Gönderen Konu: 8-9 Ağustos 2019 Esma-Serkan Tetik 3054 Saç, 1253 Sakal Ekimi, Yaş:24  (Okunma sayısı 39191 defa)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Dostum ben ekimini yeni gördüm hayırlı olsun. Ön çizgini ve planlamayı beğendim. En son attığın fotodaki kayıp değil. İnşallah iyi bir sonuç alırsın. Takipteyim bende
Eyvallah hocam Allah razı olsun

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
34. Gün. Şok dökülme devam ediyor. Her gün sebamed ile yıkıyorum. Aspirin, biotin ve xpecia kullanıyorum. Finasteride kullanmaya niyetlenmiştim başta, fakat kullanmamaya karar verdim 2 haftadan sonra. O süreçte herhangibir yan etki görmedim. Bir kaö üroloji hocasına danıştım. Kendileri de tavsiye etmediler saç için kullanmamı.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Şok daha ne kadar devam edecek meraklıyım açıkçası. Bir an önce dökülenler dökülsün de  çıksın derdine düşüyor insan zaman geçtikçe :) herkesin işi rast gitsin inşallah.

lazibore8

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şuan için gayet temiz duruyor dostum. Tabi daha çok uzun süre var. Ama dikkat ettiğim birşey var Esma Serkan ekimlerinde şok dökülme az olabiliyor. Öyle olması psikolojik olarak daha motive eder insanı. İnşallah sonucu da iyi olur

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Şuan için gayet temiz duruyor dostum. Tabi daha çok uzun süre var. Ama dikkat ettiğim birşey var Esma Serkan ekimlerinde şok dökülme az olabiliyor. Öyle olması psikolojik olarak daha motive eder insanı. İnşallah sonucu da iyi olur
Genelde öyle oluyor dediler onlar da hocam ama bunu zaman gçsterecek sizin de dediğiniz gibi. Allah razı olsun

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum bende de şok az oldu. 48-49 a kadar devam etti ama 35 den sonra az az döküldü.
Sürecin gayet iyi gidiyor 90 dan sonra ufak ufak değişiklik başlayacak inşallah ;)
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Dostum bende de şok az oldu. 48-49 a kadar devam etti ama 35 den sonra az az döküldü.
Sürecin gayet iyi gidiyor 90 dan sonra ufak ufak değişiklik başlayacak inşallah ;)
İnşallah hocam ben üstüme düşeni yapıyorum artık gerisi nasibimiz :) sizinkilerin son hali çok güzel olmuş maşallah

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah hocam ben üstüme düşeni yapıyorum artık gerisi nasibimiz :) sizinkilerin son hali çok güzel olmuş maşallah
Çok teşekkür ediyorum dostum. Rabbim herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah 👐
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun. ben de bu ekim merkezini inceliyorum.

1- güncel fiyat bilgisi alabilir miyim?
2- saç ekimden önce finas önerdiler mi? yoksa sadece sonra mı önerdiler?

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
hayırlı olsun. ben de bu ekim merkezini inceliyorum.

1- güncel fiyat bilgisi alabilir miyim?
2- saç ekimden önce finas önerdiler mi? yoksa sadece sonra mı önerdiler?
Sağolun. Fiyat; sadece saçdan alım yapılırsa 8000, saç+sakal 9000. Bu fiyatlara konaklama dahil. Ekim öncesi finasterid önermediler. Sonrasında önerdiler. Kullanmak istemiyorum derseniz de ısrar yok. Sizin için de şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun.

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Donor alımı ve ekim alanı temiz çalışan nadir kliniklerden biri.
Şakak ve favorilerde gerileme olduğu için bu saç çizgisinden başka tarz uymazdı.
Bence saç çizgisi çok uygun olmuş.
Hayırlı uğurlu olsun.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Donor alımı ve ekim alanı temiz çalışan nadir kliniklerden biri.
Şakak ve favorilerde gerileme olduğu için bu saç çizgisinden başka tarz uymazdı.
Bence saç çizgisi çok uygun olmuş.
Hayırlı uğurlu olsun.
Sağolun. Donör için mevcut durumda ben de memnunum şükür bir sıkıntı yaşamadım. Ekim alanı için çıkışlar tamamlandıktan sonra konuşmam daha tarafsız olur sanırsam şu an şok dökülme devam ediyor bakalım. Kafa yapım biraz tünel gibi silindirik o yüzden bu şekilde bir çizgiyi ben ve Serkan bey ortak karar kıldık. İnşallah doğal bir görünüm ortaya çıkar. İyi dilekleriniz için teşekkürler Allah herkes hakkında en güzelini nasip etsin.

saç27

• Yeni üye
  • *
Merhaba
Bende randevu aldım bu ekipten bende yoğun verteks bölgesi var proscar ve benzeri ilaçlar kullanmak ve kullanmamak arasındayım sen kullandın mı ne kadar kullandın yada başka ilaç ekim öncesi ve sonrası var mı

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Merhaba
Bende randevu aldım bu ekipten bende yoğun verteks bölgesi var proscar ve benzeri ilaçlar kullanmak ve kullanmamak arasındayım sen kullandın mı ne kadar kullandın yada başka ilaç ekim öncesi ve sonrası var mı
Merhaba. Öncelikle Allah gönlünüze göre bir sonuç versin inşallah. Proscar ekim sonrası tavsiye ettiler ben 2 hafta kadar kullanıp bıraktım, bu zaman diliminde Herhangibir yan etki görmeme rağmen danıştığım ürologlar saç dökülmesi için kullanmamı tavsiye etmediler. 2 günde 1 aspirin, her gün sabah biotin akşam xpecia tablet kullanıyorum. Bugün ekimin 43. günü ve hala şok dökülme devam ediyor. 45 günde bir foto paylaşacağım inşallah. Ekimlr alakalı elimden geldiğince açıklamalı yazmaya çalıştım, atladığım ve aklınıza takılan şeyler olursa bilgim dahilinde cevaplarım.

Facebook Twitter Instagram