linco selam dhi ile fue slit karıştırma ikisi çok farklı kulvar dhi erken başlar erken biter erken başlamazsa ve en hızlı atak dönemlerinde bir numara olmazsa o ekim patlar kurtuluşu olmaz bunu burda tercrübeli işi bilen arkadaşlar iyi bilir.bilginiz olmadığı içinmi böyle konusuyorsunuz yoksa farklı bir amacmı güdüyorsunuz anlamıyorum 150 günlerde özellikler esma serkan ekimlerinde bir atak yoksa o ekimden bişey bekleme kendi ekiminde bunu gözlemleyeceksin forumda çok dhi ekimler var ekim öncesi ve 150. Günleri açın bi bak 150 ve 220 . Günler arasındaki gelişme düzeyine bak anlıycaksın ne demek istediğimi son zamanlarda fue çok daha erken başlıyor çünkü ekim merkezleri Kendilerini geliştirdiler kademeli olarak çok az oranda firesiz iş çıkartıyorlar beklenti yüksek değil kardeşim süreç olması gerektiği gibi gitmesi bekleniyor gitmeyince sorun oluyor bende aynı ekim merkezine ektirdim çıkış olmadığı gibi kendi saçlarım uçtu ve sen bu pskolojiyi anlayamazsın yukardaki yoruma katılıyorum yazmışsın benim o yukardaki katılmadığım tek nokta alkol vs o yorum alıntı yaptım zaten kimdi burda şahin çeliğin galiba ekiminde bir arkadaş ön çizgi düzeltimi yaptırmıştı ve hosuna gitmeyen biyeri daha kabuk dökümünden sonra cımbızla çektiği halde adam defalarca cımbızla çekmesi halinde o saçlar yinede ordan çıkmıştı yani o kök yerine oturup tuttuysa istmesen bile o saç çıkar kökü ya yerinden çıkartacaksın yada iğneyle köke gireceksinki o saç çıkmasın yok alkolmüş yok sigaraymış yok düzensiz beslenmeymiş vs vs boş bunlar şimdi senin saçın çıkmasa senin hatan yani bunu kabul ediyorsun pes doğrusu ben artık burda yapılan bazı kişilerin yorumların gerçekliğinden şüphe etmeye başladım bu forumda eskiden böyle şeyler olmazdı kimsenin vebaline girmeye gerek yok burda yeni gelen yüzlerce insan var bilgisiz ve tecrübesiz yanlış bilgilendirmeye gerek yok
Selam dostum. Umarım iyisindir
Senin psikolojini veya ekimi beklentisinin altında giden herkesin psikolojisini çok iyi anlıyorum. Hatta en çok anlayabilecek olanlardan biri benim.
Neden mi? İmzamdaki ilk ekimimde bir gezinmeni öneririm. Bana vaad edilen 1 yılı günü gününe doldurana kadar ağzımı bir kere bile olumsuz açmadım. Olur dedim, bekleyeyim dedim; umutla bekledim. Da**** tüyü gibi saçla 18 ay gezdim ben. Ama 12. aya kadar bir kere bile kötü konuşmadım; o dönemde benim gibi bir çok mağdur olmasına rağmen iyi düşündüm.
Sana önerim; biraz daha sakin olman ve daha sonra pişman olacağın yaklaşımlarda bulunmaman. Geçen benim konumda bana yaptığım şey ayıptı ' özelden böyle demiyordun- 360 derece dönüyorsun vb' şeyler söyledin. Ve 'hatırlamadığımı, bütün mesajlarımı tuttuğumu, incelediğimi, göremediğimi, böyle bir şeyin yaşanmadığını, eğer sende varsa mesajı bana ulaştırmanı ' rica ettim;
aşağıda yaptığın gibi güldün geçtin.
beni yalancı ve alternatif bir çıkarı olan biri olarak gördün- gösterdin.
______
Benim- bizim ne çıkarımız olacak?
2 defa ekim yaptırdım.
İlk ekimimle karşılatırdığımda çok daha iyi hizmet aldığımı, sonucumun ilk ekimime göre iyi gittiğini düşünüyor ve söylüyorum, bunu da sadece sorulduğunda söylüyorum. Olumlu ve olumsuz yorumlara bile sadece teşekkür edip geçiyorum.
Gün gün aynı açıdan resmimi atıp sorulmadıkça yorumumu bile eklemiyorum. konumu inceleyebilirsin.
Sen kendi ekiminin kötü gittiğini düşünüyor olabilirsin. Buna saygım sonsuzdur. Ancak başkalarına da haksiz ithamlarda bulunup agresif bir tutum sergilemen de hoş değil.
Severim seni; üzmeyelim birbirimizi.