Saç Ekimi Sonuçları
ben şu durumd böyle bi opsiyon kesinlikle düşünmüyorum. Daha hala çıkışlar olabilir çünkü 5. Aydan tekrar bi Ekim önerisi iyimserlik mi yoksa biz yaptığımız işin arkasındayız demenin farklı bir ifadesi mi anlamadım. Ama süreç tam ortalarda iken böyle bir öneri ne kadar gerçekçi bir çözüm olur muamma.
Dostum vertex'e 150 greft yazmıştın güncel olarak azda olsa vertexte bir fark oluştu mu ? rica etsem fotoğraf eklermisin
4 gün sonra 5. Ay doluyor sabır..Bence en az 8. Aya kadar beklemek lazım 1 yıl diyenlerde var..rötüş yaparız kısmınada gelince dertlenme yaptığımızın arkasındayız gerekirse düzeltiriz demişlerdir diye düşünüyorum yani 5. Ayda nasıl karar vermişde düzeltiriz diyebiliyor
Bana kalırsa acele etmeyin . En az 8.aya kadar beklemek lazım .kabuk dökümünüze baktım herşey normal görünüyor .
Vertex baya erken atak yapmış, çok enteresan. Çok iyi gidiyor, 2 ay sonra saç mevzusunu kapatırsın komple.
Baya fark var ya.
Bu arada şöyle bi gelisme oldu arkadaşlar , Ekim merkezi ile görüştüm sağ taraftaki cikmamanin nedenini bulamadilar herhangi bir çarpma vs de olmadığı için ve tekrar bi Ekim yapılması gerektiğini söylediler. Ufak bi Ekim olacakmış 400 civarı dediler ama 5. Ayda bu kararı vermeleri sanırım onlarında cikmayacagina inanmaları dan kaynaklanıyor. Saç kesimi yapılmadan tekrar ufak bi operasyonla halletmek gerektiğini söylediler. Açıkçası bana çok mantıklı gelmiyor bu durum. Daha süreç devam ederken böyle bir operasyon teklifi yapmaları bana çok ilginç geldi. 6. Ayida beklemeye gerek yok gibi konuştular sanırım pek bi gelisme beklemiyorlar sağ tarafla ilgili. Bu arada neden sağ tarafta çıkmamış olabilriin nedenjni bulamamisken extra Ekim teklifi yaptılar onunda tutmama ihtimali söz konusu boşuna donor harcanıyor. Sizin fikriniz nedir bu konuda ? Buna gerçekten gerek var mı ? Ve 5. Ay için erken değil mi ?
Yanlış anlamıssındır bir daha sor bence çünkü bu saç olur