Gönderen Konu: Serkan aygin 3500 greft sac ekimi  (Okunma sayısı 34932 defa)

kılıkırkyaran

• Full Member
Ynt: Serkan aygin 3500 greft sac ekimi
« Yanıtla #136 : 27 Aralık 2019, 00:06:20 »
saçlar iyi görünüyor sadece biraz uzamaları ve gürleşmeleri lazım gibi duruyor.

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 27 Aralık 2019, 00:14:49 »
ekim haricindeki sacin daha uzun gozukuyor,bosluklar zamanla dolup saclar gurlesecektir diye tahmin ediyorum.

sana tavsiyem,saclari orantili kestirirsen duzgun homojen bir goruntu olucaktir.
Serkan Aygın | 3100 Greft | Fue | Yaş 35 | 03.10.2019
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9873.0

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #138 : 30 Aralık 2019, 18:38:55 »
Arkadaşlar bugün 141. Gün . Şuanki süreçte kısmen memnun olduğum yerler var fakat daha öncede dediğim gibi sağ bölgedeki boşluk devam etmekte. Sol taraf şakaklar ve tepe ise beni memnun ediyor şimdilik. Sizce sağ taraf toparlarmı ? Ve şuan anlamadığım bir nokta var solda çıkan saçlar sağda neden çıkmaz ? Sebebi ne olabilir ? Nekroz olmadı o bölgede solda nasılsa sağdada öyleydi.

Bagwell

• Sr. Member
  • olur olur..
« Yanıtla #139 : 30 Aralık 2019, 18:46:36 »
Arkadaşlar bugün 141. Gün . Şuanki süreçte kısmen memnun olduğum yerler var fakat daha öncede dediğim gibi sağ bölgedeki boşluk devam etmekte. Sol taraf şakaklar ve tepe ise beni memnun ediyor şimdilik. Sizce sağ taraf toparlarmı ? Ve şuan anlamadığım bir nokta var solda çıkan saçlar sağda neden çıkmaz ? Sebebi ne olabilir ? Nekroz olmadı o bölgede solda nasılsa sağdada öyleydi.

Merhaba,ışık altında değilde normal şekilde bir fotoğraf atarmısınız ? ekim yerleri kendini uzaktan bakışta ne kadar belli ediyor diye bakıyorumda

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #140 : 30 Aralık 2019, 19:43:13 »
Burda bir arkadas koray erdogana ektirmisti..hatta 9 aya kadar dogru düzgün cikmamisti.abd den bir arkasti sanirim..koray hoca ile konusmustu oda hakvermisti.ama 10 ay gibi acaip atak yapmisto ve simdi cok mutlu.bir sene beklemek cok onemli sanirim
hocam inşallah böyle bir örneklede ben karşılaşırım :) ama nedense banada ekimin nasıl sonuçlanacağı 4-5.ayda belli oluyor gibi. sağ bölgede böyle bi atak gelirmi merak ediyorum

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 30 Aralık 2019, 19:45:00 »
süreç normal en hızlı gelişim dönemi bundan sonra başlayacak şimdilik gayet iyi bence.

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #142 : 30 Aralık 2019, 21:14:30 »
Merhaba,ışık altında değilde normal şekilde bir fotoğraf atarmısınız ? ekim yerleri kendini uzaktan bakışta ne kadar belli ediyor diye bakıyorumda
ışığa ters olarak çekebildim ama tabi aldatıcı foto oldu biraz :)

Kazım

• Full Member
« Yanıtla #143 : 30 Aralık 2019, 21:33:34 »
Bence o hafif seyreklik kalacak ama saçların kalınlaşır daha toparlar saçlarda homojen kesilince dikkat çekmez. Uzun kullanacaksan belki hiç belli olmaz ileride
Kimsenin dikkatini çekeceğini sanmıyorum o küçük seyrekliğin çok kafana takarsanda iyi bi yerde az bişi daha ektirirsin nolcak

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #144 : 30 Aralık 2019, 22:02:30 »
Bence o hafif seyreklik kalacak ama saçların kalınlaşır daha toparlar saçlarda homojen kesilince dikkat çekmez. Uzun kullanacaksan belki hiç belli olmaz ileride
Kimsenin dikkatini çekeceğini sanmıyorum o küçük seyrekliğin çok kafana takarsanda iyi bi yerde az bişi daha ektirirsin nolcak
evet bende sağ taraftaki açıklığın kalacağının farkındaydım fakat sebebini merak ediyorum. nekroz olmamasına rağmen bi bölgenin çıkıp diğer tarafın çıkmaması niye ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 30 Aralık 2019, 22:04:59 »
Daha süreç erken baya çoşmuş saçlar eski fotolarına göre
Global Moderator

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #146 : 30 Aralık 2019, 22:27:54 »
Daha süreç erken baya çoşmuş saçlar eski fotolarına göre
teşekkürler hintel. engin bilgi ve araştırma tecrübelerine dayanarak şu durumda sağ da çıkmayıp solda çıkmanın nedeni sence ne olabilir tahminen ? daha önce böyle bir asimetrik çıkış olup ve bu şekilde sonuçlanan ekimler var mıydı gördüğün kadarıyla ?

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 30 Aralık 2019, 22:39:26 »
teşekkürler hintel. engin bilgi ve araştırma tecrübelerine dayanarak şu durumda sağ da çıkmayıp solda çıkmanın nedeni sence ne olabilir tahminen ? daha önce böyle bir asimetrik çıkış olup ve bu şekilde sonuçlanan ekimler var mıydı gördüğün kadarıyla ?

sayet cikmaz ise serkan aygin klinik garanti veriyormu?

ben ekim oncesi Eda hanima sordugumda karsilikli guven ile hastalarimizla ilgileniyoruz denmisti,ama net garanti veriyoruz,ucretsiz duzeltme yapiyoruz demediler.Asmed deki gibi yardimci olmalari lazim bence,1 seneyi tamamlayinca hala bir gelisme olmaz ise klinik e bence basvurun,degerlendirme acisindan klinige aylik olarak resim gondermeyide ihmal etmeyiniz
Serkan Aygın | 3100 Greft | Fue | Yaş 35 | 03.10.2019
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9873.0

King2019

• Full Member
« Yanıtla #148 : 30 Aralık 2019, 23:15:29 »
En başından okudum süreci o kadar takıntılsınki sürecin daha devam ediyor en 2-3 sayfa çıkmadı diye yazmışsın bi bitsin süreç 1 yılı bi tamamla.. başka konulardan bildiğim kadarıyla garanti veriyor diye biliyorum,,hatta google yorumlarda görmüştüm 1200 greft ekmişti hasta mutlu oldu halde serkan hoca biraz daha sıklaştırmak için kontrole gittiğinde ameliyata almıştı..zor bi hastasıın gerçekten kliniğe allah kolaylık versin

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #149 : 30 Aralık 2019, 23:40:08 »
En başından okudum süreci o kadar takıntılsınki sürecin daha devam ediyor en 2-3 sayfa çıkmadı diye yazmışsın bi bitsin süreç 1 yılı bi tamamla.. başka konulardan bildiğim kadarıyla garanti veriyor diye biliyorum,,hatta google yorumlarda görmüştüm 1200 greft ekmişti hasta mutlu oldu halde serkan hoca biraz daha sıklaştırmak için kontrole gittiğinde ameliyata almıştı..zor bi hastasıın gerçekten kliniğe allah kolaylık versin
yok be hocam ne yaptın o kadar değilimdir:) surecin başlarında biraz olumsuz durumlardan dolayı panik yapmış olabilirim ama şuan öyle değil. Şuandaki sorunum başarısız bir ekimin sonuclari neler olurdan ziyade bir diğer bölgelerde sürecin gayet normal giderken bir alanda neden boşluk olduguyla ilgili. Ekim merkezi 6. Ayı bekleyim dedi ve 6. Ay gelse sonra 8. Ay bekleyelim diyecek . 8 gelse 12 bekleyelim diyecek yani kısaca 1 sene kadar sürecek .1 sene değil 2 senede geçse sürecin ne olacaği bu aylarda belli oluyor. Sonuçta başarisizda olsa seçim yaparken herkes ekimi görmeli ona göre karar vermeli olumlu ya da olumsuz . Birilerine fikir verebiliyorsak ne mutlu bize

Facebook Twitter Instagram