Nw6 için 28 yaşında daha büyük bir açıklığım olması gerekmez miydi sizce? Nw5 ler ekimle telafi edilebiliyor ama nw6 cidden sıkıntılı bir durum
Çok güzel bir tespit , nw5 saç ekiminde en uç nokta .
Yine bunlar benim düşüncelerim katılırsınız,katılmazsınız bilemiyorum.Saç öyle 1-2 senede dökülmez , genetik dökülen her bir saç telinin 3-5 yıllık bir süreci var.
Açıklamanızda 20 yaşında saçlarınızın dökülme başlagıçı olarak söylemişsiniz. Aslında 15 yaş civarı Dht’nin etkisini 15 yaşından 20 yaşına kadar incelerek , minyatürleşerek , matlaşarak , güçsüzleşerek saç köklerinin daha fazla dayanamayıp 20 yaşında lavabolarda gördünüz , ya da aynada kendinize baktığınızda 20 yaşında saçlarınızın seyreldiği tespitini yaptınız. Halbuki öncesi var.Bunu şundan belirttim 28 yaşındayım daha ağır dökülme skalasında olmam gerekmez mi ? diye yazdığınızdan belirttim.Şu an 28 yaşındaki bu saç formunuz 23-24 yaşındaki hormonlarınızın eseri , daha kendinizi 28 yaşında görmeyin .) şu yaşınızda ki Dht etkilerini misal 35 yaşına geldiğinizde nasıl bir saç formuna bürüneceğizi kestirmek zor , bu herkes için böyle tabii sizin için değil .
Nw6’ya gider miyim ? diye bir sorunuz var.
Bunlar tamamen genetik kodlarınızda bir sır.
Sağ kulağı tersten göstermek gerekirse ;
İnternette görmüştüm ne kadar kesin sonuçları var , ne kadarı doğru bilmiyorum. DNA kromozom testi ..Hangi kanser türüne yatkınsın gibi gibi vs ... , bu kalıtsal hastalıklar hangi ebeveyninden geldi bunun tespitini ve sonuçlarını söylediklerini söylüyorlar . Yine belirteyim ne kadar doğru bilmiyorum saç içinde böyle bir çalışmaları var mı var ise emin isem iletişime geçebilirsin böyle labaratuvar klinikleriyle . X kromozomu mu Y mi ? Yoksa otozom her iki taraftan ortak x,y birleşme sonucu mu? Vs ..
İnanmıyorum bunlara bunlar para tuzağı deyip olaya köylü pratik zekasıyla yaklaşırım dersen , daha öncede belirttiğim gibi , 3 numara traş sonrası ışıklı ortamda iki ayna yardımı ile saçlarını incelemen .Saçlarının Seyrelme / incelme alanı Nw6 Sath-ı Müdafaalarında ise , kesin öyle olacaksın diye bir şey yok ama büyük bir risk altında olduğunun şüphesiz belirtisidir . Belli ki Dht kafanın Nw6 koordinatlarında etkili .Her Nw6 hatlarından dökülen Nw6 mı olacak tabi ki hayır .
Kimseyi inciltmek değil niyetim , olamaz da zaten . Bu duyguda en iyi bizler birbirimizi anlarız .
Bunlar gayet tabi kendi düşüncelerim .