Yüzlerce yaptığım tahminlerin dışında gelişen nadir ekimlerdensin. Yaşının genç olmasının dışında tahminimce sonucun olumlu olmasının birkaç özel sebebi daha var olmalı.. güzel günlerde kullan
Teşekkür ederim hocam. Yaşın genç olması mutlaka etki etmiştir sonuca, beslenmem hep doğal olmuştur bugüne kadar, cips kola vs hayatta yemem, hiç fast food yemem.. Yemek seçmem, belki bunlar da etki etmiştir sonuca. Her gün de 1 avuç kabak çekirdeği yemeye başladım ekim sonrasında, çinko vs takviyesi olur babında. Pek düzenli masaj falan yaptığım da söylenemez açıkçası. Kullandığım takviye şu an günlük biotin 1000.
Şampuan da sebamed, şampuanımın içine biraz badem ve sarımsak yağı, bir de bemiks, evigen, bepanthol ampul karıştırdım(bariz bir etkisi olduğunu ispat edemem, ufacık bir faydası varsa dahi saça kâr mantığıyla yaptım bunu). Başka da saç için hiçbir özel şey yapmadım, bunların da o kadar etkili olduğunu düşünmesem de, özel olarak kalmasın diye yazdım. Dediğim gibi bunlar sonucu çok değiştirdi aman şöyle böyle diyemem, ufacık da olsa katkısı olursa ne ala diye umutla kullandım.