Foruma faydalı olacak tüm tartışmala forum açık, burasım benim konum olur başkasının konusu olur fark etmez. Ben kendi adıma elimden geldiğince süreci şeffaf anlatmaya çalıştım, 6 aylık sonuç almadan ekiple alakalı yorum dahi yapmadım, sonucumdan da şükür memnun kaldım ve haliyle de ekipten memnuniyetimi bildirdim. Evet ekip ekim esnasında elinden gelen özeni veriyor, ama sonuçlar başarısız olabilir ve bu bir estetik zevk operasyonu, insanlar kendini mutlu hissetmek istiyor ve kaliteli ekimciler zaten sonuç başarısız olursa ekiminin arkasında durur, kendilerini geliştirmek için sebeplerini irdeleyebilir, bu normaldir. Yani hastasının memnuniyet ve mutluluğunu öncelesin, helal olsun. Ekim başarısızlığına etki eden hastayla alakalo faktörler hakkında malesef teknik bilgim yok, net bir şey diyemem, ben sigara-alkol hiç kullanmadım, kullanıp da ekimi başarılı olan insanlar da mevcuttur forumumuzda muhtemelen. Geniş çaplı bilimsel bir araştırmaya dahi konu olabilir bu durum, direkt bu diyemeyiz, organizma o kadar karmaşık parametrelere sahip ki.. Fikrini beyan eden arkadaşlara teşekkürler.