Gönderen Konu: 8-9 Ağustos 2019 Esma-Serkan Tetik 3054 Saç, 1253 Sakal Ekimi, Yaş:24  (Okunma sayısı 39204 defa)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Guzel olmus 12 aya kadar daha iyiside olacaktir. 😊
Eyvallah hocam hayırlısı bekleyip göreceğiz

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim gayet güzel sonuç almışsın. Benim 8. hatta 9. Aya kadar kalınlaşma devam etmişti. Doğal olarak görüntü de değişmişti. İnşallah senin içinde öyle olur.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Kardeşim gayet güzel sonuç almışsın. Benim 8. hatta 9. Aya kadar kalınlaşma devam etmişti. Doğal olarak görüntü de değişmişti. İnşallah senin içinde öyle olur.
Eyvallah hocam sağolun, benim beklentilerim de dediğiniz yönde inşallah

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Herkese selamlar. Malum musibetten Allah ülkemizin ve tüm insanlığım tez zamanda kurtulmasını nasip etsin inşallah. Tedbirlerimizi alalım, azami surette evimizde kalmaya riayet edelim. Uzmanlarımıza kulak verelim.
Evdeyken de son durumu paylaşayım dedim. Selametle.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Herkese selamlar. Malum musibetten Allah ülkemizin ve tüm insanlığım tez zamanda kurtulmasını nasip etsin inşallah. Tedbirlerimizi alalım, azami surette evimizde kalmaya riayet edelim. Uzmanlarımıza kulak verelim.
Evdeyken de son durumu paylaşayım dedim. Selametle.
Eklemeyi unutmuşum. 225. Gün fotoğrafı(7 ay 11 gün)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
196. güne göre daha iyi gördüm ben. Güle güle tara kardeşim. Şu saatten sonra daha gelişme olmaz ama bu haliyle bile çok iyi.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
196. güne göre daha iyi gördüm ben. Güle güle tara kardeşim. Şu saatten sonra daha gelişme olmaz ama bu haliyle bile çok iyi.
Eyvallah Sonnyto, bir tık daha kalınlaşma var gibi dediğiniz gibi. Şu saatten sonra ben de beklemiyorum bir gelişme şu haliyle de bereket versin. Esma hanımın ektikleri benim görüşüme göre %95 çıkmıştır diye düşünüyorum, sayfalarca konuştuğumuz gibi ince telli açık renkli saç, proscar kullanmamam, açık ten rengi gibi faktörler de göz önüne alındığında sonuç beni de memnun etti açıkçası. Yoruma ve bakış açısına göre değişir bu dediklerim tabii ve olumsuz samimi değerlendirmelerin de buraya değer kalacağına inanıyorum.

tutarsa

• Jr. Member
  • **
dostum saclarin biraz daha form almis ilk haline gore bence iyi bir sonuc almissin biraz daha farkedicektir 1 sene tamamlaninca.

hammett

• Yeni üye
  • *
selamlar, yeni görüntün hayırlı olsun. dediğin etkenlere rağmen özellikle önden çok güzel görünüyor, bildiğin saçlı başlı olmuşsun :)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Sonrası-öncesi fotoğrafı da fikir vermesi açısından kendimce yaptığım çakıştırmayı paylaşıyorum.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
dostum saclarin biraz daha form almis ilk haline gore bence iyi bir sonuc almissin biraz daha farkedicektir 1 sene tamamlaninca.
Eyvallah hocam teşekkür ederim fark ederse ne ala :)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
selamlar, yeni görüntün hayırlı olsun. dediğin etkenlere rağmen özellikle önden çok güzel görünüyor, bildiğin saçlı başlı olmuşsun :)
Aleykümselam, teşekkür ederim. Önden görüntü bana da güzel geliyor, ön çizgiye yönelik eleştiriler aldım ama sonuçta fena olmadığını düşünüyorum. Üstü de napalım olduğu sıklık yeter. Max ışıkta, olabildiğince parlak ve net fotoğraflar çekmeye çalıştım süreç boyunca. Koyu görünen, aldatıcı fotoğrafları paylaşmamaya azami dikkat ettim. Etrafımdan da fena tepkiler almıyorum, hoş saç ektiren bir tanıdığına olmamış demez muhabbeti olan birisi o yüzden onlara da takılıp gaza gelmemek lazım

TheSaint

• Sr. Member
Sonucu ben begendim.

Bence onden ve profildem gorunum onemli sadece.

Biz psikopat gibi sureci gozlemlemek icin asiri isik altinda tepeden falan foto cekiyoruz halbuki normal hayatta kimse burda inceledigi gibi saclarimizi incelemiyor.

Bu anlamda sonuc cok iyi! Gule gule kullan.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Sonucu ben begendim.

Bence onden ve profildem gorunum onemli sadece.

Biz psikopat gibi sureci gozlemlemek icin asiri isik altinda tepeden falan foto cekiyoruz halbuki normal hayatta kimse burda inceledigi gibi saclarimizi incelemiyor.

Bu anlamda sonuc cok iyi! Gule gule kullan.
Teşekkür ederim. Forumda olması gerekenin öyle olduğuna yönelik genel bir kanı var, ben kararlarımı o fotoğraflara bakarak verdim, milletle de kendi fotoğraflarımızı öyle paylaşalım, zaten millet anlıyor neyin ne olduğunu. Ama dediğiniz gibi ön profilden görüntü insanın hep gördüğü, o da tatmin ediyor şükür. Daha iyilerini size nasip etsin Allah.

Facebook Twitter Instagram