Gönderen Konu: Sizce beklemeli miyim? Yaş 28  (Okunma sayısı 8217 defa)

My Precious

• Hero Member
Ynt: Sizce beklemeli miyim? Yaş 28
« Yanıtla #30 : 22 Eylül 2019, 16:39:49 »
Bunu yeryüzünde kimse kesin olarak teyid edemez ama şahsi kanaatim(ki basit bir gözlem) bu saç nw6 olmaz. Bana göre max  nw5 olursunuz o da 50 li yaşlarda. Pektabi bunlar nitel gözlemler, genç arkadaşların da yazdıkları ihtimaller dairesinde var. Ben ektirirdim dememin sebebi on çizgi tamamen yok olmuş ve ben bundan rahatsızlık duyardım açıkçası. Ama bu da kişisel bir karar, siz çok rahatsızlık duymuyorsaniz girmezsiniz bu riske. Genç arkadaşların mantığıyla olaya yaklaşırsanız 20 li yaşlarda saçı her açılan potansiyel nw6. O zaman kime ekim yapacak bu merkezler sadece diffuse thinning e mi?

Ha bu arada forumu bu kadar takip edip hâlâ aynı bağnaz düşüncelere sahip olmak da ısrar da büyük istikrar Justin:) En basiti onizuka üstad in saçı genç yaşlardan açılmaya başlamış üstelik tepe bölgesi de incelmiş. E hani nw 6 olmamış 30 yaşında...
O adamın olayı farklı.Ilk önce olgunluk çizgisi geçirmiş nw2.5 civarı durmuş daha sonra seyrelmesi başlamış fine başlayınca 2 ayda hop eskisi gibi olmuş saçı forumdaki en iyi finasteride alıcılarından birisi verdiğin örnek saçma fin kullanmasaydı çoktan nw5 olmuştu.
Arkadaşta nw6 olma ihtimali var vertexi sağlam gelmedi bana ama olmasın tabiki nw6 cidden sıkıntı.
Ve evet genç yaşta açılan kişilerin saçları genelde nw6ya gider.Dökülmenin en temel kuralı ne kadar gençsen o kadar hızlı dökülür

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 22 Eylül 2019, 17:06:48 »
O adamın olayı farklı.Ilk önce olgunluk çizgisi geçirmiş nw2.5 civarı durmuş daha sonra seyrelmesi başlamış fine başlayınca 2 ayda hop eskisi gibi olmuş saçı forumdaki en iyi finasteride alıcılarından birisi verdiğin örnek saçma fin kullanmasaydı çoktan nw5 olmuştu.
Arkadaşta nw6 olma ihtimali var vertexi sağlam gelmedi bana ama olmasın tabiki nw6 cidden sıkıntı.
Ve evet genç yaşta açılan kişilerin saçları genelde nw6ya gider.Dökülmenin en temel kuralı ne kadar gençsen o kadar hızlı dökülür

Forumu okumadan iyice takip etmeden keşke bu kadar keskin fikir beyan etmesen. Ben ilk konu açtığında koyduğu resimleri ve saç durumunu hatırlıyorum. O zaman daha finasteride başlamamıştı ve sacları nw6 değildi. Kaldı ki sürekli de finas kullanmıyor bildiğim kadarıyla. Senin mantığınla çoktan nw6 olmalıydı. E 30 küsür yaşında 17 yaşından itibaren başlayan dökülme demek ki tak diye nw6 yapmıyormuş herkesi.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 22 Eylül 2019, 17:11:41 »
Forumu okumadan iyice takip etmeden keşke bu kadar keskin fikir beyan etmesen. Ben ilk konu açtığında koyduğu resimleri ve saç durumunu hatırlıyorum. O zaman daha finasteride başlamamıştı ve sacları nw6 değildi. Kaldı ki sürekli de finas kullanmıyor bildiğim kadarıyla. Senin mantığınla çoktan nw6 olmalıydı. E 30 küsür yaşında 17 yaşından itibaren başlayan dökülme demek ki tak diye nw6 yapmıyormuş herkesi.
Elbette.Ama geneli nw6 yapar bu bir gerçek.
Benim sülalemdeki herkes nw7 bende  nw7 olarak tamamlıyacağım serüvenimi eğer bahsettiğin kişinin çeyreği kadar şansım varsa bir ihtimal.
Seyrelme devam ediyorsa kaçış yok.Eğer senin nw6dında seyrelen tek bir tel bile varsa gideceğin yol ilaç kullanmadığın takdirde kesindir

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 22 Eylül 2019, 17:29:24 »
Ayrıca komik gelecek belki ama 30 yaş genele göre saç dökülmesi için genç-orta yaş arası erkeklerin anca %30u 30 yaşındayken kelleşiyor ya da kelleşme belirtisi gösteriyor .Yani 30 yaşında nw2 olan adamın nw7 olmayacağının garantisi yok 2 3 sene sonra.
Buna en iyi örnek Mustafa Kemal Atatürk.
O kadar strese savaşa şuna buna rağmen cumhuriyet kurulurken nw1 gürmüş.Cumhuriyetten sonra seri bir şekilde nw6-7 olmuş yani bu işin garantisi yok eğer atalarında hayvanımsı bir genetik yoksa

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 22 Eylül 2019, 17:53:03 »
Ayrıca komik gelecek belki ama 30 yaş genele göre saç dökülmesi için genç-orta yaş arası erkeklerin anca %30u 30 yaşındayken kelleşiyor ya da kelleşme belirtisi gösteriyor .Yani 30 yaşında nw2 olan adamın nw7 olmayacağının garantisi yok 2 3 sene sonra.
Buna en iyi örnek Mustafa Kemal Atatürk.
O kadar strese savaşa şuna buna rağmen cumhuriyet kurulurken nw1 gürmüş.Cumhuriyetten sonra seri bir şekilde nw6-7 olmuş yani bu işin garantisi yok eğer atalarında hayvanımsı bir genetik yoksa

Tamam aynı şeyi söylüyorum zaten. Sen her crown seyreklesme belirtisi gösterene direkt nw6 olacaksın diyorsun bunun saçmalık olduğunu söylüyorum. Genetik kodlamanın nasıl tezahür edeceği piyango. Guardiola aynı şekilde 38-40 arası kellesiyor. 30 bası inanılmaz gür sacları. Ama asıl bu örnekler ekstrem işte. Genel itibariyle nw6 ve nw7 olacak bireylerin dökülme haritaları 30 olmadan az çok ortaya çıkıyor.

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 23 Eylül 2019, 19:18:06 »
Bunu yeryüzünde kimse kesin olarak teyid edemez ama şahsi kanaatim(ki basit bir gözlem) bu saç nw6 olmaz. Bana göre max  nw5 olursunuz o da 50 li yaşlarda. Pektabi bunlar nitel gözlemler, genç arkadaşların da yazdıkları ihtimaller dairesinde var. Ben ektirirdim dememin sebebi on çizgi tamamen yok olmuş ve ben bundan rahatsızlık duyardım açıkçası. Ama bu da kişisel bir karar, siz çok rahatsızlık duymuyorsaniz girmezsiniz bu riske. Genç arkadaşların mantığıyla olaya yaklaşırsanız 20 li yaşlarda saçı her açılan potansiyel nw6. O zaman kime ekim yapacak bu merkezler sadece diffuse thinning e mi?

Ha bu arada forumu bu kadar takip edip hâlâ aynı bağnaz düşüncelere sahip olmak da ısrar da büyük istikrar Justin:) En basiti onizuka üstad in saçı genç yaşlardan açılmaya başlamış üstelik tepe bölgesi de incelmiş. E hani nw 6 olmamış 30 yaşında...
Güzel abicim , benim hangi kelamımda bu kafa nw6’ya gider neticesini çıkardınız . Yazdıklarımı tekrar okudum özür dilerim ben idrak edemedim de .
Oniziuka’ya selam olsun sd tedavim için bana yardımcı olmuştu , ama bu gösterdiğiniz örnek sitcom olsa bu kadar gülmezdim .
Ben kel123 nickli kardeşimin açıklamasını önce okumadım , ilk önce fotoğraflarına baktım acaba mı yoksa ? dedim .Sonra yorum ve açıklamalarını okudum . Amca , dayı ve dedelerin kel olduğunu sülalesinde nw6/7 lerin çok olduğunu belirtmiş . Benim yorumuma karşı da arka taraflardan hafifte olsa incelme yaşadığını belirtmiş .Arkadaşımız kendi matematiksel (istatistik bilimi) verilerini çıkarıp satırlara dökmüş . Sizin cümleleriniz daha neyin ısrarı anlamadım .
Bir yorumunuz da tepenin 5 yıldan önce açılmayacağını bir diğer yorumunuz da bu saçların 50 ye kadar götüreceğini söylemişsiniz . Sizi anlayamadım yorumlarınızda ..
Asıl önemli olan nasıl bu kadar emin durum tespitinde bulunabilmeniz .
Sanki arkadaşımızın DNA molekül zincirini demonte mobilya misali siz bağladınız , 23 çift kromozomlarını pirinçin taşı misali siz ayıkladınız .
Benim amacım kötü yorum yapmak değildi.
Ben kendimce bir risk hissettim , bakın gördüm demiyorum olacak demiyorum kesin cümlelerden kaçınıyorum .
Ve hissettiğim bu riski belirttim . Neden belirttim. Riske karşı önlem için . Riske karşı nasıl önlem alınır en büyük tehlikeye karşı tedbir alınır . Yoksa geriye kalan bütün tedbirler anlık ve günü kurtarma amacı gayesinden dışına çıkmaz .
Amacım kimseyle tartışmak değil ,
Saygılarımla ;
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2019, 19:35:08 Gönderen: cassowary93 »

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 25 Eylül 2019, 23:48:04 »
Nw6 için 28 yaşında daha büyük bir açıklığım olması gerekmez miydi sizce? Nw5 ler ekimle telafi edilebiliyor ama nw6 cidden sıkıntılı bir durum

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 25 Eylül 2019, 23:53:42 »
Nw6 için 28 yaşında daha büyük bir açıklığım olması gerekmez miydi sizce? Nw5 ler ekimle telafi edilebiliyor ama nw6 cidden sıkıntılı bir durum

Başkan sen en iyisi Asmed e gönder resimlerini, Koray Hoca genetik yatkınlığın ve ileride oluşacak dökülme haritan hakkında bilgilendirir seni. Hem uzman görüşü almış olursun hem de kafanda planlamayı yaparsın. Sonra da forumu didikleyip bütçene ve saç dökülme tipine en uygun ekimciyi belirlersin. Bizim sana tavsiyelerimiz hep laf-ı güzaf.

Edit: Göndermişsin zaten. Asistanlar aracılığıyla Hoca ya yine danış. Benim böyle korkularım var de. Bakalım ne diyecek sana.

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 26 Eylül 2019, 01:32:32 »
Çok güzel bir tespit , nw5 saç ekiminde en uç nokta .
Yine bunlar benim düşüncelerim katılırsınız,katılmazsınız bilemiyorum.Saç öyle 1-2 senede dökülmez , genetik dökülen her bir saç telinin 3-5 yıllık bir süreci var.
Açıklamanızda 20 yaşında saçlarınızın dökülme başlagıçı olarak  söylemişsiniz. Aslında 15 yaş civarı Dht’nin etkisini 15 yaşından 20 yaşına kadar incelerek , minyatürleşerek , matlaşarak , güçsüzleşerek saç köklerinin daha fazla dayanamayıp 20 yaşında lavabolarda gördünüz , ya da aynada kendinize baktığınızda 20 yaşında saçlarınızın seyreldiği tespitini yaptınız. Halbuki öncesi var.Bunu şundan belirttim 28 yaşındayım daha ağır dökülme skalasında olmam gerekmez mi ? diye yazdığınızdan belirttim.Şu an 28 yaşındaki bu saç formunuz 23-24 yaşındaki hormonlarınızın eseri , daha kendinizi 28 yaşında görmeyin .) şu yaşınızda ki Dht etkilerini misal 35 yaşına geldiğinizde  nasıl bir saç formuna bürüneceğizi kestirmek zor , bu herkes için böyle tabii sizin için değil .
Nw6’ya gider miyim ? diye bir sorunuz var.
Bunlar tamamen genetik kodlarınızda bir sır.
Sağ kulağı tersten göstermek gerekirse ;
İnternette görmüştüm ne kadar kesin sonuçları var , ne kadarı doğru bilmiyorum. DNA kromozom testi ..Hangi kanser türüne yatkınsın gibi gibi vs ... , bu kalıtsal hastalıklar hangi ebeveyninden geldi bunun tespitini ve sonuçlarını söylediklerini söylüyorlar . Yine belirteyim ne kadar doğru bilmiyorum saç içinde böyle bir çalışmaları var mı var ise emin isem iletişime geçebilirsin böyle labaratuvar klinikleriyle . X kromozomu mu Y mi ? Yoksa otozom her iki taraftan ortak x,y birleşme sonucu mu? Vs ..
İnanmıyorum bunlara bunlar para tuzağı deyip olaya köylü pratik zekasıyla yaklaşırım  dersen , daha öncede belirttiğim gibi , 3 numara traş sonrası ışıklı ortamda iki ayna yardımı ile saçlarını incelemen .Saçlarının Seyrelme / incelme alanı Nw6 Sath-ı Müdafaalarında ise , kesin öyle olacaksın diye bir şey yok ama büyük bir risk altında olduğunun şüphesiz belirtisidir . Belli ki Dht kafanın Nw6 koordinatlarında etkili .Her Nw6 hatlarından dökülen Nw6 mı olacak tabi ki hayır .
Kimseyi inciltmek değil niyetim , olamaz da zaten . Bu duyguda en iyi bizler birbirimizi anlarız .
Bunlar gayet tabi kendi düşüncelerim .

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 23 Ekim 2019, 01:20:26 »
En mantıklısı ekim ve fin kullanmak veya bir kaç ekim plamlaması yaptırmak anladıgım kadarıyla

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 05 Ocak 2020, 22:20:00 »
Birde bir arkadaşımın babası ve dayıları kel idi ancak kendisinde sırma gibi saç vardı sonra baktık annesinin babası kel değildi. Yıllar sonra da Tıp fakültesinde okuyan arkadaş da aynı durumdan bahsetmişti. Validenin babasında durum ne o da önemli, aslında benim saç 22 de gitmişti zaten genetik olarak. Sizdeki saç iyi. Ön bölge olduğu için Koray hocaya yaptırın gerisi sizi çok uğraştırır, zaten oradan gelecek moralle parasını çıkarırsınız bir şekilde. Diğer türlü ne kadar daha dökülme olacağını bilmiyoruz çünkü. Arka taraflara ihtiyac duyarsanız diğer doktorlara yaptırırsınız.

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 05 Ocak 2020, 23:23:23 »
Onde sacin yok zaten oraya ektir, ilerde dokulurse arkalarada ektirsin.

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 05 Ocak 2020, 23:33:59 »
23.23.23 iyi denk gelmis :)

Kardanadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 06 Ocak 2020, 20:19:17 »
Şöyle düşün zaten muttalip hoca donörü çok tasarruflu kullanıyor. Diyelim ilerde dökülme devam etti ve tekrar ekim yaptırmak istedin muttalip hoca 2. Hatta 3. Ekime yetecek greft bırakır. 28 yaşında dış görünüş bence çok önemli zaman kaybeymeden ektirmelisin. Ayrıca muttalip hoca ön çizgiyi ekeceği için 5 yıl sonra ön çizgi yine sabit kalır ve sadece arkaları doldurman gerekebilir onuda bir alt klasmandaki ekimciler bile başarabiliyor.

Vefa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 06 Ocak 2020, 20:49:17 »
Bence bu saç dökülme olayını tamamlamış ektir gitsin Muttalip Beye

Facebook Twitter Instagram