Gönderen Konu: Dr. Kinyas 4700 greft (civarı) DHI (Kalem Tekniği) Saç Ekimi  (Okunma sayısı 8399 defa)

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dr. Kinyas 4700 greft (civarı) DHI (Kalem Tekniği) Saç Ekimi
« Yanıtla #31 : 04 Mart 2020, 12:37:41 »
Merhabalar arkadaşlar bir süredir iş güç yüzünden buraya paylaşım yapmayı unutmuşum :)

6 ay 24 gün geçti. Durum bu şekilde :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 04 Mart 2020, 14:25:58 »
Merhabalar arkadaşlar bir süredir iş güç yüzünden buraya paylaşım yapmayı unutmuşum :)

6 ay 24 gün geçti. Durum bu şekilde :)

Şu özçizgiyide becerebilseymiş tadından yenmezmiş gayet güzel sonuçlanmış  bir Ekim.. hala aklım alınıyor martı modeli önçiZgi çalışan merkezleri neden bu kadar ısrarcılar ..

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 04 Mart 2020, 14:33:27 »
Şu özçizgiyide becerebilseymiş tadından yenmezmiş gayet güzel sonuçlanmış  bir Ekim.. hala aklım alınıyor martı modeli önçiZgi çalışan merkezleri neden bu kadar ısrarcılar ..

Merhaba,

Öncelikle teşekkür ederim :) Ön çizgide herhangi bir sorun yok bana göre, fotoğrafı yandan çekmişim. Eğer neden düz çizgi degil de aşağı doğru bombeli bir çizgi yapıldı diye soracaksanız o benim tercihimdi, çünkü doğuştan benim saçım bu şekilde idi. Aynı yerden çizdik doğal bir görüntü için.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 04 Mart 2020, 14:46:40 »
Merhaba,

Öncelikle teşekkür ederim :) Ön çizgide herhangi bir sorun yok bana göre, fotoğrafı yandan çekmişim. Eğer neden düz çizgi degil de aşağı doğru bombeli bir çizgi yapıldı diye soracaksanız o benim tercihimdi, çünkü doğuştan benim saçım bu şekilde idi. Aynı yerden çizdik doğal bir görüntü için.

Gayet güzel çıkış yakalamışsın, ilerleyen yasla beraber temple bölgesi geriler, oraya Ekim yaptırmadıgımız durumlarda kesişim noktasını yukarı taşımak daha doğal bir çizgi kazanmamızı sağlıyor..

Alpii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 27 Aralık 2022, 22:17:28 »
Üstten resim paylaşirmisin

Facebook Twitter Instagram