Gönderen Konu: 8-9 Ağustos 2019 Esma-Serkan Tetik 3054 Saç, 1253 Sakal Ekimi, Yaş:24  (Okunma sayısı 39179 defa)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Gayet iyi bence. Biraz daha kalinlasip form kazandiginda bu is tamamdir :)
Eyvallah, daha güzeli başınıza inşallah :)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Selamlar. Sokağa çıkma yasağında evdeyken bir fotoğraf koyayım dedim. Allah şu salgından cümlemizi muhafaza eylesin, bir an önce de kurtulmayı nasip eylesin, hastalara acil şifalar. 247. Gün fotoğrafını tam güneş ışığı altında çektim. Süreç artık tamamlandı yeni çıkış yok bence. Çıkanların kalınlaştığını fark ediyorum dersem de yalan olur, zaten saçlarım ince hala ince yani.
 Ekibin ektiklerinin bana göre tamama yakını çıktı. Daha iyisi olur muydu? Olabilirdi tabii ki hayatta en iyisine sahip olduğunu sanmak bir yanılgı bence. Ama bu fiyat bandına göre ben şahsen sonucumdan memnunum. Yapıcı ve katkı sağlayıcı tüm olumlu-olumsuz yorumlara açığım. Allah herkesin gönlüne göre versin.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Bu da anlık donörün durumu. Donörden yana hiçbir sorun yaşamadım ekim sonrasında şükürler olsun. Bir ekim daha kaldırır mı, ne kadar alınabilir bir fikrim yok. Vertekse ekim yapılmamıştı ben önlere çalışalım, gerekirse ilerde bir seans daha yapalım diye rica ettim, ekibin vertekse ekme fikri de vardı.  Mevcut tabloda da görüldüğü üzere verteks daha da açılacak, yaşım henüz genç. Üstte de açılmalar olacaktır muhtemelen. Durumun gidişatına göre, maddiyat ve sağlık durumuma göre ilerleyen yıllarda 1 operasyona daha ihtiyacım olacak sanırsam.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçen aya göre daha mı iyi görünüyor yoksa bana mı öyle geliyor?

sam89

• Jr. Member
  • **
Bu da anlık donörün durumu. Donörden yana hiçbir sorun yaşamadım ekim sonrasında şükürler olsun. Bir ekim daha kaldırır mı, ne kadar alınabilir bir fikrim yok. Vertekse ekim yapılmamıştı ben önlere çalışalım, gerekirse ilerde bir seans daha yapalım diye rica ettim, ekibin vertekse ekme fikri de vardı.  Mevcut tabloda da görüldüğü üzere verteks daha da açılacak, yaşım henüz genç. Üstte de açılmalar olacaktır muhtemelen. Durumun gidişatına göre, maddiyat ve sağlık durumuma göre ilerleyen yıllarda 1 operasyona daha ihtiyacım olacak sanırsam.

Proscara devam ediyor musunuz? Baska kullandiginiz takviye var mi minoxil gibi

Mt123

• Full Member
Bence dipler nerdeyse gözükmüyor ya da fotoğrafta öyle çıktı bilmiyorum tabi bana çok gelişmiş geldi bir önce attığınız fotoğrafa nazaran , gayet iyi:)

tutarsa

• Jr. Member
  • **
dostum ekim oncesi haline gore gayet guzel bir sonuc olmus 1 yila kadar gelisim devam ediyor. bir ekimi daha rahat kaldirir donorun ayrica.

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
valla olabilecek en iyi sonuçlardan; saç derisi görünmüyor; açı iyi; dönorde gram iz yok. daha ne olsun :)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Geçen aya göre daha mı iyi görünüyor yoksa bana mı öyle geliyor?
Takdir sizin Sonnyto. Uzadıkça daha güzel form alıyor bence. Yönleri daha makul seviyelere geldi. Tarayıp şekil vermek kolaylaştı saçlar biraz yumuşadı sanki. Bununla alakalı da olabilir.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Proscara devam ediyor musunuz? Baska kullandiginiz takviye var mi minoxil gibi
Proscar ilk bir kaç hafta kullanıp bıraktım, yanş kullanmıyorum. Xpecia ve biotin devam ediyorum günlük. Xpecia bitince sadece biotin devam etmeyi düşünüyorum. Haricinde bir şey kullanmıyorum. Ha bir de, aspirin kullandım 3 kutu günde 1 tane, o da yanılmıyorsam aralık gibi mi ne bitmişti

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Bence dipler nerdeyse gözükmüyor ya da fotoğrafta öyle çıktı bilmiyorum tabi bana çok gelişmiş geldi bir önce attığınız fotoğrafa nazaran , gayet iyi:)
Teşekkür ederim, bugüne kadarkiler gibi fotoları hep olabildiğince ışık altında, yanılsamaya mahal vermeyecek biçimde, mevcut tabloyu en iyi yansıtacak şekilde çekmeye çalıştım. Gelecek ayki fotoğraflarla da hep beraber yorumlarız inşallah şimdikiyle aradaki durumu.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
dostum ekim oncesi haline gore gayet guzel bir sonuc olmus 1 yila kadar gelisim devam ediyor. bir ekimi daha rahat kaldirir donorun ayrica.
Teşekkür ederim. Zaten 2. ekime kim öle kim kala bakalım, tahminime göre uzun bir zaman var. Gelişim devam ederse ne mutlu bana :)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
valla olabilecek en iyi sonuçlardan; saç derisi görünmüyor; açı iyi; dönorde gram iz yok. daha ne olsun :)
Eyvallah çok sağolun lincoln, süreç boyu yorumlarınızla desteğinizi eksik etmediniz, Allah size daha daha güzel sonuç nasip etsin inşallah. Dediğim gibi donör sürekli gözümün önünde değil ama arkada da kafamı meşgul etmiyor zira durumu iyi bence de.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Çok başarılı
Teşekkür ederim hocam

Facebook Twitter Instagram