyorsunuz kardeşim en iyi ataklar 150 lerde olur dedim sonrasında çok fazla bir atak olmaz 150 lerde aldığın performansı dhi ekimde 200 de alamazdın 5000 ekilen bir kafada 150 lerde 1000 çıktıysa senin dediğin gibi 200 günllerde bir anda 4000 greft çıkmaz sonny gösterin bana birtane örnek bizim merkezden 150 lerde atak göstermeyip kadar 200 lerde hepsinin yada çoğunluğunun çıktığı bir ekimi ? Kalınlasma uzama hariç bekliyorum hadi kendi söylediğinize kendiniz inanoyormusunuz siz.

Bir şeyi karıştırıyoruz sanırım;

150 ye kadar atak vermeyen saç çıkmaz; KATILMIYORUM.
Bu işin 210-220'ye kadar yolu var. İster DHİ olsun, ister Slit. O zamana kadar atak yoksa, o iş memnun etmeyecektir.

Bekleyelim Latent; görelim; umarım dilediğin- dilediğimiz gibi sonuç alırız.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir şeyi karıştırıyoruz sanırım;

150 ye kadar atak vermeyen saç çıkmaz; KATILMIYORUM.
Bu işin 210-220'ye kadar yolu var. İster DHİ olsun, ister Slit. O zamana kadar atak yoksa, o iş memnun etmeyecektir.

Bekleyelim Latent; görelim; umarım dilediğin- dilediğimiz gibi sonuç alırız.
Yine karıstırıyorsun ben çıkmaz demiyorum o saçtan hayır gelmez çok bişey bekleme diyorum sizin kafalar nereye gidiyor  :)150. Günlerde dhi nin en verimli en üst düzey çıkış yakaladığı zamanlardır aç tek tek o günleri dhi ekimlerinde incele yine yazıyorum 3000 greft ekilen bir kafaya 150. Günlerde Başarılı bir ekimde şoktan kalanlar dahil en az 1500 grefti yakalaması gerek 150. Günlerde saç oranı 300 500 greft çıkıp  210. Günlerde biranda 2700 greft çıkmaz bekleyelim hepimiz burdayız linco senin saçlarını sürecinin başından beri en çok olmasını isteyen benim her konuna yazarkende bunu belirttim talihsiz bir ekim geçirdin ilkinde benim doğru yazdığım şeyler size ters gelmesin işin gerçeği bu.en yakın örnek muratın saçları 150 de nyse 230 da aynı sadece kalınlasma ve uzama var hadi çıksa çıksa şaka gibi ama o sürec aralığında 3 5 greft çıkmıştır bak incele ii geceler
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2020, 02:47:11 Gönderen: LaTenT »

TheSaint

• Sr. Member
LaTent benim foruma attigim tum yorumlara bakarsan tum ekimcilere yorum attigimi cok rahat gorursun. Tetikler babamin oglu degil.

Benim tek anlatmak istedigim bu is sadece ekimcide bitmiyor. Bunye/sac meselesi, sureci nasil yonettigin meselesi. (Bunu sana ozel degil genel soyluyorum.)

Oyle olmasa forumda hangi vitamin ilac/sampuan, gunese cikip cikmama, alkol, sigara vs. Konulari surekli durup durmazdi.

Biz bi arkadasla arka arkaya denk gelmistik. O hatta ekimine cok daha ozensinler diye operasyon baslamadan once ekibe hediyeler getirmisti. Bana bunu anlattiginda keske ben de aynisini yapsaydim demistim. Cunku bana da ona ozendikleri gibi ozenmemislerdir diye icimden gecti.

Neyse ben otelde iki gun fazladan kaldim ve o arkadasla arkadas olduk. Bu tarz bir arkadaslik cidden askerlik arkadasligi gibi birsey.. birbirimize bugun bile hep foto atariz halimizi hatrimizi sorariz.

200 gunu coktan devirdik Ikimizin saclari da cikti. Yani ben hicbir hediye goturmedigim halde bana yapilan ozenle ona yapilan ozen ve sonuc ayni...

TheSaint

• Sr. Member
Tetikler için diyemezsin zaten Doktor değiller sanıyorum sağlıkçı da değiller.

Olay burada tetik ya da o şu bu değil. Elindem geleni herkes yapar doğru ya da yanlış bence gereksiz savunmaya geçerek Antipatiklik yaratıyorsunuz bu alkolden ekim patladı sigaradan patladı ekimcinin hatası yok saç ektiren kişinin hatası var Tarzınızı bu forumda yazmayın burada yeterince bu işi bilen insan var.

O cok meshur doktorlar sanki tum ekimi kendi yapiyorlar? Ben birkaciyla gorusmeye gitmistim. Operasyonun sadece on cizgi cizimi ve kontrollerine katilip ekimi sizin adini-soyadi hatta doktor olup olmadigini bilmediginiz bir ekip yapiyor. Hatta bazi centerlar o kadar buyuk ki gunde 30 tane ekim yaptigi icin hangi ekibin size denk gelecegi de sansiniza kalmis.

Esma hanimin doktor olup olmadigi bilmiyorum. ama en azindan iyi bir doktorun yaninda yetismis oldugunu ve refaranslarini biliyorum. Cunku bu yaz cok arastirmistim . Ekibi de yillardir calistigi insanlar. Ve benim operasyonum hastanede surekli bir doktor(ismini hatirlamiyorum) kontrolunde yapildi.

Neyse konumuz bu degil. Umarim herkes hakettiği saclara bir an once kavusur.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dete seninde konunu işgal ettik gereksiz şeyler  hakkını helal et dostum  :D

TheSaint

• Sr. Member
Dete seninde konunu işgal ettik gereksiz şeyler  hakkını helal et dostum  :D

Prim yapıyor konusu canina minnet 😂😂😂

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Foruma faydalı olacak tüm tartışmala forum açık, burasım benim konum olur başkasının konusu olur fark etmez. Ben kendi adıma elimden geldiğince süreci şeffaf anlatmaya çalıştım, 6 aylık sonuç almadan ekiple alakalı yorum dahi yapmadım, sonucumdan da şükür memnun kaldım ve haliyle de ekipten memnuniyetimi bildirdim. Evet ekip ekim esnasında elinden gelen özeni veriyor, ama sonuçlar başarısız olabilir ve bu bir estetik zevk operasyonu, insanlar kendini mutlu hissetmek istiyor ve kaliteli ekimciler zaten sonuç başarısız olursa ekiminin arkasında durur, kendilerini geliştirmek için sebeplerini irdeleyebilir, bu normaldir. Yani hastasının memnuniyet ve mutluluğunu öncelesin, helal olsun. Ekim başarısızlığına etki eden hastayla alakalo faktörler hakkında malesef teknik bilgim yok, net bir şey diyemem, ben sigara-alkol hiç kullanmadım, kullanıp da ekimi başarılı olan insanlar da mevcuttur forumumuzda muhtemelen. Geniş çaplı bilimsel bir araştırmaya dahi konu olabilir bu durum, direkt bu diyemeyiz, organizma o kadar karmaşık parametrelere sahip ki.. Fikrini beyan eden arkadaşlara teşekkürler.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
O cok meshur doktorlar sanki tum ekimi kendi yapiyorlar? Ben birkaciyla gorusmeye gitmistim. Operasyonun sadece on cizgi cizimi ve kontrollerine katilip ekimi sizin adini-soyadi hatta doktor olup olmadigini bilmediginiz bir ekip yapiyor. Hatta bazi centerlar o kadar buyuk ki gunde 30 tane ekim yaptigi icin hangi ekibin size denk gelecegi de sansiniza kalmis.

Esma hanimin doktor olup olmadigi bilmiyorum. ama en azindan iyi bir doktorun yaninda yetismis oldugunu ve refaranslarini biliyorum. Cunku bu yaz cok arastirmistim . Ekibi de yillardir calistigi insanlar. Ve benim operasyonum hastanede surekli bir doktor(ismini hatirlamiyorum) kontrolunde yapildi.

Neyse konumuz bu degil. Umarim herkes hakettiği saclara bir an once kavusur.
Oyle olmasa forumda hangi vitamin ilac/sampuan, gunese cikip cikmama, alkol, sigara vs. Konulari surekli durup durmazdi.yazmıssın ama bunlar sadece sağlıklı süreç için sadece saç ekimi için düşünme normalde  hayattada sağlığın için vitamin vs alkolsüz sigarasız bünyeye iyi bakmak gerekir yani aksinide uygulasan çıkacak saç yine çıkar bunları yerine getiriyorsun diye saçların çıkacak diye birşey söz konusu olamaz!!! böyle batıl inançlarla kendinizi avutmayın.
saint ben ilk yorumunda yazdığın yanlış cümleyi alıntı yaptım ve ona istinade sana cvp verdim  başarısız ekimler yaşayan kişileri zan altında bıraktığını belirttim ki öylede oldu merkezi savunma moduna geçtin anlamsız yere nerelerden nerelere geldi bunlar gereksiz şuan attığın yorum gibi düzeltseydin uzamazdı içinde uhde kalmış galiba güzel bir hediye yollarsın ekim merkezine yurtdışından biraz uzun vadede gider ama gider bakalım görelim herkezin sonucu iyi olur inş  :D

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
siz lafı anlamak istediğiniz gibimi anlıyorsunuz be kardeşim en iyi ataklar 150 lerde olur diyorum sonrasında çok fazla bir atak olmaz 150 lerde aldığın performansı dhi ekimde 200 de alamazdın 5000 ekilen bir kafada 150 lerde 1000 çıktıysa senin dediğin gibi 200 günllerde bir anda 4000 greft çıkmaz sonny gösterin bana birtane örnek bizim merkezden 150 lerde atak göstermeyip kadar 200 lerde hepsinin yada çoğunluğunun çıktığı bir ekimi ? Kalınlasma uzama hariç bekliyorum hadi kendi söylediğinize kendiniz inanıyormusunuz siz.
Hee aynen kendimiz söylediğimize kendimiz inanmıyoruz.  Neyse edit, bana ne ya.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hee aynen kendimiz söylediğimize kendimiz inanmıyoruz.  Neyse edit, bana ne ya.
  ;D tamam ;D

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Herkese hayırlı bayramlar. Geçen bayramda ilk gününde ilk yıkamam yapılmıştı. Bir yılı devirdik. Defalarca konuştuğumuz dezavantajlara nazaran ortalama bir sonuç aldığımı düşünüyorum şükürler olsun. Verteks ve genel bir sıkılaştırma ilerleyen yaşlarda yapılabilir, nasip. Allah yorum yapan tüm arkadaşlardan, forum yönetiminden razı olsun. tüm Ekim yaptıranların gönlüne göre sonuç versin, emeklerini zayii etmesin. Forumdan çok faydalandım ekim öncesi de, ekim sonrası da, konum ve fotoğraflarım ahım şahım değil ama düşünen, araştıran arkadaşlara faydalı olur inşallah. Uzun vadeli sonuçları da paylaşmaya çalışacağım inşallah.

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
Maşallah hocam başarılı, bir yıl boyunca kullandığın ilaçları öğrenebilir miyim? Ben Ekim yapmadım ama yapacağım biraz saçlarım ince telli güçlenmesi için be tür bitkisel ilaç kullanabilirim..

Facebook Twitter Instagram