Gönderen Konu: 8-9 Ağustos 2019 Esma-Serkan Tetik 3054 Saç, 1253 Sakal Ekimi, Yaş:24  (Okunma sayısı 39368 defa)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
23. Gün Ekim alanları. Sakal greftleri ağırlıklı olmak üzere şok dökülme devam ediyor. Her gün sebamed şampuanla yıkıyorum. Yıkarken hafif masaj yapıyorum.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
23. Gün donör bölgeler. Sakal donörüyle alakalı hiçbir problemim yok. Ense donöründe de kızarıklıklar yok denecek kadar azaldı. Çok nadir halen daha ense donöründe iğne batması gibi hisler olabiliyor.

şekerportakalı

• Full Member
Gayet güzel toparlamış ense hocam keza sakal da öyle

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Gayet güzel toparlamış ense hocam keza sakal da öyle
Eyvallah hocam, darısı saçların başına :)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
23. Gün Ekim alanları. Sakal greftleri ağırlıklı olmak üzere şok dökülme devam ediyor. Her gün sebamed şampuanla yıkıyorum. Yıkarken hafif masaj yapıyorum.
Burda ilk fotoğrafta, fotoğrafa göre; ortta hattın çok hafif sağ tarafında bir parmak ucu kadar saçların seyrek olduğu bölgede yağ bezesi vardı. Oraya ekim yapmayacaklarını söylediler, fakat benim şahsi isteğim doğrultusunda 2 çoklu greft çok derine inmemek koşuluyla koyuldu. Umarım saçlar uzayınca orası sırıtmaz.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Burda ilk fotoğrafta, fotoğrafa göre; ortta hattın çok hafif sağ tarafında bir parmak ucu kadar saçların seyrek olduğu bölgede yağ bezesi vardı. Oraya ekim yapmayacaklarını söylediler, fakat benim şahsi isteğim doğrultusunda 2 çoklu greft çok derine inmemek koşuluyla koyuldu. Umarım saçlar uzayınca orası sırıtmaz.
Bahsettiğim bölgeyi işaretledim.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Herkese selamlar. Bugün ekimin 27. günü ve şok dökülme son 2 gündür ziyadesiyle artmış bulunmakta. Bugün rastgeldiğim şu tabloyu size danışmak istiyorum, bu fotoğraftaki durum greft kaybı mı demek? İlgililerin yorumlarını bekliyorum.

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bahsettiğim bölgeyi işaretledim.

Orasi tutmuyor  kardes bendede vardi bosluk orasi.. cok siritmaz ufak alan sonucta..

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese selamlar. Bugün ekimin 27. günü ve şok dökülme son 2 gündür ziyadesiyle artmış bulunmakta. Bugün rastgeldiğim şu tabloyu size danışmak istiyorum, bu fotoğraftaki durum greft kaybı mı demek? İlgililerin yorumlarını bekliyorum.

Olumsuz bir durum degil. Normal kardeşim.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member

Olumsuz bir durum degil. Normal kardeşim.
Eyvallah hocam. Hepimiz için hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
DHİ ekime inanmayan biri olarak ( aslında inanmamak değil ülkemizde başarısız sonuçlar çok fazla ) ülkemizde en iyi bu ekibin kullandığını düşünüyorum. Bir gün DHİ tekniğine ikna olursam bu ekibe yaptırırım . Bu arada greftleri dışarıda beklemtmemeleri bölüm bölüm alıp ekmeleri de güzel ...Kabuk dökümü sonrası görüntü çok güzel . Saçlar tutarsa bence tatmin eder .  İnşallah iyi sonuç alırsınız .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Değil.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
DHİ ekime inanmayan biri olarak ( aslında inanmamak değil ülkemizde başarısız sonuçlar çok fazla ) ülkemizde en iyi bu ekibin kullandığını düşünüyorum. Bir gün DHİ tekniğine ikna olursam bu ekibe yaptırırım . Bu arada greftleri dışarıda beklemtmemeleri bölüm bölüm alıp ekmeleri de güzel ...Kabuk dökümü sonrası görüntü çok güzel . Saçlar tutarsa bence tatmin eder .  İnşallah iyi sonuç alırsınız .
Allah razı olsun hocam, sizin için de Allah gönlünüze göre saçlar versin inşallah. Evet greftler fazla dışarda beklemiyor, sayıca petri tamamlandığı zaman derhal buzdolabına 3-4 derece soğukluğa bırakılıyor alım bitene kadar, o dahi güzel bir şey mantık olarak. Ve inşallah sizin ikna olmanıza katkı sağlayacak bir sonucum olur da size de vesile olur belki :)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Değil.
Eyvallah, içimi rahatlattınız. Ekim yaptıran kişi için sonuçta her bir greftin maddi bir karşılığı var, süreçte bir emeği var her birisi değerli oluyor. Çok pimpirikli birisi olmasam da böyle şeyler kafaya takılabiliyor, özellikle de şok dökülme esnasında sanırsam.

Facebook Twitter Instagram