Gönderen Konu: 8-9 Ağustos 2019 Esma-Serkan Tetik 3054 Saç, 1253 Sakal Ekimi, Yaş:24  (Okunma sayısı 39176 defa)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
maşallah çok güzel ilerlemiş ve güzel sabretmişiniz. Daha da ilerleyecektir
Allah razı olsun sizin de Allah gönlünüze göre versin inşallah takipteyiz

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fikrimce çok umutsuz vaka idin... çok güzel sonuç aldın.. maşalla

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel sonuç almışsınız

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Fikrimce çok umutsuz vaka idin... çok güzel sonuç aldın.. maşalla
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, diğer yorum yapan arkadaşlar alınmasın, yorumunuzu merak ediyordum zira gerçekçi ve gördüğünü yazan birisiniz, üslubunuz da şahsen bana samimi geliyor, arada alınan arkadaşlar görsek de. Önce de pek umudunuz olmadığını yazmıştınız zaten, benim de afaki bir beklentim yoktu açıkçası ama şükür utandırmayacak bir sonuç çıktı. Güzel görüşleriniz için de, baştaki inşallah haksız çıkarım diyerek olumsuz görüşünüzü de belirttiğiniz için de teşekkürler.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Çok güzel sonuç almışsınız
Teşekkürler hocam sizinki kadar olmasa da şükür :)

Siddhartha

• Hero Member
6. Ay ile 8. Ay arasinda bayagi fark olmus. Cok iyi sonuc bence
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
6. Ay ile 8. Ay arasinda bayagi fark olmus. Cok iyi sonuc bence
Eyvallah hocam şükür halimize. Herkesin  gönlüne göre  versin Allah

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Selamlar. 287. gün fotoğrafını bırakıyorum. Artık bir gelişim ve ilerleme yok bence, herkese sağlıklı günler

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
 Burdan bakılınca   güzel  varmı seni rahatsız  eden bir durum  ? Gülle gülle tarayin kardeşim  tepe at bir resim lütfen

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar. 287. gün fotoğrafını bırakıyorum. Artık bir gelişim ve ilerleme yok bence, herkese sağlıklı günler
Çok güzel başarılı bir ekim olmuş hayırlı olsun

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Burdan bakılınca   güzel  varmı seni rahatsız  eden bir durum  ? Gülle gülle tarayin kardeşim  tepe at bir resim lütfen
Beni rahatsız eden ekimle alakalı bir durum yok. Bence önceden var olan az da olsa kendi saçlarım dökülmeye devam ediyor, bu da rahatsız ediyor beni ama 2. kez ekim ihtimalini göze alıp bu yola çıktım zaten başta. Saçların yönü, formu hakkında bir şikayetim yok. Saçlar uzadığı zaman ön çizgi çok geride gibi durmuyor.
Tepeden resimi de müsait bir zamanımda çekip atarım inşallah, önceki attığım fotoyla pek farkı olduğunu sanmıyorum ama sizin de değerlendirmenize sunarım. Teşekkür ederim.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Çok güzel başarılı bir ekim olmuş hayırlı olsun
Sağolun Latent, forumdaki herkes için hayırlısı olsun inşallah.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, diğer yorum yapan arkadaşlar alınmasın, yorumunuzu merak ediyordum zira gerçekçi ve gördüğünü yazan birisiniz, üslubunuz da şahsen bana samimi geliyor, arada alınan arkadaşlar görsek de. Önce de pek umudunuz olmadığını yazmıştınız zaten, benim de afaki bir beklentim yoktu açıkçası ama şükür utandırmayacak bir sonuç çıktı. Güzel görüşleriniz için de, baştaki inşallah haksız çıkarım diyerek olumsuz görüşünüzü de belirttiğiniz için de teşekkürler.

Yüzlerce yaptığım tahminlerin dışında gelişen nadir ekimlerdensin. Yaşının genç olmasının dışında tahminimce sonucun olumlu olmasının birkaç özel sebebi daha var olmalı.. güzel günlerde kullan

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Yüzlerce yaptığım tahminlerin dışında gelişen nadir ekimlerdensin. Yaşının genç olmasının dışında tahminimce sonucun olumlu olmasının birkaç özel sebebi daha var olmalı.. güzel günlerde kullan
Teşekkür ederim hocam. Yaşın genç olması mutlaka etki etmiştir sonuca, beslenmem hep doğal olmuştur bugüne kadar, cips kola vs hayatta yemem, hiç fast food yemem.. Yemek seçmem, belki bunlar da etki etmiştir sonuca. Her gün de 1 avuç kabak çekirdeği yemeye başladım ekim sonrasında, çinko vs takviyesi olur babında. Pek düzenli masaj falan yaptığım da söylenemez açıkçası. Kullandığım takviye şu an günlük biotin 1000.
Şampuan da sebamed, şampuanımın içine biraz badem ve sarımsak yağı, bir de bemiks, evigen, bepanthol ampul karıştırdım(bariz bir etkisi olduğunu ispat edemem, ufacık bir faydası varsa dahi saça kâr mantığıyla yaptım bunu). Başka da saç için hiçbir özel şey yapmadım, bunların da o kadar etkili olduğunu düşünmesem de, özel olarak kalmasın diye yazdım. Dediğim gibi bunlar sonucu çok değiştirdi aman şöyle böyle diyemem, ufacık da olsa katkısı olursa ne ala diye umutla kullandım.

Facebook Twitter Instagram