Saç Ekimi Sonuçları
20 Ağustosta koyduğunuz resimde, sakal kaç günlük?
Gayet güzel toparlamış ense hocam keza sakal da öyle
23. Gün Ekim alanları. Sakal greftleri ağırlıklı olmak üzere şok dökülme devam ediyor. Her gün sebamed şampuanla yıkıyorum. Yıkarken hafif masaj yapıyorum.
Burda ilk fotoğrafta, fotoğrafa göre; ortta hattın çok hafif sağ tarafında bir parmak ucu kadar saçların seyrek olduğu bölgede yağ bezesi vardı. Oraya ekim yapmayacaklarını söylediler, fakat benim şahsi isteğim doğrultusunda 2 çoklu greft çok derine inmemek koşuluyla koyuldu. Umarım saçlar uzayınca orası sırıtmaz.
Bahsettiğim bölgeyi işaretledim.
Herkese selamlar. Bugün ekimin 27. günü ve şok dökülme son 2 gündür ziyadesiyle artmış bulunmakta. Bugün rastgeldiğim şu tabloyu size danışmak istiyorum, bu fotoğraftaki durum greft kaybı mı demek? İlgililerin yorumlarını bekliyorum.
Olumsuz bir durum degil. Normal kardeşim.
DHİ ekime inanmayan biri olarak ( aslında inanmamak değil ülkemizde başarısız sonuçlar çok fazla ) ülkemizde en iyi bu ekibin kullandığını düşünüyorum. Bir gün DHİ tekniğine ikna olursam bu ekibe yaptırırım . Bu arada greftleri dışarıda beklemtmemeleri bölüm bölüm alıp ekmeleri de güzel ...Kabuk dökümü sonrası görüntü çok güzel . Saçlar tutarsa bence tatmin eder . İnşallah iyi sonuç alırsınız .
Değil.