Gönderen Konu: 8-9 Ağustos 2019 Esma-Serkan Tetik 3054 Saç, 1253 Sakal Ekimi, Yaş:24  (Okunma sayısı 39337 defa)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
gayet iyi bir atılım olmuş son bir ayda. valla çok sevindim senin adına :)

valla al göze vur 6 ay proscara;
Bir ayda greft çıkışı olmadan bu denli örtücülüğün fark edeceğini ben de düşünmüyor ve inanmıyordum açıkçası ama olduğunu deneyimlemek insana moral veriyor. Proscar konusunda baştan bu yana kullanmamı tavsiye ediyorsunuz, sağolun varolun, saçların iyiliği için söylüyorsunuz neticede, ama 6 aylık kullanım sonrası bıraksam, sonra tekrar eskiye dönmez mi saçların durumu? Yan etkileri bir kenara bırakıp düşünecek olsak?

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
gayet iyi bir atılım olmuş son bir ayda. valla çok sevindim senin adına :)

valla al göze vur 6 ay proscara;

6 ay sonra ?
kaç yıl kullanabileceksin bu ilacı
bırakınca ne olacağı biliyorsun

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
6 ay sonra ?
kaç yıl kullanabileceksin bu ilacı
bırakınca ne olacağı biliyorsun
Benim kafamda proscar konusundaki tablo şu; gerekirse ilerleyen yaşlarda bir ekim daha yaptırırım nasip olursa, ama proscar kullanmam diye düşünüyorum. Ekim tutarsa gerçekten büyük nimet, hem ektirip hem de böyle yan etkileri olan proscar kullanmak duble etki yapar belki ama, ekim de tek başına güzel bir opsiyon. Aynı şeyi minoxil vb için de düşünüyorum. Bu arada lincolne samimi tavsiyesi için tekrar teşekkür ederim

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
196. Gün fotoları, takip açısından arşivde bulunsun. Tepeden görünüm asansörde flaşlı ışık altında çekildi. Saç var ama seyrek mi yoksa tellerin inceliğinden mi zayıf gözüküyor bilmiyorum. Diğer fotoyu arkadaşıma çektirdim, ters ışık olmaması için bir kaç kez çektirdim ama takdir sizin, olmadıysa tekrar çeker atarım, önden görünüm üstteki gibi seyrek gelmiyor bana, ayna karşısında vs. Hayırlı forumlar.

mistercrowler25

• Jr. Member
  • **
196. Gün fotoları, takip açısından arşivde bulunsun. Tepeden görünüm asansörde flaşlı ışık altında çekildi. Saç var ama seyrek mi yoksa tellerin inceliğinden mi zayıf gözüküyor bilmiyorum. Diğer fotoyu arkadaşıma çektirdim, ters ışık olmaması için bir kaç kez çektirdim ama takdir sizin, olmadıysa tekrar çeker atarım, önden görünüm üstteki gibi seyrek gelmiyor bana, ayna karşısında vs. Hayırlı forumlar.

6. ay icin cok iyi, daha dolgunlasir bence. 👍👍

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
6. ay icin cok iyi, daha dolgunlasir bence. 👍👍
Eyvallah hocam hep beraber göreceğiz sonucu inşallah

şekerportakalı

• Full Member
Ben beğendim hocam

şekerportakalı

• Full Member
Sakal kılları nasıl kendini belli edıyır mu saç arasında

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçının ince telli olması açık alanın genişliği vs gayet iyi ben beğendim. Birkaç sene sonra bir de sıkılaştırma operasyonu yaptırabilirsen tadından yenmez.

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence gayet iyi. Daha da gelişecektir.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Sakal kılları nasıl kendini belli edıyır mu saç arasında
Teşekkür ederim hocam. Sakal kılları belli etmiyor bence, sakallarım daha koyu tondaydı ama saç arasında güzel de kapatıcılık sağlıyor kalınlık olarak. O sert ve kıvır kıvır formu da zamanla azaldı, elimi atınca hangisi sakal diye anlayamıyorum artık

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
son aylarda güzel toparlamış artık dolgun gözüküyor. hayırlı olsun.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Saçının ince telli olması açık alanın genişliği vs gayet iyi ben beğendim. Birkaç sene sonra bir de sıkılaştırma operasyonu yaptırabilirsen tadından yenmez.
Beğenmeniz beni sevindirdi, açık alan fazlaydı, teller inceydi evet, ama 1 yıla kadar biraz daha form kazansa da fena olmaz benim için :) Sizin süreci de takipteyiz hocam, bizler için motivasyon kaynağı olacak inşallah. Maddiyat ve sağlık durumu elverirse inşallah 30a doğru 2. bir ekim düşünülebilir. Tabii o zamana kim öle, kim kala...

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Bence gayet iyi. Daha da gelişecektir.
Teşekkürler hocam, inşallah daha iyisi başınıza

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
son aylarda güzel toparlamış artık dolgun gözüküyor. hayırlı olsun.
Eyvallah sağolun yorumunuz için. Evet biraz da uzayınca görüntü fena olmadı sanki. Ekilenler çıktı en azından hocam bundan sonrası mevlam kerim

Facebook Twitter Instagram