Gönderen Konu: Serkan aygin 3500 greft sac ekimi  (Okunma sayısı 34962 defa)

Kardanadam

• Jr. Member
  • **
Ynt: Serkan aygin 3500 greft sac ekimi
« Yanıtla #196 : 07 Ocak 2020, 21:31:11 »
aslında verteske cok Ekim olmadı eski hali bu gibi. Hocam keşke 2 aya hallolsa benim için sorun değil ama Ekim merkezide sağ tarafın çıkmayacağını düşünüyor yeni Ekim talebinde bulundular.
  bence gayet güzel bir fark var tabi takviye eseri mi yoksa 150 greftin etkisi mi bil iyorum ama bencr vertex için önemli bir başarı  ön kısımdaki bölüm kamufle edilebilir boyutta en kötü basit bit revizyon ile hallolur. Güle güle tara saçlarını.

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #197 : 08 Ocak 2020, 09:36:29 »
  bence gayet güzel bir fark var tabi takviye eseri mi yoksa 150 greftin etkisi mi bil iyorum ama bencr vertex için önemli bir başarı  ön kısımdaki bölüm kamufle edilebilir boyutta en kötü basit bit revizyon ile hallolur. Güle güle tara saçlarını.
150 greftin çok fark yaratmybilir ama propecia kullandım 3 ay kadar onun etkisi 150 grefttem daha fazla olabilir. Çünkü tam tepede hala elime batan saçlar var 0 numarada kalmış ve uzamıyor . 5 ay öncede o saçlar öyle batıyordu aynı bölge 5 ay sonrada batıyor uzamıyor 😂

ahmetrts

• Hero Member
« Yanıtla #198 : 08 Ocak 2020, 09:52:51 »
150 greftin çok fark yaratmybilir ama propecia kullandım 3 ay kadar onun etkisi 150 grefttem daha fazla olabilir. Çünkü tam tepede hala elime batan saçlar var 0 numarada kalmış ve uzamıyor . 5 ay öncede o saçlar öyle batıyordu aynı bölge 5 ay sonrada batıyor uzamıyor 😂
propecia sac cıkarmıyor dıye bılıyorum olan cansız sacları guclendırıyor mesela bendede sarı sarı tug seklında aşırı saç var tepede gelişmiyorlar oyle duruyorlar.ama bakalım ilaç yerine forumdan bi arkadasın formulunu kullanıyorum bakalım bı gelısme olacamı bu arada sacların on numara ilerliyor sac kalıten cok ıyı ilaç baya etkı etmıs umarım ilaç sonrası geriye gitmeden sac defterini kapatırsın

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #199 : 08 Ocak 2020, 10:01:31 »
propecia sac cıkarmıyor dıye bılıyorum olan cansız sacları guclendırıyor mesela bendede sarı sarı tug seklında aşırı saç var tepede gelişmiyorlar oyle duruyorlar.ama bakalım ilaç yerine forumdan bi arkadasın formulunu kullanıyorum bakalım bı gelısme olacamı bu arada sacların on numara ilerliyor sac kalıten cok ıyı ilaç baya etkı etmıs umarım ilaç sonrası geriye gitmeden sac defterini kapatırsın
aynen hocam saçları kalınlaştırdı ve hacimlendirdi biraz ama bıraktım kullanmayı tekrarda başlamayı düşünmüyorum. 2 gündür xpecia kullanıyorum eğer yan etkiler yoksa devam ederim ama propecia gibi olursa bırakırım. Değerli görüşlerin için teşekkür ederim hocam umarım söylediğiniz gibi olur :)

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #200 : 08 Ocak 2020, 13:59:19 »
aynen hocam saçları kalınlaştırdı ve hacimlendirdi biraz ama bıraktım kullanmayı tekrarda başlamayı düşünmüyorum. 2 gündür xpecia kullanıyorum eğer yan etkiler yoksa devam ederim ama propecia gibi olursa bırakırım. Değerli görüşlerin için teşekkür ederim hocam umarım söylediğiniz gibi olur :)

sendeki yan etkileri neydi dostum
Serkan Aygın | 3100 Greft | Fue | Yaş 35 | 03.10.2019
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9873.0

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #201 : 08 Ocak 2020, 14:24:07 »
sendeki yan etkileri neydi dostum
gözle görülür bi yan etkisi yoktu ama piskolojik olarak ya olursa diye bıraktım hocam. Kullanırken baya bi faydası olmuştu ama saç dökülmesi falan yoktu hiç kullandığım dönemde

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #202 : 08 Ocak 2020, 15:24:02 »
gözle görülür bi yan etkisi yoktu ama piskolojik olarak ya olursa diye bıraktım hocam. Kullanırken baya bi faydası olmuştu ama saç dökülmesi falan yoktu hiç kullandığım dönemde
bende 1 ay kullandım propecia ve xpecia  saclar baya sert ve gür olmustu,sadece unutkanlık yapıyodu bende,şimdi acaba xpecia yerine günde 1 tane propecia kullansammı diye düşünüyorum :D
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2020, 16:53:33 Gönderen: Kratos »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #203 : 08 Ocak 2020, 16:05:00 »
bende 1 ay kullandım xpecia ile saclar baya sert ve gür olmustu,sadece unutkanlık yapıyodu bende,şimdi acaba xpecia yerine günde 1 tane propecia kullansammı diye düşünüyorum :D

:)xpecia unutkanlık yaptıysa propecia kullandıgında evin yolunu bulamazsın:)

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #204 : 08 Ocak 2020, 16:08:20 »
aynen hocam xpeciada pek bi yan etki hisseden görmedim ama proscarın yan etkileri saymakla bitmez. Tabi bu kimine göre şehir efsanesi kimine göre bizzat yaşanan şeyler

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 08 Ocak 2020, 16:53:06 »

yok dostum. propecia ile xpecia kullanmıştım.propecia unutkanlık yaptı onu demek istedim :D :D

1xpropecia
1x xpecia

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 08 Ocak 2020, 17:02:36 »
Osbir çekmeyince kalınlaşan saçlar, Xpecia kullanınca başlayan unutkanlık. Bu forumun tespitlerine ne diyorsun reis? :)

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #207 : 08 Ocak 2020, 17:20:48 »
Osbir çekmeyince kalınlaşan saçlar, Xpecia kullanınca başlayan unutkanlık. Bu forumun tespitlerine ne diyorsun reis? :)

yorumu okursan propecia dan bahsediyorum. propecia yanetki yapınca xpecia kullanmaya devam ettim. ama sadece en etkili madde propecia olduğu için kullansammı diye düşüncemi paylaştım. ;)

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #208 : 08 Ocak 2020, 17:40:07 »
yorumu okursan propecia dan bahsediyorum. propecia yanetki yapınca xpecia kullanmaya devam ettim. ama sadece en etkili madde propecia olduğu için kullansammı diye düşüncemi paylaştım. ;)
Serkan hoca uzun yıllardır propecia kullandığını söylemişti demekki yan etkilerinden pek rahatsız olmamış :) belkide biz abartıyoruz bu yan etkileri

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #209 : 08 Ocak 2020, 17:46:26 »
Serkan hoca uzun yıllardır propecia kullandığını söylemişti demekki yan etkilerinden pek rahatsız olmamış :) belkide biz abartıyoruz bu yan etkileri

bünyesi alışmış olabilir :) ama saça etkisi çok hatta sakalımda bile yeni kısa kıllar çıkmaya başlamıştı. xpecia ile beraber almaktansa ,hazır xpecia tabletim bitmişken propecia yı bidaha denesemmi diye düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram