Gönderen Konu: 8-9 Ağustos 2019 Esma-Serkan Tetik 3054 Saç, 1253 Sakal Ekimi, Yaş:24  (Okunma sayısı 39115 defa)

TheSaint

• Sr. Member
Bence Esma Serkan Tetigin ekimlerinde bellirli bir kalite standarti var. Cunku ekim ve alımı yapan ekip ayni ve yillardir bu isi yapan bir ekip. Ve hafta da sadece 3 hasta kabul ediyorlar.

Yani ben ekim bittikten sonra bir sonraki hastayla birlikte donerken yolda sunu demistik "onlar elinden geleni yapti bundan sonrasi bizde"

Bence bu kalitide iscilik yapan ekiplerde bence supriz yok, duzensiz beslenme, operasyon oncesi gerekli kosullari saglamama, alkol, sigara veya bir madde kullanma var.

Bence bu operasyondaki tek supriz sonucun beklenenden bile iyi olmus olmasi.

Cihandoğan

• Hero Member
Bence Esma Serkan Tetigin ekimlerinde bellirli bir kalite standarti var. Cunku ekim ve alımı yapan ekip ayni ve yillardir bu isi yapan bir ekip. Ve hafta da sadece 3 hasta kabul ediyorlar.

Yani ben ekim bittikten sonra bir sonraki hastayla birlikte donerken yolda sunu demistik "onlar elinden geleni yapti bundan sonrasi bizde"

Bence bu kalitide iscilik yapan ekiplerde bence supriz yok, duzensiz beslenme, operasyon oncesi gerekli kosullari saglamama, alkol, sigara veya bir madde kullanma var.

Hım yani başarısız olursa kişinin suçu yani öylemi :) komik oldu biraz bunu ekimi patlayan arkadaşların konularına da yazın:)
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2020, 23:14:41 Gönderen: Cihandoğan »

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Bence bu kalitide iscilik yapan ekiplerde bence supriz yok, duzensiz beslenme, operasyon oncesi gerekli kosullari saglamama, alkol, sigara veya bir madde kullanma var. Sait bu yorumdaki amacını ben anlayamadım alkol ekime zararı değil yararı vardır çıkacak saç yerinde durmaz hiç takviye kullanmadan çok iyi saçları çıkan insanlar var forumda bu yorumunla ekimi başarısız olan arkadaşları zan altında bırakıyorsun ki düzensiz beslenme alkol vs bunlar hikaye merkezi desteklediğini anlıyorum ama gereksiz boş abartıyorsun şuan her işin bir hakkı vardır.
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2020, 23:34:54 Gönderen: LaTenT »

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
  Esma&Serkan   döner alımı temiz  planlama  iyi  ama sonuç  olarak   malesef   okadar  iyi değil   yanlış  giden  bir şey var        .   

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Buna katılıyorum.  2 defa ekim yaptırmış biri olarak; özellikle ilk ekimimle kıyasladığımda çok pişman olmuştum.

günde 10 ekim yapan; şansın varsa ilgili kişiyi veya doktoru görebildiğin bir ekim tarzı yok.

2 gün boyunca, konaklamadan tut da ulaşımına kadar; sakin, planlı, sistemli, düzenli bir süreç var. saat gibi işleyen. alım çok sakin; ekim çok sakin. her şey oldukça düzeninde.

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sanırım insanlardaki beklenti- daha önce ektirmiş- şok dökülme yaşamamış- 80 90 güne sonuç almış- kişiler yüzünden hayli yüksek.

diğer konulara bakıyorum; 180. günde adama; ''daha gelişir; 220 ye kadar atak olur  ' denilirken; daha önceki ekimlerden oluşan beklentiden dolayı, bizim ekimlerde gün 120 olsa dahi olmamış- denilebiliyor.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sanırım insanlardaki beklenti- daha önce ektirmiş- şok dökülme yaşamamış- 80 90 güne sonuç almış- kişiler yüzünden hayli yüksek.

diğer konulara bakıyorum; 180. günde adama; ''daha gelişir; 220 ye kadar atak olur  ' denilirken; daha önceki ekimlerden oluşan beklentiden dolayı, bizim ekimlerde gün 120 olsa dahi olmamış- denilebiliyor.
linco selam dhi ile fue slit karıştırma ikisi çok farklı kulvar dhi erken başlar erken biter erken başlamazsa ve en hızlı atak dönemlerinde bir numara olmazsa o ekim patlar kurtuluşu olmaz bunu burda tercrübeli işi bilen arkadaşlar iyi bilir.bilginiz olmadığı içinmi böyle konusuyorsunuz yoksa farklı bir amacmı güdüyorsunuz anlamıyorum 150 günlerde özellikler esma serkan ekimlerinde bir atak yoksa o ekimden bişey bekleme kendi ekiminde bunu gözlemleyeceksin forumda çok dhi ekimler var ekim öncesi ve 150. Günleri açın bi bak 150 ve 220 . Günler arasındaki gelişme düzeyine bak anlıycaksın ne demek istediğimi son zamanlarda fue çok daha erken başlıyor çünkü ekim merkezleri Kendilerini geliştirdiler kademeli olarak çok az oranda firesiz iş çıkartıyorlar beklenti yüksek değil kardeşim süreç olması gerektiği gibi gitmesi bekleniyor gitmeyince sorun oluyor bende aynı ekim merkezine ektirdim çıkış olmadığı gibi kendi saçlarım uçtu ve sen bu pskolojiyi anlayamazsın yukardaki yoruma katılıyorum yazmışsın benim o yukardaki katılmadığım tek nokta alkol vs o yorum alıntı yaptım zaten kimdi burda şahin çeliğin galiba ekiminde bir arkadaş ön çizgi düzeltimi yaptırmıştı ve hosuna gitmeyen biyeri daha kabuk dökümünden sonra cımbızla çektiği halde adam defalarca cımbızla çekmesi halinde o saçlar yinede ordan çıkmıştı yani o kök yerine oturup tuttuysa istmesen bile o saç çıkar kökü ya yerinden çıkartacaksın yada iğneyle köke gireceksinki o saç çıkmasın yok alkolmüş yok sigaraymış yok düzensiz beslenmeymiş vs vs boş bunlar şimdi senin saçın çıkmasa senin hatan  yani bunu kabul ediyorsun pes doğrusu ben artık burda yapılan bazı kişilerin yorumların gerçekliğinden şüphe etmeye başladım bu forumda eskiden böyle şeyler olmazdı kimsenin vebaline girmeye gerek yok burda yeni gelen yüzlerce insan var bilgisiz ve tecrübesiz yanlış bilgilendirmeye gerek yok
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2020, 00:57:46 Gönderen: LaTenT »

TheSaint

• Sr. Member
linco selam dhi ile fue slit karıştırma ikisi çok farklı kulvar dhi erken başlar erken biter erken başlamazsa ve en hızlı atak dönemlerinde bir numara olmazsa o ekim patlar kurtuluşu olmaz bunu burda tercrübeli işi bilen arkadaşlar iyi bilir.bilginiz olmadığı içinmi böyle konusuyorsunuz yoksa farklı bir amacmı güdüyorsunuz anlamıyorum 150 günlerde özellikler esma serkan ekimlerinde bir atak yoksa o ekimden bişey bekleme kendi ekiminde bunu gözlemleyeceksin forumda çok dhi ekimler var ekim öncesi ve 150. Günleri açın bi bak 150 ve 220 . Günler arasındaki gelişme düzeyine bak anlıycaksın ne demek istediğimi son zamanlarda fue çok daha erken başlıyor çünkü ekim merkezleri Kendilerini geliştirdiler kademeli olarak çok az oranda firesiz iş çıkartıyorlar beklenti yüksek değil kardeşim süreç olması gerektiği gibi gitmesi bekleniyor gitmeyince sorun oluyor bende aynı ekim merkezine ektirdim çıkış olmadığı gibi kendi saçlarım uçtu ve sen bu pskolojiyi anlayamazsın yukardaki yoruma katılıyorum yazmışsın benim o yukardaki katılmadığım tek nokta alkol vs o yorum alıntı yaptım zaten kimdi burda şahin çeliğin galiba ekiminde bir arkadaş ön çizgi düzeltimi yaptırmıştı ve hosuna gitmeyen biyeri daha kabuk dökümünden sonra cımbızla çektiği halde adam defalarca cımbızla çekmesi halinde o saçlar yinede ordan çıkmıştı yani o kök yerine oturup tuttuysa istmesen bile o saç çıkar kökü ya yerinden çıkartacaksın yada iğneyle köke gireceksinki o saç çıkmasın yok alkolmüş yok sigaraymış yok düzensiz beslenmeymiş vs vs boş bunlar şimdi senin saçın çıkmasa senin hatan  yani bunu kabul ediyorsun pes doğrusu ben artık burda yapılan bazı kişilerin yorumların gerçekliğinden şüphe etmeye başladım bu forumda eskiden böyle şeyler olmazdı kimsenin vebaline girmeye gerek yok burda yeni gelen yüzlerce insan var bilgisiz ve tecrübesiz yanlış bilgilendirmeye gerek yok

LaTenT birincisi sakin ol.

Bu ekibe ekim yaptiran sadece sen degilsin bu forumda bircok insan var ve hepsi basariyla devam ediyor. Buna ben de dahilim.

Sunu sen de cok iyi biliyorsun ki 2 gun 4 seans sadece bizle ilgilendiler. Ve senin surecin henuz devam ediyor.

Forumdaki yazilanlara gore guyya dhi de sok dokulme az olurdu ama bende yuzde 80-90 dokulmustu. Neyseki dokulenlerin hepsi de cikti. Yani ortalama bir bilgi elbette var ama istisnalar da kayniyor forumda.

TheSaint

• Sr. Member
Hım yani başarısız olursa kişinin suçu yani öylemi :) komik oldu biraz bunu ekimi patlayan arkadaşların konularına da yazın:)

Eger ben isinde kendini kanitlamis bir doktora gidiyorsam ve operasyon da iyi gitmisse evet kendime bi bakarim. Kan degerlerimi olctururum saglikli beslendim mi veya kokleri iyi korudum mu hepsini sorarim kendime.

Bunu sadece Tetikler icin degil Dr Muttalip KESER veya Koray Erdoğan icinde gecerli. Bu adamlar islerinde cok titizler. Ben sahsen kendi gozumle yasadim ve gordum Tetikler 2 gun 4 seans inanilmaz bir emek verdiler. Valla ben yoruldum onlar yorulmadi.

Operasyon bittigi an onlar elinden geleni yapti sira bende dedim.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eger ben isinde kendini kanitlamis bir doktora gidiyorsam ve operasyon da iyi gitmisse evet kendime bi bakarim. Kan degerlerimi olctururum saglikli beslendim mi veya kokleri iyi korudum mu hepsini sorarim kendime.

Bunu sadece Tetikler icin degil Dr Muttalip KESER veya Koray Erdoğan icinde gecerli. Bu adamlar islerinde cok titizler. Ben sahsen kendi gozumle yasadim ve gordum Tetikler 2 gun 4 seans inanilmaz bir emek verdiler. Valla ben yoruldum onlar yorulmadi.

;D ;D

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

LaTenT birincisi sakin ol.

Bu ekibe ekim yaptiran sadece sen degilsin bu forumda bircok insan var ve hepsi basariyla devam ediyor. Buna ben de dahilim.

Sunu sen de cok iyi biliyorsun ki 2 gun 4 seans sadece bizle ilgilendiler. Ve senin surecin henuz devam ediyor.

Forumdaki yazilanlara gore guyya dhi de sok dokulme az olurdu ama bende yuzde 80-90 dokulmustu. Neyseki dokulenlerin hepsi de cikti. Yani ortalama bir bilgi elbette var ama istisnalar da kayniyor forumda.
Birincisi sakin ol diye birşey yok.
ekim başarısız olursa bizden kaynaklı alkol vs cart curt hangi bilgiye dayanarak yazılıyor bunlar yukardaki yaptıgın yorumun farkında değilsin galiba ben ilgilenmediler demiyorum merkezi kötülediğimde yok hangi yorumuna sinirlendiğimi yazdım belirttim alıntı yaptım orda hepsi başarıyla ilerliyor dediklerin kim ? Daha ektirenler şok dökülme sürecini atlatmamışlar bu forumdaki insanlar neyin kimin ne amaçla yorumlaştığını iyi biliyorlar hakkı nyse onun yorumunu yapıyorum her merkez için sadece kendi ekim yaptırdığım merkez için değil a merkez b merkez benim için farketmiyor kimse benim babamın oğlu değil başarılı her ekime saygım sonsuz iyi yapılıp başarı elde edemeyen ekimede öyle ama aması var yan yattı çamura battı 500 cıkıpta 1500 cıktı gibi gibi olmadığı sürece yorum yaparken merkezi düşün eyw ama etrafındaki insanları zan altında bırakarak değil saw palmetto biotin  ve  proscar kullanıyordun değilmi İnş saçların daha iyi olur gözü olanın gözünü s...;) 8)

Cihandoğan

• Hero Member

Tetikler için diyemezsin zaten Doktor değiller sanıyorum sağlıkçı da değiller.

Olay burada tetik ya da o şu bu değil. Elindem geleni herkes yapar doğru ya da yanlış bence gereksiz savunmaya geçerek Antipatiklik yaratıyorsunuz bu alkolden ekim patladı sigaradan patladı ekimcinin hatası yok saç ektiren kişinin hatası var Tarzınızı bu forumda yazmayın burada yeterince bu işi bilen insan var.

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Selam dostum. Umarım iyisindir :)

Senin psikolojini veya ekimi beklentisinin altında giden herkesin psikolojisini çok iyi anlıyorum. Hatta en çok anlayabilecek olanlardan biri benim.

Neden mi? İmzamdaki ilk ekimimde bir gezinmeni öneririm. Bana vaad edilen 1 yılı günü gününe doldurana kadar ağzımı bir kere bile olumsuz açmadım. Olur dedim, bekleyeyim dedim; umutla bekledim. Da**** tüyü gibi saçla 18 ay gezdim ben. Ama 12. aya kadar bir kere bile kötü konuşmadım; o dönemde benim gibi bir çok mağdur olmasına rağmen iyi düşündüm.

Sana önerim; biraz daha sakin olman ve daha sonra pişman olacağın yaklaşımlarda bulunmaman. Geçen benim konumda bana yaptığım şey ayıptı ' özelden böyle demiyordun- 360 derece dönüyorsun vb' şeyler söyledin. Ve 'hatırlamadığımı, bütün mesajlarımı tuttuğumu, incelediğimi, göremediğimi, böyle bir şeyin yaşanmadığını, eğer sende varsa mesajı bana ulaştırmanı ' rica ettim;

aşağıda yaptığın gibi güldün geçtin.

beni yalancı ve alternatif bir çıkarı olan biri olarak gördün- gösterdin.

______

Benim- bizim ne çıkarımız olacak?

2 defa ekim yaptırdım.

İlk ekimimle karşılatırdığımda çok daha iyi hizmet aldığımı, sonucumun ilk ekimime göre iyi gittiğini düşünüyor ve söylüyorum, bunu da sadece sorulduğunda söylüyorum. Olumlu ve olumsuz yorumlara bile sadece teşekkür edip geçiyorum.

Gün gün aynı açıdan resmimi atıp sorulmadıkça yorumumu bile eklemiyorum. konumu inceleyebilirsin.

Sen kendi ekiminin kötü gittiğini düşünüyor olabilirsin. Buna saygım sonsuzdur. Ancak başkalarına da haksiz ithamlarda bulunup agresif bir tutum sergilemen de hoş değil.

Severim seni; üzmeyelim birbirimizi. :)

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ayrıca 150 den sonra gelişme olmaz diyorsun ya; tam konusundasın.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9191.105 150 gün resmi burada;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9191.195 300 burada.

incele; sakinleş; pozitif düşün.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
150'den sonra gelişme olmaz nerden çıktı? Bu saç ekim süreleri askerlik mi sürekli düşüyor? Tamam kanal ekimlerine göre dhi'de hareketlilik daha erken başlıyor ama 150'den sonra çıkış olmaz falan demek çok mantıksız 7. ayın bitimine kadar çıkış olur. Ayrıca saçların uzama hızının diğerleriyle aynı hıza ulaşması ve kalınlaşması falan derken sürecin bitmesi 8. ayı bulur. Her ne kadar bünyeden bünyeye göre değişse de, genelinde 150-200 arası kesinlikle çıkış oluyor.

Facebook Twitter Instagram