My precious ;
şimdi adam 25 yaşında nw4 diyelim 30 yaşındada nw6 şimdi bu adam ne yapacak ?
İyice dökülmesini beklese nw6ya ekim zor beklemezsede nw6ya kadar açılacak o halde ne yapmalı ? Diyerek güzel özetledin .
Ben burda arkadaşımızın saç ekimine uygun olup olmadığı tartışmıyorum ne haddime . Sorular sorarak öğrenmeye çalışıyorum ya sonra ne olacak ? Dönör bu bi limiti var karaciğer değil ki kopar kopar uzasın .
İki başarılı doktor ekime uygun görmüşler ki bi reçete sunmuşlar
Sadece merak ettiğimden değindim .
Bu benim kişisel tespitimdir
Lütfen kimse öznel algılamasın
Biliyorum Canımızın baharında en güzel halimizle olmak istiyoruz ama işte ama ve maalesef ;
Kişisel görüşüm , tepe vertex zırh gibi tank gibi çivi gibi vs .. adına her ne derseniz olanlar uygundur. Eee ama öyle diyorsun da beklenti de önemli ? O konuya hiç girmeyecem. İster doğanın buyruğu diyelim isterseniz kaderimiz , hayat işte herkese nazik davranmıyor .
Siz dünyanın en iyi aşçısına zıkkım ile giderseniz yemek acı olur ,
Şeker ile giderseniz yemek tatlı olur .
Doktorun başarısı elbette önemli ama hastanın iyileşmeye yatkınlığı daha önemli .
Bazen doğal bir kellik hepsinden ehvani şer .
Vertexi seyrelmeye başlayıpta ekip yaptırmak istiyorsa kişi tercih yapacak hayatında ya antiandrojenleri kullanmak ona farz-ı sünnet olacak ,
Ya da bazı şeyleri benimseyecek kötü görüntüden kendini koruyacak
Kel123 , bu yazdıklarımın seninle alakası yok bunlar benim düşüncelerim Sen içinden geleni yap iki büyük doktor olur onayı vermişse eğer bir bildikleri vardır bundan sonra tercih yapmak sana kaldı .
Herkese saygılarımla ..