Gönderen Konu: Sizce beklemeli miyim? Yaş 28  (Okunma sayısı 8215 defa)

Kel123

• Hero Member
Ynt: Sizce beklemeli miyim? Yaş 28
« Yanıtla #16 : 20 Ağustos 2019, 05:05:07 »
Anladigim kadariyla kimse beklememden yana degil :)

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 21 Ağustos 2019, 02:51:27 »
Hocam , ben yorum yapan arkadaşlardan biraz farklı bakacam olaya . Aceleci davranmayın bence aynı yaşta sayılırız sizi çok iyi anlıyorum amacım moral bozmak değil kesinlikle. Fotoğrafta bir şeyler yaptım kırmızı çizgi son hatlarınız sarı çizgide ise açı farkı ve saçların üstüste binmesi sonucu kapatıcılık olmuş ama orası da seyrek diye düşünüyorum. Yanılıyor olabilirim Tecrübeli forum üyesi abilerimiz yorumlarsa ben de öğrenmiş olurum .(çizdiğim Fotoyu umarım gönderebilmişimdir) Saçlarınızı üç numara traş sonrası iki ayna yardımı ile ışıklı ortamda verteks kafa arkası noktanızı inceleyin , donör hatlarınız ile aynı hacim dolgunlukta değilse sonuç üzücü olacaktır 
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2019, 03:56:06 Gönderen: cassowary93 »

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 22 Ağustos 2019, 10:49:40 »
Arkadan hafifte olsa incelme yasiyorum zaten ama en az 5 sene daha 2.ekime kadar goturur beni diye dusunuyorum. Acikcasi saclarimi bosluklari kapatmak icin kullanmaktan yoruldum biraz. Eskisi gibi kaldirmak sekil vermek istiyorum.

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 22 Ağustos 2019, 15:41:56 »
İyi bir hekim ile içinizden geçeni dinleyin o zaman hocam ..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 27 Ağustos 2019, 11:37:18 »
Görüştüğün doktorlar başarılı doktorlar

Donör bölgeni çok dikkatli ve ileriye dönük kullanır

Saçlarında çok kalıteli eğer çok yaptırmak istyorsan sorun ediyorsan ektirebilirsin.
Global Moderator

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 22 Eylül 2019, 01:03:10 »
Cesaretlendirdiniz, teşekkür ederim :)

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 22 Eylül 2019, 01:26:58 »
Hocam , ben yorum yapan arkadaşlardan biraz farklı bakacam olaya . Aceleci davranmayın bence aynı yaşta sayılırız sizi çok iyi anlıyorum amacım moral bozmak değil kesinlikle. Fotoğrafta bir şeyler yaptım kırmızı çizgi son hatlarınız sarı çizgide ise açı farkı ve saçların üstüste binmesi sonucu kapatıcılık olmuş ama orası da seyrek diye düşünüyorum. Yanılıyor olabilirim Tecrübeli forum üyesi abilerimiz yorumlarsa ben de öğrenmiş olurum .(çizdiğim Fotoyu umarım gönderebilmişimdir) Saçlarınızı üç numara traş sonrası iki ayna yardımı ile ışıklı ortamda verteks kafa arkası noktanızı inceleyin , donör hatlarınız ile aynı hacim dolgunlukta değilse sonuç üzücü olacaktır

Mevcut yaşınız itibariyle bu tepe 5 seneden önce açılmaz bence de. Ön bölgeye ben olsam ektirirdim.

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 22 Eylül 2019, 02:23:48 »
Mevcut yaşınız itibariyle bu tepe 5 seneden önce açılmaz bence de. Ön bölgeye ben olsam ektirirdim.
Konu sahibi arkaşım sen bu söylediklerimden etkilenme benim çok bilmediğim şeyler var cevabını bulmaya çalışıyorum , arkadan attığınız fotoğrafı görünce kendi kafam sandım o derece benziyoruz , Bu dökülmeyi iyi bilirim .Peki robbie hocam bir şey sormak istiyorum önlere ektirdi eyvallah ,misal arkalar 5 yıla açılmaya başladı 10 yıla tamamen veya kısmen nw6 oldu , sonrası ne olacak , nw 6-7 ler ekime uygun olmayan kişiler benim gözümde hatta beni bırakın bir çok doktorun gözünde , ve yaş almayla birlikte donörü en heba olanlar da nw6/7 ler , 10 sene sonra çok kötü bir görüntü oluşmayacak mı ? Min 8-10 bin greft lazım değil mi böyle bir cesarete girmek için . Yaş ilerledikçe donör de seyrelecek , telafi etmek istese yeterli donör olmayacak 30 yaş donör ile 40 yaş donör kapasitesi aynı kalacak mı ? ekilenler kalacak , geri kalan yerler seyrek ayva tüyü küçük küçük kalacak . Gerçekten forumun tecrübeli abilerinin cevabını bekliyorum işin içinden çıkamıyorum ve bazen alt üst oluyorum , beni aydınlatırsanız sevinirim. BaZen okuyorum içte 30 dan sonra 40 dan sonra saçı napacan ektir gitsin cümlelerle teşvik vermek ne kadar doğru olabilir son derece yanlış benim gözümde ,Ben şahsen kimseye ben olsam ile başlayan cümleler ile cesaret vermem vebali var .Konu sahibi arkadaşım özür dilerim sen söylediklerimden sakın etkilenme dediğim gibi bazı şeylere ben cevap bulmaya çalışıyorum .Alıntıda ben geçtiğim için merakımı satırlara döktüm . Forum ahalisine saygılarımla .

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 22 Eylül 2019, 08:08:26 »
Konu sahibi arkaşım sen bu söylediklerimden etkilenme benim çok bilmediğim şeyler var cevabını bulmaya çalışıyorum , arkadan attığınız fotoğrafı görünce kendi kafam sandım o derece benziyoruz , Bu dökülmeyi iyi bilirim .Peki robbie hocam bir şey sormak istiyorum önlere ektirdi eyvallah ,misal arkalar 5 yıla açılmaya başladı 10 yıla tamamen veya kısmen nw6 oldu , sonrası ne olacak , nw 6-7 ler ekime uygun olmayan kişiler benim gözümde hatta beni bırakın bir çok doktorun gözünde , ve yaş almayla birlikte donörü en heba olanlar da nw6/7 ler , 10 sene sonra çok kötü bir görüntü oluşmayacak mı ? Min 8-10 bin greft lazım değil mi böyle bir cesarete girmek için . Yaş ilerledikçe donör de seyrelecek , telafi etmek istese yeterli donör olmayacak 30 yaş donör ile 40 yaş donör kapasitesi aynı kalacak mı ? ekilenler kalacak , geri kalan yerler seyrek ayva tüyü küçük küçük kalacak . Gerçekten forumun tecrübeli abilerinin cevabını bekliyorum işin içinden çıkamıyorum ve bazen alt üst oluyorum , beni aydınlatırsanız sevinirim. BaZen okuyorum içte 30 dan sonra 40 dan sonra saçı napacan ektir gitsin cümlelerle teşvik vermek ne kadar doğru olabilir son derece yanlış benim gözümde ,Ben şahsen kimseye ben olsam ile başlayan cümleler ile cesaret vermem vebali var .Konu sahibi arkadaşım özür dilerim sen söylediklerimden sakın etkilenme dediğim gibi bazı şeylere ben cevap bulmaya çalışıyorum .Alıntıda ben geçtiğim için merakımı satırlara döktüm . Forum ahalisine saygılarımla .
Genç yaşta kelleşmeye başlayanların(15-29) genelde saçları nw5-6 arasında bitiyor.
Vertex eğer açılmaya başladyısa bu sizin nw6 olacağınız anlamına gelir.Şüphelerinizde haklısınız şimdi adam 25 yaşında nw4 diyelim 30 yaşındada nw6 şimdi bu adam ne yapacak ?
İyice dökülmesini beklese nw6ya ekim zor beklemezsede nw6ya kadar açılacak o halde ne yapmalı ?
Şahsi fikrim eğer obsesif birisi değilse finasteride kullanmalı yan etki görmediyse avodartta kullanabilir çünkü bu ilaçlar en iyi vertexte yani arka bölgede çalışır.
Ben şahsen ekim yapıp ilaç kullanmaya devam ederdim.
Fin cidden kafanın arkasında işe yarıyor en azından koruyabiliyor yani orası kesin gibi.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 22 Eylül 2019, 10:54:38 »
Sizce benim saçımın gidişatı nw6 mı? Nw6ya giden saçlar sanki daha erken yaşta daha kötü açılıyor gibi

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 22 Eylül 2019, 11:05:26 »
My precious ;
şimdi adam 25 yaşında nw4 diyelim 30 yaşındada nw6 şimdi bu adam ne yapacak ?
İyice dökülmesini beklese nw6ya ekim zor beklemezsede nw6ya kadar açılacak o halde ne yapmalı ? Diyerek güzel özetledin .

Ben burda arkadaşımızın saç ekimine uygun olup olmadığı tartışmıyorum ne haddime . Sorular sorarak öğrenmeye çalışıyorum ya sonra ne olacak ? Dönör bu bi limiti var karaciğer değil ki kopar kopar uzasın .
İki başarılı doktor ekime uygun görmüşler ki bi reçete sunmuşlar

Sadece merak ettiğimden değindim .

Bu benim kişisel tespitimdir
Lütfen kimse öznel algılamasın
Biliyorum Canımızın baharında en güzel halimizle olmak istiyoruz ama işte ama ve maalesef ;
Kişisel görüşüm , tepe vertex zırh gibi tank gibi çivi gibi vs .. adına her ne derseniz olanlar uygundur. Eee ama öyle diyorsun da beklenti de önemli ? O konuya hiç girmeyecem. İster doğanın buyruğu diyelim isterseniz kaderimiz , hayat işte herkese nazik davranmıyor .
Siz dünyanın en iyi aşçısına zıkkım ile giderseniz yemek acı olur ,
Şeker ile giderseniz yemek tatlı olur .
Doktorun başarısı elbette önemli ama hastanın iyileşmeye yatkınlığı daha önemli .
Bazen doğal bir kellik hepsinden ehvani şer .
Vertexi seyrelmeye başlayıpta ekip yaptırmak istiyorsa kişi tercih yapacak hayatında ya antiandrojenleri kullanmak ona farz-ı sünnet olacak ,
Ya da bazı şeyleri benimseyecek kötü görüntüden kendini koruyacak
Kel123 , bu yazdıklarımın seninle alakası yok bunlar benim düşüncelerim Sen içinden geleni yap iki büyük doktor olur onayı vermişse eğer bir bildikleri vardır bundan sonra tercih yapmak sana kaldı .
Herkese saygılarımla ..

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 22 Eylül 2019, 11:18:15 »
Saç ekimi yaptirabilirsiniz

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 22 Eylül 2019, 12:46:28 »
söylediğin doktorlar zaten bu işin en iyileri açıklığınca gayet makul ektir gitsin

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 22 Eylül 2019, 13:13:46 »
Sizce benim saçımın gidişatı nw6 mı? Nw6ya giden saçlar sanki daha erken yaşta daha kötü açılıyor gibi

Bunu yeryüzünde kimse kesin olarak teyid edemez ama şahsi kanaatim(ki basit bir gözlem) bu saç nw6 olmaz. Bana göre max  nw5 olursunuz o da 50 li yaşlarda. Pektabi bunlar nitel gözlemler, genç arkadaşların da yazdıkları ihtimaller dairesinde var. Ben ektirirdim dememin sebebi on çizgi tamamen yok olmuş ve ben bundan rahatsızlık duyardım açıkçası. Ama bu da kişisel bir karar, siz çok rahatsızlık duymuyorsaniz girmezsiniz bu riske. Genç arkadaşların mantığıyla olaya yaklaşırsanız 20 li yaşlarda saçı her açılan potansiyel nw6. O zaman kime ekim yapacak bu merkezler sadece diffuse thinning e mi?

Ha bu arada forumu bu kadar takip edip hâlâ aynı bağnaz düşüncelere sahip olmak da ısrar da büyük istikrar Justin:) En basiti onizuka üstad in saçı genç yaşlardan açılmaya başlamış üstelik tepe bölgesi de incelmiş. E hani nw 6 olmamış 30 yaşında...

Facebook Twitter Instagram