Gönderen Konu: 8-9 Ağustos 2019 Esma-Serkan Tetik 3054 Saç, 1253 Sakal Ekimi, Yaş:24  (Okunma sayısı 39134 defa)

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ayrica saclarin ince telli.

Goze alirsan yan etkilerini; proscar can katar. Yan etkilerinden korkuyorsan spor ile kullan.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member

Goze alirsan yan etkilerini; proscar can katar. Yan etkilerinden korkuyorsan spor ile kullan.
Eyvallah hocam. Başta kullandım bir müddet fakat bir kaç ürologla da konuştum ve saç için kullanmanın doğru olmayacağı kanısına vardım, olduğu kadar artık :) stres yok Allah a şükür, uslu uslu bekliyorum :)

Muhib

• Full Member

Kullanırken spor yapınca yan etkileri mi azalıyor?

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
104. gün güneş ışığında çekim. Çıkışlar devam ediyor gibi, kaşınmalar oluyor ara ara, sanırsam çıkışlarla alakalı. Günlük Biotin, xpecia; 2 günde 1 aspirin devam ediyorum. Her gün sebamedle yıkıyorum. Herkese hayırlı günler.

Roninn3

• Hero Member
kritik bir döneme girmişsiniz önümüzdeki bir ay az çok belli olur süreç diye düşünüyorum.

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Ciddi hızlı bir değişim olur mu bilemiyorum, sabırla bekleyip göreceğiz :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yapılacak en güzel planlama yapılmış fakat ilk günden bu yana moral bozmamak adına yorum yazmak istemedim. Ben bu ekimin çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Donördeki saçların çok ince geldi bana.

Umarım çok güzel sonuç alırsın kardesim

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Yapılacak en güzel planlama yapılmış fakat ilk günden bu yana moral bozmamak adına yorum yazmak istemedim. Ben bu ekimin çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Donördeki saçların çok ince geldi bana.

Umarım çok güzel sonuç alırsın kardesim

Abi samimiyetiniz için çok teşekkür ederim. Moral bozulacak bir şey yok, haklısınız ve farkındaydık bunun, hem eken hem de ektiren taraf olarak. Saçların çok ince telli, Bunun için proscarı mutlaka kullan dediler ama ben kullanmadım, kullanmak istemedim açıkçası. Dediğiniz gibi planlama bence de makul, ekimci üstüne düşeni yapmış gibi duruyor şimdilik(süreç bitmeden pozitif ya da negatif bir yorum yapmak hoş olmaz.) ama sürecin sonuna da bakmak lazım, çıkan/ekilen oranı ne düzeyde olacak diye. Benim üstüme düşen sadece proscar kullanmak ama ben de onu yapmadım, zaten başka da yapacak bir şey yok, ne kadar kumaşımız varsa o minvalde bir şey istedik, yani afaki bir beklentiyle girmedim bu işe. Ekilenler çıksın, tarak tutacak kadar saçım olsun istedim şu yaş dilimlerinde. Umarım güzel sonuç alırsın cümlesini kurmanız bile yeter abi, saç hakkındaki yorumunuza katılıyorum(bu hususta ciddi bir birikime sahipsiniz) dediğim gibi, ama moral bozmamak için yazmamak, tahminlerinin tutmamasını istemek, çok ince bir davranış(o yüzden bu kadar uzattım lafı). Allah gönlümüze göre versin hayatta hepimiz için ne diyelim :)

Muratt.

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
8 . Ayin sonlarına dogru sizi memnun edecek bir sonuc olacagi dusuncesindeyim

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
8 . Ayin sonlarına dogru sizi memnun edecek bir sonuc olacagi dusuncesindeyim
Eyvallah hocam hep beraber göreceğiz inşallah.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi samimiyetiniz için çok teşekkür ederim. Moral bozulacak bir şey yok, haklısınız ve farkındaydık bunun, hem eken hem de ektiren taraf olarak. Saçların çok ince telli, Bunun için proscarı mutlaka kullan dediler ama ben kullanmadım, kullanmak istemedim açıkçası. Dediğiniz gibi planlama bence de makul, ekimci üstüne düşeni yapmış gibi duruyor şimdilik(süreç bitmeden pozitif ya da negatif bir yorum yapmak hoş olmaz.) ama sürecin sonuna da bakmak lazım, çıkan/ekilen oranı ne düzeyde olacak diye. Benim üstüme düşen sadece proscar kullanmak ama ben de onu yapmadım, zaten başka da yapacak bir şey yok, ne kadar kumaşımız varsa o minvalde bir şey istedik, yani afaki bir beklentiyle girmedim bu işe. Ekilenler çıksın, tarak tutacak kadar saçım olsun istedim şu yaş dilimlerinde. Umarım güzel sonuç alırsın cümlesini kurmanız bile yeter abi, saç hakkındaki yorumunuza katılıyorum(bu hususta ciddi bir birikime sahipsiniz) dediğim gibi, ama moral bozmamak için yazmamak, tahminlerinin tutmamasını istemek, çok ince bir davranış(o yüzden bu kadar uzattım lafı). Allah gönlümüze göre versin hayatta hepimiz için ne diyelim :)

Bu konular daha önce konuşuldu ise ne güZel. İletilerinden böyle bir eleştiriyi kaldırabilecek olgunlukta olduğunu farkettiğim için yaZdım açıkcası.. beni bile bilir kimisi sevmez ama gördüğümden fazlasını yazmam, bu süreçte fikir alışverişi için konu açıyor insan olumlu olumsuz her yorumuda bekliyor.
Çok konu var forumda yüzlerce övgü dolu ileti içersinde sadece tek olumsuz yorumu yapıp  kötü olan bana ait.
Umarım sonucun parmak ısırtır

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Bu konular daha önce konuşuldu ise ne güZel. İletilerinden böyle bir eleştiriyi kaldırabilecek olgunlukta olduğunu farkettiğim için yaZdım açıkcası.. beni bile bilir kimisi sevmez ama gördüğümden fazlasını yazmam, bu süreçte fikir alışverişi için konu açıyor insan olumlu olumsuz her yorumuda bekliyor.
Çok konu var forumda yüzlerce övgü dolu ileti içersinde sadece tek olumsuz yorumu yapıp  kötü olan bana ait.
Umarım sonucun parmak ısırtır
Allah razı olsun abi, inşallah. dediğiniz gibi burası eğriyi doğruyu konuşmak için var bence de. Amacım şahsen çok güzel olduları duymaktan öte, bu işe kalkışacak arkadaşlara fikir oluşturmak için. Benim  17 yaşımdan bu yana 7 yıldır saçlarım dökülüyor. Üniversitede yaz tatilleri boyunca çalıştım, aynı zamanda sene içinde de ufak tefek işlerde çalıştım. Yıllardır bu iş için birikim yaptım. Akıllı telefon değiştirmek yerine(6 yıldır kullanıyorum şükür) kendimde köklü bir değişiklik görmek istedim. 1 dal dahi Sigara içmedim hayatım boyunca, bir kere kendimi bununla mutlu etmek istedim. Kimse parayı kolay kazanmıyor elbette burada kendimi övmek için yazmıyorum bunları. Sadece bu kadar çalışıp emek sarf ettiği bir şeye kimse toz kondurmak istemez ama şu forumda biraz gezinen insan da makul beklentilerle girer bu işe sanırsam, o yüzden dediklerinize itiraz edecek bir pencere yok zaten, ektirdim güzel olacak diye bir şey yok,  stajda hastalarımıza hep dediğim şeydir; araba değiliz ki parçayı değiştirince tak diye sorun çözülsün, vücut bu, o kadar değişik parametreleri var ki. O yüzden baştan bu durumları bilerek, ekip tarafından da bu durumun bilgisi verilerek bu işe girdim ben, hatta biraz daha dökülsün ondan sonra ekim düşün dedi bana Serkan bey. En azından bu yaşlarımda biraz saçım olur, şimdi olmayacaksa ne zaman diyerek kendime şans vermek istedim. Sonucu da hep beraber göreceğiz ve tartacağız burada inşallah, çünkü ben ekim öncesi çok ama çok şey öğrendim şurada paylaşan kişilerden, şimdi de her şeyiyle ve tüm şeffaflığıyla paylaşmak bir borç benim için.

hammett

• Yeni üye
  • *
selam, biraz geç bir hayırlı olsun gelsin benden :) 5.ay görüntünü merak ediyorum, 1 buçuk ay sonra uğrayacağım.

ek olarak olgunluğun ve tavrın çok güzel, inşallah her şey gönlünce olur.
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2019, 03:56:58 Gönderen: puf »

Facebook Twitter Instagram