Gönderen Konu: Dr. Kinyas 4700 greft (civarı) DHI (Kalem Tekniği) Saç Ekimi  (Okunma sayısı 8402 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Kinyas 4700 greft (civarı) DHI (Kalem Tekniği) Saç Ekimi
« Yanıtla #16 : 20 Ağustos 2019, 18:59:40 »
Hoşbulduk:)

Ön bölgede kendi dökülmemiş saçların fena değil ekilenler çıkarsa ön ve orta güzel olur ama tepe bir sıklaştırma daha ister diye düşünüyorum.
Global Moderator

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
Hoşbulduk:)

Ön bölgede kendi dökülmemiş saçların fena değil ekilenler çıkarsa ön ve orta güzel olur ama tepe bir sıklaştırma daha ister diye düşünüyorum.
İnşallah çıkarlar, ön ve orta taraftan beklentim büyük çünkü büyük çoğunluk oraya ekildi. İşime odaklanıp sabretmeye çalışıyorum:) Tepe için bir yıl sonra donör alanda yeterli kök kalırsa 1000, belki 1500 kök civarı saç ile tepeyi kapatabilme imkanımızın olduğunu söyledi doktor bey. 5-10 günde bir fotoğraf atmayı düşünüyorum değişiklik görebilmek için. Bu süreçte değerli yorumlarını bekliyorum hintelli hocam :)

Ek olarak bir sorum olacak, donor alan ne kadarda toparlar tahminen?
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2019, 14:10:27 Gönderen: hasanonymous »

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
12 gün bitti. Biri güneş ışığında biri normal ışıkta.  Süreç nasıl gidiyor sizce? Kabuk temizlerken %20 sinin telleri döküldü demişti doktor bey siyah noktalar onlar sanırım :)

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
Bunlar da bugün yani 12. gün fotoları. Tepe bölgesindeki tellerin çoğu 10. günkü kabuk dökümünde düştüler oradaki noktaların hepsi birer greft aslında. Donör bölgesi için yorumlarınız nelerdir arkadaşlar? Sağ kulağımın üzerinde diğer yerlere nazaran biraz daha fazla iz gördüm, doktor beye attım, saç köklerinin göründüğünü, alımdan dolayı şoka uğramış olabileceğini, o bölgenin yakın zamanda toparlayacağını söyledi. Sağolsun bayağı ilgileniyor. Ayrıca bilgili arkadaşlar yorum yaparsalar çok sevinirim :)

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
Merhabalar 46 gün oldu. Şok dökülme bitti sanıyorum çok nadir olarak elime birkaç tel gelmeye başladı. Fotoğrafta da görüldüğü gibi birkaçtane sivilce var, iki tanesi bayağı ağrı yaptı patlatmak zorunda kaldım, içerisinden birkaç tel çıktı bunların. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. 

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
Ekimden önce ve ekimden sonra birer fotoğraf bırakıyorum buraya.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 25 Eylül 2019, 21:12:28 »
ekim sonrası görüntü güzelmiş çıkışlar olduktan sonra o seviyenin yüzde doksanı geri gelse harika sonuç olur.

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 11 Kasım 2019, 11:07:30 »
90. Günden merhabalar :), şok dökülme 70 gün civarında bitti ve çıkışlar başladı. Şu halimle bile saç konusunda moralim düzeldi. Bence daha en fazla yarısı çıkmıştır, değerli yorumlarınızı okuyacağım.
Herkese bol şans ve sağlık dilerim.

MRCMRC

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 11 Kasım 2019, 18:19:42 »
Hocam ekiminiz hayirli olsun ücretle ilgili bilgi verebilirmisiniz takviye ilaç kullaniyormusunuz birde kinyas hoca operasyona giriyormu şi.diden teşekkürler

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 11 Kasım 2019, 18:47:15 »
Ekimin muhtesem sonuclancak  ;)

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 11 Kasım 2019, 22:38:04 »
Cok teşekkür ederim yorumlar için :)

Kinyas hoca ekimi bizzat kendisi baştan sona yaptı. Alımda da konuda uzman bır arkadas vardı. Ücret bilgisini takriben rakamlarla soyleyeyım 5-6. Kalem yöntemi ile yapıldı :)

hasanonymous

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 11 Kasım 2019, 22:42:03 »
Takivye olarak sadece xpecia kullandım başta gunde 2 sonradan ıse seyrek olarak enfazla gunde bır kere. Şampuan olarak dalin kullanıyorum ve beslenmeme cok dıkkat ediyorum.
Ketoral şampuan alacagım yarın haftada 1-2 uygulamak üzere. Xpeciaya daha sık devam edecegim.

MRCMRC

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 11 Kasım 2019, 22:47:00 »
Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için kinyas hoca dikkatimi çeken bi doktor ekimleri gayet iyi sonuçlar veriyo sizde istediğiniz saçlara biran önce kavuşursunuz inşallah takipteyiz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 11 Kasım 2019, 22:54:29 »
Saçlar ince telli olmasına ramen sürecin gayet iyi kardeşim
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram