Gönderen Konu: Sizce beklemeli miyim? Yaş 28  (Okunma sayısı 8223 defa)

Kel123

• Hero Member
Sizce beklemeli miyim? Yaş 28
« : 12 Ağustos 2019, 16:00:53 »
Arkadaşlar saçlarım 20 yaşımdan beri önlerden yavaş yavaş seyreliyor, seyrelme özellikle son 2 sene içerisinde çok arttı ve saç çizgim belirgin şekilde geriye gitti. Babamın 60 yaşında fırça gibi saçları var, amcalar, dayılar ve dedeler kel. Dökülmemin nereye kadar devam edeceğini kestiremediğim için ekim konusunda emin olamıyorum anca alnımın uzamış görüntüsüde beni rahatsız ediyor. Koray erdoğan veya muttalip kesere ektirmeyi düşünüyorum, ücretleri gözden çıkardım. Koray erdoğan 2800-3200+fin, muttalip keser ise 2500 grefte açıklığımın kapanacağını söyledi. Sizce beklemeli miyim? Yoksa artık zamanı mıdır? Görüşleriniz için teşekkür ederim.

Jeu

• Hero Member
Ynt: Sizce beklemeli miyim? Yaş 28
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2019, 16:22:19 »
Donör çok kaliteli duruyor eğer çok rahatsiz ediyorsa psikolojik olarak ektirin derim hocanın dediği gibi 2500 greft sizi saç derdinden kurtaracaktır.

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2019, 17:01:41 »
Donörünüzü seyrek gibi görüyorum , Size kesinlikle manuel alım öneriyorum çünkü bu donöre micromotor ile saç ekimi olursa hırpalanır ve daha kötü görünür , ön taraf 2500 greftle güzelce kapanır

Duyarli

• Full Member
« Yanıtla #3 : 12 Ağustos 2019, 17:11:51 »
Bu donörede seyrek demezsin ya ekim için uygunsunuz beklemeye gerek yok diye düşünüyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Ağustos 2019, 05:32:00 »
Donör güzel açıklıkta ekime ve iyi bir sonuç almaya çok uygun bence ön bölgeye bir ekim yaptırabilirsin
Global Moderator

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 13 Ağustos 2019, 14:24:52 »
Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Peki sizce on cizgiyi biraz daha arkadan yaptirsam nasil olur? Sulalemde cok fazla nw 6 ve 7 var. Sac dokulmem oralara kadar ilerler mi emin olamiyorum. Gelecege yonelik planlama acisindan koray erdogan mi daha dogru tercih olur muttalip keser mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Ağustos 2019, 14:29:05 »
Ön orta çizgin belli zaten şakaklarda ön ortaya göre biraz geriden alınır öyle orturaklı bir çizgin olur
Global Moderator

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 13 Ağustos 2019, 17:01:50 »
bekleme .o açıklığa ne kadar gerekli ise fazla greft olmadan hakkı olacağı grefti ektirir yaparsın.ileride takviye kullanmazsan dökülme olur o zamanda 2. ekim yaptırırsın ama niye bekleyesin ki 28 yaşında en güzel zamanlarını en üst görüntü ile geçirmeni tavsiye ederim.

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #8 : 13 Ağustos 2019, 19:03:26 »
bekleme .o açıklığa ne kadar gerekli ise fazla greft olmadan hakkı olacağı grefti ektirir yaparsın.ileride takviye kullanmazsan dökülme olur o zamanda 2. ekim yaptırırsın ama niye bekleyesin ki 28 yaşında en güzel zamanlarını en üst görüntü ile geçirmeni tavsiye ederim.

İleride takviye kullanmassa nasıl dökülme olur? Ense kılları en zor dökülen yer değil mi nasıl kolaycana dökülsün ki ekilenler? Ayrıcana nereye kadar takviye alabilir sürekli takviye bir yere kadar sonra sıkar

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 13 Ağustos 2019, 19:08:02 »
İleride takviye kullanmassa nasıl dökülme olur? Ense kılları en zor dökülen yer değil mi nasıl kolaycana dökülsün ki ekilenler? Ayrıcana nereye kadar takviye alabilir sürekli takviye bir yere kadar sonra sıkar
+1

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 13 Ağustos 2019, 20:16:29 »
o açıklığın gerisi de var dökülebilecek. kardeşim @emoshe bak çok gözüme batıyorsun forumda 300 mesajın var hala saç nasıl dökülür bilmiyorsun +1 yazmışsın forumda.ne yaptın bunca zamandır forumda ?

enseden bahsetmiyorum kafanın orta ve tepesinden bahsediyorum.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 13 Ağustos 2019, 20:35:22 »
o açıklığın gerisi de var dökülebilecek. kardeşim @emoshe bak çok gözüme batıyorsun forumda 300 mesajın var hala saç nasıl dökülür bilmiyorsun +1 yazmışsın forumda.ne yaptın bunca zamandır forumda ?

enseden bahsetmiyorum kafanın orta ve tepesinden bahsediyorum.
Takviye kısmına +1 dedim  ayrıca yaptığım yorumlar seni hiç mi hiç ilgilendirmez boş yapma işine bak hadi :))

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 15 Ağustos 2019, 03:22:46 »
Valla hocam ileriye dönük belki saç dökülme yaşayabilirsin ama 20 sene daha saçı nin dökülmesini mi bekleyeceksin bence çok saçma. İyi ve kaliteli bir ekimle orta ve üst bölgede dökülecek saçını bile kapatabilecek bir sonuç alabilirsin saydığın isimlerle. 1.ekimden sonra eğer ileride çok ciddi bir dökülme yaşarsan yine ekim yapılabilecek donore sahipsin zaten. O donör den 3 4 ekimlik greft çıkar problem yapma ve bana kalırsa koray hocaya ekim yaptır rahatına bak

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Ağustos 2019, 14:59:17 »
2800 yazan yerdeki saçlarınız gidici gözüküuor muhtemelen ekimden sonra onları unut, ona göre bir ekim planıyla iyi sonuca ulaşabilirsin bu yaşlarda saç lazım 40 dan sonra değil  :D

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 15 Ağustos 2019, 19:50:49 »
Ektir kardeş bende 29 da ektir dim muttalıp kesere bu yasta istedim gibi saçı tarayamayacaksam 10 sene sonra saçı ne yapım

Facebook Twitter Instagram