Gönderen Konu: Serkan aygin 3500 greft sac ekimi  (Okunma sayısı 34894 defa)

Onleriacik

• Full Member
Ynt: Serkan aygin 3500 greft sac ekimi
« Yanıtla #16 : 10 Ağustos 2019, 10:12:37 »
Bugun pansumandan ciktim akabinde lazer yapildi. Standart herkesin yazdigi malum ilaclar var fakat yan etkilerinden dolayi kullanmayi dusunmedigim hap var. Hoca ust tarafa ekim yapma taraftari degildi 150 greft ile zar zor ikna oldu halbuki ust tarafta aciklik bariz belliydi. Hap ile tedavi edip kalinlasma sansi yuksek dedi ama soyledigi hapin yan etkileri cok fazla o yuzden hala dusunme asamasindayim

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #17 : 10 Ağustos 2019, 10:46:24 »
Ekim yapilan yerde ufak sivilcelenme var sizce nemlendirici spreye simdiden baslayayimmi ? Yeni lazerden ve pansumandan ciktim o yuzden hala oksijenli su var kafada. Nemlendiriyr ne zaman baslamaliyim ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 10 Ağustos 2019, 12:49:07 »
Dostum sen biraz paniksin sanırım ? :)) biraz rahatla bir sorun bir sıkıntı yok kremi ne zamam kullan dediler sana o zaman kullan.. dinlen bol bol bu arada kafan şişicek tedirgin olma normal durum ensende yanma başlayacak normal durum bunlara hazırlıklı ol ekiminde gayet güzel özenli.
Global Moderator

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #19 : 10 Ağustos 2019, 13:48:46 »
Aynen hocam panik oldum biraz bu arada siz isin ehli ustadlar propecia hakkinda ne dusunuyorsunuz yan etkisine ragmen kullanmaya deger mi ? Hoca israrla kullanmam gerektigini soyledi cunku

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 10 Ağustos 2019, 14:17:37 »
Aynen hocam panik oldum biraz bu arada siz isin ehli ustadlar propecia hakkinda ne dusunuyorsunuz yan etkisine ragmen kullanmaya deger mi ? Hoca israrla kullanmam gerektigini soyledi cunku

Neye panik oldun dostum ? Çiçek böcek mi bekliyorsun operasyon bu :) sakin ol lütfen bir sorun yok ekimin gayet güzel Ben kullanıyorum senin bileceğin iş kullanman çok fayda sağlar ama sen biraz panik birisin sanırım ilaç bir sıkıntı yapmasada sen psikolojik olarak kafaya takacaksan kullanma.
Global Moderator

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #21 : 10 Ağustos 2019, 15:38:07 »
Hintel hocam serkan aygin hoca israrla tepeye ekmem dedi baska bisy demedi fakat tepe bolgesi bariz cok acik o ilaci omur boyu kullancaksin sorunun cozulcek diyor fakat bu ilacin yan etkileri direk libidoya vuruyormus .Ama ilk gunku panik havasi gitti daha programli ilerliyorum sizlerinde tecrubeleri benim icin cok onemli keza serkan hocayi bu forumda kesfettim ve kendi tecrubelerimi diger benim gibi acemi arkadaslara aktarmak lazim .
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2019, 15:49:23 Gönderen: Onleriacik »

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #22 : 11 Ağustos 2019, 10:35:39 »
Ekimden sonra yaklasik 48 saat gecti alin bolgesinde sislik mevcut . Tavsiye edilen hapi gunde 3 defa olmak uzere 2 gundur atiyorum fakat sislik inmedi henuz.  Buz ile sislik bolgesine yakin alnima baski yapmalimiyim yoksa kendi haline mi birakayim gecmesi icin ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 11 Ağustos 2019, 10:47:20 »
Sen buz koy gene ama o kendiliğinden iner zamanla şişlikler
Global Moderator

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #24 : 11 Ağustos 2019, 19:18:29 »
Ekim cuma gunu yapildi ilk yikamayi 3 gun sonra yapmam soylendi bende nemlendirmek icin 12 saatte bir pharmazon serum skiyorum fazla ovalamadan. Serum yagli oldugu icin cildi temizleyemeden tekrar tekrar kullanmak zorunda kaliyorum ? Bu sekilde bi zarari olur mu acaba ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 11 Ağustos 2019, 20:45:33 »
Ekim cuma gunu yapildi ilk yikamayi 3 gun sonra yapmam soylendi bende nemlendirmek icin 12 saatte bir pharmazon serum skiyorum fazla ovalamadan. Serum yagli oldugu icin cildi temizleyemeden tekrar tekrar kullanmak zorunda kaliyorum ? Bu sekilde bi zarari olur mu acaba ?

Kendileri mi verdiler bu fıs fısı çok iyi düşünmüşler.
Global Moderator

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #26 : 12 Ağustos 2019, 04:08:57 »
Arkadaslar alnimdaki sislik sag gozume indi sanirim dik uyudugumdan dolayi. Buz uyguluyorum hapimida iciyorum fakat suan sag goz sislikten dokayi yarim kapali halde. Bu anormal bi durummu acaba ?

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 12 Ağustos 2019, 04:32:57 »
Arkadaslar alnimdaki sislik sag gozume indi sanirim dik uyudugumdan dolayi. Buz uyguluyorum hapimida iciyorum fakat suan sag goz sislikten dokayi yarim kapali halde. Bu anormal bi durummu acaba ?

Gayet normal şişlikler olucak ve düzelicek operasyon geçirdin sonuçta

Driver

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 12 Ağustos 2019, 12:43:32 »
Dostum dik uyudum diosun sonra neden şişti diye soruyorsun..buz uygulamaya devam et bikaç güne şişlik gider morlukta olabilir normal

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #29 : 12 Ağustos 2019, 13:31:42 »
Dik derken 45-60 dereceaciyla uyumaya calisiyorum . Sakak bolgesinde ekim oldugu icin bandana takmamam gerektigini soylediler . Suan sislik goz alina indir hafif morarmalar var sanirim soylediginiz gibi gececek zamanla. Baska bir problemde sacimin alt kisminda bir kan toplanmasi var . Bunuda tahmin ettigim kadariyla boyun yastgindan kaynaklanabilir. Acaba kalici bir iz birakirmi bu ilerde ? Resimde altta siyah alan

Facebook Twitter Instagram