Gönderen Konu: Dr. Kinyas 4700 greft (civarı) DHI (Kalem Tekniği) Saç Ekimi  (Okunma sayısı 8403 defa)

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar,
Dr. Kinyas bey Mehmet Toprak Hastanesi'nde 4700 greft civarı ekim yaptı. İlgi alaka samimiyeti güzeldi. Doku ve saç köklerimin kaliteli olduğunu, köklerin genelinin ikili üçlü telli olduğunu belirtti doktor bey.
Yaşım 24, yaşıma göre dökülen alanım çok geniş. Bu yüzden ön ve orta kısma sık, tepe bölgesine seyrek bi ekim yapıldı. Tepe bölgesi için
daha sonradan bir ekim ile tüm alanın doldurabileceğini söyledi doktor bey. Değerli yorumlarınızı bekliyorum :)

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dr. Kinyas 4700 greft (civarı) DHI (Kalem Tekniği) Saç Ekimi
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2019, 07:28:55 »
Önden çekilen fotoğraf, ekimden hemen önce. Arkadan çekilen ise bir kaç ay önce ama ekimden önce de aynıydı. Traşlı fotoğrafları eklerken hata verdi, onları da ekleyeceğim bir sonraki postlarda,
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2019, 08:25:11 Gönderen: hasanonymous »

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2019, 08:07:50 »
Ekimden bir gün sonraki fotoğraflar bunlar. Saç çizgisinin sağ tarafındaki boşlukta sarı saçlar olduğunu söyledi doktor, sol taraf tamamen dökülmüştü o yüzden sağ ve sol ekimler farklı görünebilir biraz.
Sağ taraftaki çizginin en alt sırasındaki 10 tel falan alındı düzeltme yapıldı yani şu an orada saç teli yok iz var sadece. Başta asimetrik gelse de daha sonra iyice baktığımda herhangi bir sorun olmadığını,uzadıktan sonra eğer bir cm lik bir asimetriklik varsa pek belli olmayacağını belki de daha doğal görüneceğini düşünüyorum arkadaşlar ne dersiniz?
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2019, 08:27:13 Gönderen: hasanonymous »

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2019, 08:14:11 »
Bu da bahsettiğim daha sonra ekim gerekecek tepe bölgesi. Anlayacağınız en arkadan en öne kadar bayağı dökülmüş saçım.

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 11 Ağustos 2019, 08:41:32 »
Ek olarak bir sorum olacak, ilk günün sonunda bir öneri üzerine birkaç damla köyümde bizim tarafımızdan yapılan saf zeytinyağı damlattım. Miktar olarak derinin her tarafı nemlendi deri daha canlı göründü, çok fazla değildi, fakat çekincelerim oldu, henüz 2-3 gun olmadıgı icin yıkama da yapamadım. 2. günün sonunda yani bu gece yıkama yapmayı düşünüyorum. Deri hala nemli. Sizce zeytinyağının köklere bir zararı olmuş mudur?
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2019, 08:51:11 Gönderen: hasanonymous »

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Ağustos 2019, 13:32:27 »
Ek olarak bir sorum olacak, ilk günün sonunda bir öneri üzerine birkaç damla köyümde bizim tarafımızdan yapılan saf zeytinyağı damlattım. Miktar olarak derinin her tarafı nemlendi deri daha canlı göründü, çok fazla değildi, fakat çekincelerim oldu, henüz 2-3 gun olmadıgı icin yıkama da yapamadım. 2. günün sonunda yani bu gece yıkama yapmayı düşünüyorum. Deri hala nemli. Sizce zeytinyağının köklere bir zararı olmuş mudur?
Öncelikle ekimin hayırlı olsun. Umarım iyi sonuçlanır. Diğer soruna gelince, zaten kullanmışsın doktora sormadan. Biz iyi olur veta kötü olur desek ne olacak. Sorman gereken kişi bizden ziyade, eken doktor olmalı.

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 11 Ağustos 2019, 13:40:49 »
Öncelikle ekimin hayırlı olsun. Umarım iyi sonuçlanır. Diğer soruna gelince, zaten kullanmışsın doktora sormadan. Biz iyi olur veta kötü olur desek ne olacak. Sorman gereken kişi bizden ziyade, eken doktor olmalı.

Teşekkür ediyorum, inşallah :) Doktora bugün ulaştım sorun olmaz dedi, fakat yine de sizin görüşlerinizi almak istedim.

Karamazov

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 11 Ağustos 2019, 13:49:37 »
Kardeşim hayirki olsun on cizgi biraz asimetrik. Ama yzaginca tarama şekliyle halledilir ciksinlar yeter ki :)
Iyi yapmişsin ekim yapmakla ayni yaştayiz ciddi etkiliyor insani.
Zeytinyagida damlatma artik gozenekleri kaoatip hava almasini engeller.

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 11 Ağustos 2019, 14:10:08 »
Kardeşim hayirki olsun on cizgi biraz asimetrik. Ama yzaginca tarama şekliyle halledilir ciksinlar yeter ki :)
Iyi yapmişsin ekim yapmakla ayni yaştayiz ciddi etkiliyor insani.
Zeytinyagida damlatma artik gozenekleri kaoatip hava almasini engeller.

Teşekkür ediyorum yorumun için :)  Neredeyse önden arkaya bir kaç tutam yer kalmıştı onları uzatarak kapatıyordum, moral bozukluğu yaratıyordu.
Evet zeytinyağı hakkında böyle yorumlar gördüğüm için tedirgin oldum biraz ama şu an bir sorun görünmüyor. Bu gece veya sabah yıkayacağım dalin ile yağ mağ kalmaz bir daha da kullanmayacam risk almamak için :)

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 19 Ağustos 2019, 19:22:34 »
Merhaba arkadaşlar bugün 10. gün, kabuk dökümü için hastaneye gittim kabukları döktük. Saç tellerinin %20 si civarının yıkama ile kabuklarla kırılıp döküldüğünü belirtti doktor bey o yüzden fotoğraflarda bi %20'lik kısım eksik görünüyor olabilir :)) Yorumlarınızı bekliyorum, durum bana güzel geliyor. İş yerindeki tepkiler gayet moral vericiydi :D

Not: Fotoğraflar beyaz ışığın altında çekilmiştir.

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 19 Ağustos 2019, 19:24:15 »
.

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 19 Ağustos 2019, 19:33:27 »
Bunlar da donor bolge ve tepenin arka kısmı gün ışığı altında çekimler. En arka tepe bolgeyi seyrek bıraktık ki ön taraftan tepe bolgesıne kadar sık bi ekim olsun. Çünkü benim alan çok büyük neredeyse hiç saç kalmamıştı. Tepe bölgesinde de tutma oranı az olduğu için riske almadık. Doğal bir goruntu elde etmeye calıstı doktor bey. İleride donor durumuna göre (belki sakal destekli) 1000-1500 greft ile tepe bölgesi kapatılabilir diye konuştuk. Şu an için çok memnunum.

cernobil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 19 Ağustos 2019, 20:38:33 »
Hayırlı olsun hocam şimdi sabretme süreci ve günde en az 10 kere kendi kendine foto çekip iş yerinde sürekli lavoboda saçlarını inceleme sürecine girmiş bulunmaktasın ben gibi :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Ağustos 2019, 00:36:15 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz umarım güzel sonuç alırsınız
Global Moderator

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 20 Ağustos 2019, 09:34:40 »
Hayırlı olsun hocam şimdi sabretme süreci ve günde en az 10 kere kendi kendine foto çekip iş yerinde sürekli lavoboda saçlarını inceleme sürecine girmiş bulunmaktasın ben gibi :)

Çok teşekkür ederim hocam. Aynen öyleyim ama ne yapıyım şakaklarımda saç olmasına alışkın değilim 😂

Facebook Twitter Instagram