Gönderen Konu: 8-9 Ağustos 2019 Esma-Serkan Tetik 3054 Saç, 1253 Sakal Ekimi, Yaş:24  (Okunma sayısı 39185 defa)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kendi ekimini objektif şekilde değerlendirebilen nadir üyelerden birisin, bu konuda gerçekten kutluyorum seni kardeşim. Senden çok da farklı düşünmüyorum, dediğin gibi ince ve açık saç teli ve açık alananın genişliği gibi husuları göz önüne aldığımızda sürecini başarılı buluyorum. Serkan beye de katılıyorum bu arada, daha çıkış olur en az % 10 daha çıkış olur ve saçların form kazanması derken memnuniyetin artar. Sen yine de 9. ay dolana kadar sürecini paylaş, bu arada saçlarını biraz uzatmanı tavsiye ederim. Her şey gönlünce olsun.

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence sıkıntı  yok. Sadece saclarin cok ince. Yan etkileri goze alirsan finas kullansan sac kaliten artar.

Tekrar hayirli olsun :)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Kendi ekimini objektif şekilde değerlendirebilen nadir üyelerden birisin, bu konuda gerçekten kutluyorum seni kardeşim. Senden çok da farklı düşünmüyorum, dediğin gibi ince ve açık saç teli ve açık alananın genişliği gibi husuları göz önüne aldığımızda sürecini başarılı buluyorum. Serkan beye de katılıyorum bu arada, daha çıkış olur en az % 10 daha çıkış olur ve saçların form kazanması derken memnuniyetin artar. Sen yine de 9. ay dolana kadar sürecini paylaş, bu arada saçlarını biraz uzatmanı tavsiye ederim. Her şey gönlünce olsun.
Dediğiniz objektifliği yansıtabildiysem ne mutlu, teşekkür ederim yorumunuz için. Başkalarının konusuna dahi çok fazla yorum yapmamaya özen gösterdim hocam, önce kendimde bir sonucu görüp süreci yaşayayım, ondan sonra başkasına yorum yapmak daha mantıklı dedim kendimce ki yaptığımız yorumların içi dolu olsun. Siz de süreç boyu yorumlarınızı eksik etmediniz sağolun, Allah 3. ekiminizi gönlünüze göre sonuçlandırsın inşallah. 1 yıl dolana kadar her ay, 2. Yılda da 6 ayda 1 olmak üzere 2 kez paylaşım yapacağım inşallah. Traş olarak ekilenleri 1 kez makasla kırıklarını  aldırdım, artık uzasın biraz görelim ne çıkacak ortaya :)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Bence sıkıntı  yok. Sadece saclarin cok ince. Yan etkileri goze alirsan finas kullansan sac kaliten artar.

Tekrar hayirli olsun :)
Valla ömrünün baharında bekar bir genç olarak göze alamadım 2-3 tabletten sonra çöpe attım :) eyvallah hocam.

tutarsa

• Jr. Member
  • **
dostum samimi aciklamalarin icin tesekkurler saclarini begendim eminimki daha da kalinlasacaktir ve bu isi kafandan atacaksindir .1 yila kadar her ay resim atarsan seviniriz.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
dostum samimi aciklamalarin icin tesekkurler saclarini begendim eminimki daha da kalinlasacaktir ve bu isi kafandan atacaksindir .1 yila kadar her ay resim atarsan seviniriz.
Eyvallah hocam yorumun için ben teşekkür ederim, paylaşıma devam👍

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam tespitlerinizin altina imzami atarim.Ustune soylenecek birsey birakmamissiniz.Sonuc olarak 10/12. aylarda bi tik daha gelisip olgunlasacaktir.%15/20 daha kapaticilik saglar.Banada ilk baslarda sac ekim sureci 18. aya kadar devam eder sozu inandirici gelmiyordu.Fakat yasayip oyle olmadigini gordum.Sizde zamanla tecrube ediceksinizdir.Yeni saclariniz hayirli olsun....

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Hocam tespitlerinizin altina imzami atarim.Ustune soylenecek birsey birakmamissiniz.Sonuc olarak 10/12. aylarda bi tik daha gelisip olgunlasacaktir.%15/20 daha kapaticilik saglar.Banada ilk baslarda sac ekim sureci 18. aya kadar devam eder sozu inandirici gelmiyordu.Fakat yasayip oyle olmadigini gordum.Sizde zamanla tecrube ediceksinizdir.Yeni saclariniz hayirli olsun....
Allah razı olsun hocam cümlemize hayırlı uğurlu olsun, eyvallah.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Herkese hayırlı geceler. 6 aylık durumu paylaşıyorum. 1 ay öncesine göre 1 tık kalınlaşma oldu gibi sanki. Aylık paylaşımlara devam edeceğim 1 yıl dolana kadar inşallah. İyi forumlar.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Eski göre gayet  iyi  sizi memnun  etmeyen bir durum varmi ?

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilenlerin çogunlugu çıkmış saç telleriniz ince bu dezavantaj olmuş güzel ilerliyor 8)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Ekstra

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
gayet iyi bir atılım olmuş son bir ayda. valla çok sevindim senin adına :)

valla al göze vur 6 ay proscara;

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Eski göre gayet  iyi  sizi memnun  etmeyen bir durum varmi ?
İlk haline göre ziyadesiyle değişim var tabi. Ön hattaki yoğunluk ve kapatıcılık vertek önü orta hatta da olursa daha memnun olurum hocam. Orda derinin görünmesi biraz rahatsız ediyor açıkçası. Saç tellerim de bir tık kalınlaşır mı diye bekliyorum bakalım.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Ekilenlerin çogunlugu çıkmış saç telleriniz ince bu dezavantaj olmuş güzel ilerliyor 8)
Evet ekilenlerin çoğu çıktı bence de hocam. Saç telleri ince, ten rengi aşırı açık, saç rengi de sarı, bunlar da ister istemez etkiliyor sonucu tabii dediğiniz gibi

Facebook Twitter Instagram