Gönderen Konu: Serkan aygin 3500 greft sac ekimi  (Okunma sayısı 34898 defa)

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan aygin 3500 greft sac ekimi
« Yanıtla #285 : 26 Nisan 2020, 20:43:14 »
şişlik görünürde değil sadece parmağımla bastırdığımda hafif bi acı oluyor öyle şişlik olduğunu anlıyorum. yağ bezesi olsa nasıl bi zarar verebilir ?

gecmis olsun dostum
klinigin inceleyip.yardimci olup neler yapilabilecegini onermesi lazim.acildiginda randevu alip bi goster bence

senin tarifine benzer sislik 1-2 cm kadar on tarafta bendede vardi, kanal acarken cokuntu olmustu,elle dokuntugumda hafif aci hissi vardi ve gecmiyordu
6.ayda masaj taragı alip sampuanla masaj sonrasi hem sislik.indi hemde acisi vs gecti.

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #286 : 26 Nisan 2020, 20:45:14 »
yağ bezesi olsa nohut tanesi gibi ele gelir bu öyle birşey değil sanırım. acı varsa içinde iltihap olabilir oraya iğne batırıp içinden çıkana bakmak lazım.

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #287 : 26 Nisan 2020, 21:27:19 »

gecmis olsun dostum
klinigin inceleyip.yardimci olup neler yapilabilecegini onermesi lazim.acildiginda randevu alip bi goster bence

senin tarifine benzer sislik 1-2 cm kadar on tarafta bendede vardi, kanal acarken cokuntu olmustu,elle dokuntugumda hafif aci hissi vardi ve gecmiyordu
6.ayda masaj taragı alip sampuanla masaj sonrasi hem sislik.indi hemde acisi vs gecti.

evet yapıyorum onu düzenli olarak kan dolaşımını artırıyor güzel faydası oldu. Fakat bu alanda kökler çıkmaya çalıştı cıkamadı ve ufak şişlik oldu diye tahmin ediyorum. Sonrada muhtemelen içinde kökler öldü

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #288 : 26 Nisan 2020, 22:11:37 »
evet bende faydasini cok gordum keske 4.aylarda kullansaydim.bitki gibi kokler costu masajla,kam dolasimini arttiriyor ve kasintiyi gideriyor.cokuntu olan yerde bi kac greft cikmadi malesef ama sislik olan yer gecti.

genel.olarak sizin ekimde guzel gozukuyor,baya bol sac var masallah
ucretsiz revizyon ile halledilir problemler diye dusunuyorum.klinigin bi kontrol.etmesi lazim
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2020, 22:45:06 Gönderen: Kratos »
Serkan Aygın | 3100 Greft | Fue | Yaş 35 | 03.10.2019
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9873.0

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #289 : 27 Nisan 2020, 00:30:10 »
saçları aralayıp cekersen seyrek durur bence çok iyi sonuç kardeşim

babacan

• Full Member
« Yanıtla #290 : 27 Nisan 2020, 00:58:58 »
ben çok beğendim çok başarılı ve çok doğal güle güle tara saçlarını

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #291 : 27 Nisan 2020, 03:41:53 »
Aynı sorun bende de devam ediyor şiş olan kısım sertleşmiş ve seyrek kalmış son attığım fotoğrafta dikkat edersen ön tarafta görürüsün 6. Ay bitmesine rağmen kafa halen iyileşmesi ensede iki tane yağ bezesi vardı bilye gibi küçüldü şimdi ele zor geliyor durumu kliniğe bildirim haziranda kontrole gel hoca muayene edecekmiş fotoğraflara bakmış süreci biraz geriden geliyor demiş, şişlik var diyorum olması imkansız diyorlar kafayı hırpalamışsınız donör alanı tarla diyorum normal diyor geçer 6 ay bitmiş bilmiyorum dostum senin sonuç iyi en azından küşük bir revize ile düzelir.. Durumu kliniğe bildirin mi dostum?

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #292 : 27 Nisan 2020, 04:26:39 »
Aynı sorun bende de devam ediyor şiş olan kısım sertleşmiş ve seyrek kalmış son attığım fotoğrafta dikkat edersen ön tarafta görürüsün 6. Ay bitmesine rağmen kafa halen iyileşmesi ensede iki tane yağ bezesi vardı bilye gibi küçüldü şimdi ele zor geliyor durumu kliniğe bildirim haziranda kontrole gel hoca muayene edecekmiş fotoğraflara bakmış süreci biraz geriden geliyor demiş, şişlik var diyorum olması imkansız diyorlar kafayı hırpalamışsınız donör alanı tarla diyorum normal diyor geçer 6 ay bitmiş bilmiyorum dostum senin sonuç iyi en azından küşük bir revize ile düzelir.. Durumu kliniğe bildirin mi dostum?
benim sonuç 120 günde belli olmuştu zaten sağ tarafın seyrek kalacağı bildirdim klinige revizyon talep etmişti görür görmez ben en az 1 sene beklemek istedim . Hocam sendeki bu donordeki yağ bezesine ne sebep olmuştur? Donordoki sıkıntılar geçiyor bir şekilde bence en az 8. Ayı bekle herşey otursun . Donorun düzelmesi bazen 1 seneyi bulabiliyor

Rizzrak

• Sr. Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
« Yanıtla #293 : 27 Nisan 2020, 04:53:26 »
Maşallah şimdiden güzel sonuç dahada iyi olacaktır
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #294 : 27 Nisan 2020, 08:51:22 »
benim sonuç 120 günde belli olmuştu zaten sağ tarafın seyrek kalacağı bildirdim klinige revizyon talep etmişti görür görmez ben en az 1 sene beklemek istedim . Hocam sendeki bu donordeki yağ bezesine ne sebep olmuştur? Donordoki sıkıntılar geçiyor bir şekilde bence en az 8. Ayı bekle herşey otursun . Donorun düzelmesi bazen 1 seneyi bulabiliyor
Benim fotoğrafları asistan hocaya göndermiş süreç biraz geriden geliyor demiş seyreklik ve revizyon gibi bir şey söylememiş, yağ bezelerinin sebebini bilemeyeceğim fakat ekin sonrası bazı kişilerde olabiliyormuş küçük bir cerrahi operasyonla alınıyor muş eğer geçmezse, hoca haziranda randevu vermiş muayene için İstanbul da yaşamadığım için zor görünüyor olmasa bende biraz daha bekleyip duruma göre giderim bakalım hayırlısı diyelim ikimiz içinde

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #295 : 27 Nisan 2020, 10:50:53 »
Bu masaj tarağı çok mantıklı geldi bana
Nerden alabiliriz bunu arkadaşlar

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #296 : 27 Nisan 2020, 12:21:59 »
ben internetten almıştım titanyum iğneli roller diye geçiyor. Onun etkisi daha fazla ince ince yaralar açıyor mikro boyutta saç derisini kızartıyor kan akışı daha fazla oluyor. Ama fazlası zarara yol açabilir 2-3 günde bir kullanıyorum

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #297 : 27 Nisan 2020, 12:22:40 »
saçları aralayıp cekersen seyrek durur bence çok iyi sonuç kardeşim
bilerek açtım çıkmayan alan belli olsun diye arkadaşların görmesi daha belli olsun diye

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
« Yanıtla #298 : 27 Nisan 2020, 12:54:59 »
Merhaba. Benim de ekim sonrası şişlik oluştu bir bölgede, orada yağ bezesi vardı ve çok derine inmeden birkaç greft atalım tutarsa demişlerdi ekim esnasında. Sonraki 3 ayda orda şişlik oluşup gerildi ve hissizleşti. Sizin kendi başınıza yapmanızı tavsiye etmemekle beraber ince bir enjektör ucuyla ordan sıvı çektim ve iltihaplı beyaz bir sıvı gelince orayı enjektör boşluğundan sıkıp boşalttım. Bayağı iltihap oldu. Sonrasında da antibiyotik içerikli lokal bir krem sürdüm 1 hafta boyunca, her gün yıkayarak alanın ter ve kir açısından temizliğine özen gösterdim. Ordaki şişlik indi ve malesef üstüne ekilen greftler tutmadı zaten ama çok küçük bir alan olduğu için gözle fark edilecek bir eksiklik yok şu an. Eğer hafif hissizlik varsa ve sizin fark edebileceğiniz bir gerginlik varsa bence ekim yaptırdığınız yere ya da başka bir hekime muayene olunuz. Drene edilmesi gerekebilir.

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #299 : 27 Nisan 2020, 14:01:29 »

alisveris sitelerinde var.sac masaj taragi diye arattir,10₺ lik bisey
bazen saf argan yagi ilede masaj yapiyorum,haftada bir kullanmak mantikli ,fazlasi tahris edebilir.asiriya kacmadan kullanabilirsiniz
Serkan Aygın | 3100 Greft | Fue | Yaş 35 | 03.10.2019
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9873.0

Facebook Twitter Instagram