Gönderen Konu: 6400 greft BATMAN DUNYA HASTANESI  (Okunma sayısı 3020 defa)

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
Ynt: 6400 greft BATMAN DUNYA HASTANESI
« Yanıtla #15 : 03 Eylül 2020, 01:10:02 »
emay 21 denen arkadaş benim dünya hastanesinde ki ekimim içerisinde de reklam yapma derdinde. Diyorum ki sonucum güzel fakat ilgi alaka zayıf. Olur mu baya ilgililer yazıyor. Sanki kendisi tecrübe etti!
Benim demek istediğim ekimden önce ilgi alakaları var diye sorduğum tüm soruların cevaplarını alıyorum, ne yapayım yalan mı atayım sen ektirmişsin arkasına düşmemişsin eee, ben ektirmiş olsaydım elli defa rahatsız ederdim adamları benim adamaların reklamını yaptığım şey yorum yapıp sizi takip etmekse haklısınız. Adamların bana geç döndükleri söylüyorsun, sanki geç dönmüş ne olmuş. Ben sizin saç ekimini gördükten sonra oraya karar verdim.
Neyse nasıl düşünmek istiyorsun öyle 🤔

ozkaninho

• Full Member
« Yanıtla #16 : 06 Eylül 2020, 12:07:26 »
Benim demek istediğim ekimden önce ilgi alakaları var diye sorduğum tüm soruların cevaplarını alıyorum, ne yapayım yalan mı atayım sen ektirmişsin arkasına düşmemişsin eee, ben ektirmiş olsaydım elli defa rahatsız ederdim adamları benim adamaların reklamını yaptığım şey yorum yapıp sizi takip etmekse haklısınız. Adamların bana geç döndükleri söylüyorsun, sanki geç dönmüş ne olmuş. Ben sizin saç ekimini gördükten sonra oraya karar verdim.
Neyse nasıl düşünmek istiyorsun öyle 🤔
Ya birader adamlara mesaj atıyorum dönüş yok, 5 gün sonra cevap veriyor! Daha neyin üzerine düşeyim. 6000 TL almadan herkes ilgili alakalı oluyor. İş bittikten sonra ki ilgi önemli olan.

Zeynel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 01 Temmuz 2023, 16:36:47 »
Hocam son durumun paylasirmisim birde size ekimi hamgi hoca yapti isim olarak aklinizdami?

Facebook Twitter Instagram