Gönderen Konu: 8-9 Ağustos 2019 Esma-Serkan Tetik 3054 Saç, 1253 Sakal Ekimi, Yaş:24  (Okunma sayısı 39342 defa)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
59. Gün. Ense ve sakal donörleri ve ekim alanı fotoğrafları. Şok dökülme çok nadir olmak üzere devam ediyor(her yıkamada 2-3 tel). Arada sırada masaj yapmaya çalışıyorum. Her gün sebamed ile yıkıyorum. İki günde 1 aspirin, her gün biotin ve xpecia kullanıyorum. Hayırlısıyla şok dökülmenin bitip çıkışların başlamasını dört gözle bekliyorum, 2 haftada 1 paylaşımlara devam edeceğim inşallah. Herkese hayırlı günler. :)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şok bitmiş ve şoktan kurtulan baya saç var. :) Artık bekleme zamanı, 2 aya ataklar başlar.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Güzel bir bekleyiş bence. Aslında saç ekimi kendimizi inceleyebilme olanağı sunuyor bize. Ekimden önce saçlar dökülürken kimse bakmak, görmek istemiyor. Ama bu süreç insana yeni bir heyecan katıyor. Bakalım sonucu da mutluluk getirir inşallah :)

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
güzel gidiyor. umarım yüzünüz güler.

sakaldan alım olayını sevdim. zaten çenenin altında görünmeyen yerler...

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
güzel gidiyor. umarım yüzünüz güler.

sakaldan alım olayını sevdim. zaten çenenin altında görünmeyen yerler...
Sağolun hocam. Sakalla alakalı konuşmak için erken benim için zira sakal siyah saç sarı renk. Estetik açıdan nasıl olacak süreç sonunda meraklıyım, ben sakalım diye aradan kapkara sırıtacak mı sakal greftleri göreceğiz. Ayrıca şok dökülmede sakallardan çok fazla döküldü çıkış yüzdesi nasıl olacak o konuda da meraklanıyorum.
 Ama çene altı bölgede olması, herhangibir seyreklik olmaması, normal saç tellerine göre daha kalın olup kapatıcılığının daha yüksek olması, alın sonrası 1 hafta içinde iyileşmesi de sakaldan alımın kendimce gözlemlediğim avantajları.

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
bence cok iyi sonuc cikicak.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
bence cok iyi sonuc cikicak.
İnşallah hocam cümlemiz için :)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
73. gün. Sağ tarafta (ekim öncesinden de doğal saçlarım vardı bir miktar) sol tarafa nazaran daha fazla saç kaldı şok sonrası. Saçlarım ağır ağır uzamaya devam ediyor. Hala tek tük dökülmeye devam ediyorlar. Yeni çıkışlar henüz başlamadı, ben bir şey fark etmiyorum. Herkese hayırlı günler, iyi haftasonları.

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Artik 150 yi beklemek kaldi.

Yarilamissin :)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Artik 150 yi beklemek kaldi.

Yarilamissin :)
Geç ilerleyen bir süreç olmazsa dediğiniz gibi yarıladık şükür :)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
87. gün flaşlı çekim. 2 hafta öncesine nazaran herhangi ciddi bir değişiklik yok gibi. Sabırla beklemeye devam, hayırlı günler cümleten.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ay ciddi ataklar gelmeye başlar diye düşünüyorum.

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sanırım 90 ile 120 de iyi ataklar oluyor inşallah sonucun iyi olur

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Sağolun dostlar herkesin sonucu gönlüne göre olur inşallah

Facebook Twitter Instagram