Anket

Gönderen Konu: İsveç klinik Öznur Kılıcı 3500 greft  (Okunma sayısı 3776 defa)

Kral33

• Jr. Member
  • **
Ynt: İsveç klinik Öznur Kılıcı 3500 greft
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2019, 13:23:36 »
Ekim resimleri yokmu hocam

AliUcar38

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Ağustos 2019, 15:49:56 »
Ekim gününden kareler

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2019, 15:52:55 »
hayırlısı olsun editledim mesajımı.da planlamada sıkıntı var gibi hocam.bu grefti sanki biraz fazla aralıklı saçmışlar ve önde tam doldurmamışlar bir bölgeyi yan şakaklar daha dolgun gibi.

AliUcar38

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 11 Ağustos 2019, 13:07:10 »
Saçımın bazı bölgelerinde saç vardı Ekim’den önce ona dikkat ederek ekmiş olabilirler ama bana da dediğiniz gibi bölgelel açıklıklar olacak gibi geliyor bakalım yeni fotoğrafları paylaşacağım.

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 12 Ağustos 2019, 03:28:56 »
Ekimin hayırlı olsun, 3.5 bin grefti bu açıklığa yaymaları bence anlamsiz olmuş. Açıklığıniz fazla inşallah beklentinizi karşılayacak bir sonuç alırsınız

nathan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 12 Ağustos 2019, 05:25:13 »
Bu klinik neden böyle yapıyor anlamıyorum. Bende de bunu yaptılar. Kısa bir süre sonra kendi fotoğraflarımı yayınlayıp önemli bilgiler vereceğim bu klinikle alakalı. Hiçbir forumda veya sitede olmadığı kadar detaylı bir anlatım olacak. Lütfen ekim yaptırmayı düşünüp isveç klinikle alakalı değerlendirmesi olan varsa bir süre daha beklesin.

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 12 Ağustos 2019, 10:33:01 »
Bu klinik neden böyle yapıyor anlamıyorum. Bende de bunu yaptılar. Kısa bir süre sonra kendi fotoğraflarımı yayınlayıp önemli bilgiler vereceğim bu klinikle alakalı. Hiçbir forumda veya sitede olmadığı kadar detaylı bir anlatım olacak. Lütfen ekim yaptırmayı düşünüp isveç klinikle alakalı değerlendirmesi olan varsa bir süre daha beklesin.

merakla bekliyoruz hocam
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

AliUcar38

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 12 Ağustos 2019, 16:19:26 »

Sizinki kaç aylık hocam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 13 Ağustos 2019, 05:18:22 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz ön bölge saç ekimine göre biraz daha işlevli sonuçlanır ama orta ve gerisi için yapılan ekim planlamasına açıklığınıza göre bir anlam veremedim.. hangi beklenti ile planlama yapıp ekmiş bu arkadaşlar gerçekten anlamak zor sizi mutlu edicek bir sonuç olmayacağını düşünüyorum ön cizgi dışında.

Ekim planlamanız ön ve orta sık bir ekim olmalıydı.

İsveç klinik başarılı bir sonuç almak için ekim yapmıyor daha doğrusu ne yaptıklarını kendileride bilmiyor diye düşünmeye başladım artık.
Global Moderator

nathan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 13 Ağustos 2019, 22:33:14 »
Sizinki kaç aylık hocam

8. aya girmek üzereyim. Bunlarda şey mantığı var "sayım yapmadan fazla fazla alalım, artanları üst bölgelere sıkıştırırız" İsveç kliniği özetleyen cümle tam olarak bu. Matematiksel hesaplama yok, greft saymak yok. Bir kaç güne kadar başlık açacağım bu konuyla alakalı.

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 13 Ağustos 2019, 22:56:48 »
Planlama banada çok mantıksız geldi keşke tepedeki geniş alana bu kadar seyrek ekim yapacaklarına ön ve ortayı daha sık ekleseler tepe bölgesini 2 ci bir ekimle kapatmatmayı önerselermiş sonuçta zaten bu kadar zor bir bölgede bu kadar seyrek ekim bir anlam taşımaz. Neyse umarım ön bölgeden güzel bir sonuç alırsınız ama bu merkez artık planlamalarını gözden geçirmeli diye düşünmekteyim.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #12 : 16 Ağustos 2019, 02:24:31 »
Allah aşkına Biraz araştırın  arkadaşlar  yazık günah paramız zamaniniza  sağlık piskojiniye sağlık   yahu insanları dolandiriyorlar ustelik sağlık piskoji  ediyorlar  ekim yapacak arkadaş lar  iyi araştırın   mağdur olmayın

AliUcar38

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 24 Ağustos 2019, 20:07:13 »
Son hali 63. Gün sizce iyi durumda mı ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları