Gönderen Konu: 8-9 Ağustos 2019 Esma-Serkan Tetik 3054 Saç, 1253 Sakal Ekimi, Yaş:24  (Okunma sayısı 39369 defa)

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
1 haftalık sonuçlar, ekim alanı ve donör

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Devamı

Cihandoğan

• Hero Member
Bu açıdan ön cizgi biraz garip duruyor

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Kabuk dökümü bitti gibi. Sonrasında bepanthen nemlendiriciyi kullanmayı sonlandıracağım sanırsam. Yıkamayı sünger ile bas çek olarak yapmaya devam mı etmeliyim? Masaj uygulamasına dair önerileriniz var mı?

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Ön hat anlık

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Bu açıdan ön cizgi biraz garip duruyor
Mevcut saçların hattından çizildi ön çizgi hocam. Bakış açısı kazanmak babında soruyorum(neticede forumdaki bir çok kişi benden daha tecrübeli bu hususta), nasıl bir gariplik? Yanlış anlamayın sorumu, yapıcı yorumlarınız bana katkı sağlar

Cihandoğan

• Hero Member
Sakakların çok dar geldi garip bir kavis verilmiş daha oturaklı bir çizgi olabilirdi diye düşündüm ama sen memnunsan sorun yok.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Sakakların çok dar geldi garip bir kavis verilmiş daha oturaklı bir çizgi olabilirdi diye düşündüm ama sen memnunsan sorun yok.
Memnuniyeti süreç gösterecek hocam yorumunuz için teşekkürler

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Dün itibarıyla şok dökülme denen süreç başladı sanırsam. Bugün 15. günü ve dün itibarıyla üstünden baskı uygulamayacak şekilde bas-çek tarzı hafif masaja başlamam önerilmişti, ona başladım ve tek tük elime gelmeye başladı tüyler. Tahminlerime göre de sakallar daha sık dökülüyor zira kılların karakterine bakınca diğerlerine nazaran daha koyu renkli ve kalın yapıda olduklarından bunlar sakal dedim kendimce. Her gün bir kez yıkıyorum, 2 günde 1 aspirin; her gün 1/6 parça proscar, biotin ve xpecia kullanıyorum. Şampuan olarak da sebamed her gün kullanım şampuanı adlı ürünü kullanıyorum.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Ekim alanı

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Donör alanında hala kızarıklıklarım var 16. günde. Herhangi bir kabuk kalmadı ne ekim alanında ne de donörde. Kızarıklıklar takribi kaç günde geçer sizce?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizgi gayet güzel. Kafa yapınıza uyumlu şekilde çizilmiş. Ekim son derece sık ve güzel planlanmış. İyi bir sonuç bekliyorum ben bu ekimden. Bu arada sakal alımı ekimin ilk günü mü alındı, yoksa 2. günü mü?

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Ön çizgi gayet güzel. Kafa yapınıza uyumlu şekilde çizilmiş. Ekim son derece sık ve güzel planlanmış. İyi bir sonuç bekliyorum ben bu ekimden. Bu arada sakal alımı ekimin ilk günü mü alındı, yoksa 2. günü mü?
Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkürler. Sakal 2. gün alındı hocam, ilk gün arka ense ve sağ taraf, 2. Gün öğleden önce sol taraftan alım yapılıp ekildi ve öğleden sonra sakaldan alım ve ekim yapıldı.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
20 Ağustosta koyduğunuz resimde, sakal kaç günlük?

Facebook Twitter Instagram