Gönderen Konu: Serkan aygin 3500 greft sac ekimi  (Okunma sayısı 34935 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan aygin 3500 greft sac ekimi
« Yanıtla #150 : 30 Aralık 2019, 23:43:00 »
teşekkürler hintel. engin bilgi ve araştırma tecrübelerine dayanarak şu durumda sağ da çıkmayıp solda çıkmanın nedeni sence ne olabilir tahminen ? daha önce böyle bir asimetrik çıkış olup ve bu şekilde sonuçlanan ekimler var mıydı gördüğün kadarıyla ?

Kafanın her yerinde kan akışı aynı değildir bir tarafda daha hızlı belenip çıkmış saçlar diğer tarafta sürece ve bana göre gayet iyi durumda ki zaten bu sürece göre saçların ileride bana göre. Yani şükret son görüntü gelişmiş işte saçlar 20 günde çıkmıyorki 12 ay yolu var:)

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #151 : 30 Aralık 2019, 23:46:55 »
sayet cikmaz ise serkan aygin klinik garanti veriyormu?

ben ekim oncesi Eda hanima sordugumda karsilikli guven ile hastalarimizla ilgileniyoruz denmisti,ama net garanti veriyoruz,ucretsiz duzeltme yapiyoruz demediler.Asmed deki gibi yardimci olmalari lazim bence,1 seneyi tamamlayinca hala bir gelisme olmaz ise klinik e bence basvurun,degerlendirme acisindan klinige aylik olarak resim gondermeyide ihmal etmeyiniz
hocam bana garanti verdiklerini söylemediler. Serkan ayginla yaklaşık 2 dk sohbet edebildik . Cüneyt bey Ekim yapti ve normal bir süreç geçti. Sadece ilk gunlerdede yazdığım gibi çok fazla kanama olmuştu donorde ve ertesi gün pansuman esnasında dindiremediler kanamayı o yüzden adrenalin yaptilar donor bölgesine.eda hanimlada görüşmedim farklı bir kişi ilgileniyormus ekimden sonra onunla görüştüm ama standart bilgiler verdiler. Şuan beklemekten başka bişy olacağını sanmıyorum . Eğer sağ taraf bir atak yapıp diğeriyle esitlerse benim icin büyük bir memnuniyet olur:)

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 31 Aralık 2019, 00:44:24 »
hocam bana garanti verdiklerini söylemediler. Serkan ayginla yaklaşık 2 dk sohbet edebildik . Cüneyt bey Ekim yapti ve normal bir süreç geçti. Sadece ilk gunlerdede yazdığım gibi çok fazla kanama olmuştu donorde ve ertesi gün pansuman esnasında dindiremediler kanamayı o yüzden adrenalin yaptilar donor bölgesine.eda hanimlada görüşmedim farklı bir kişi ilgileniyormus ekimden sonra onunla görüştüm ama standart bilgiler verdiler. Şuan beklemekten başka bişy olacağını sanmıyorum . Eğer sağ taraf bir atak yapıp diğeriyle esitlerse benim icin büyük bir memnuniyet olur:)

insallah dostum,hersey gonlunce olsun
Serkan Aygın | 3100 Greft | Fue | Yaş 35 | 03.10.2019
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9873.0

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #153 : 06 Ocak 2020, 12:26:53 »
5. Aya 4 gün kaldı . Sağ taraftaki açıklıkta kızarıklık ve ve hafif masaj yaparken ufak bi şişlik var ve acı oluyor . Bu iyiye bir isaret gibi görünüyor hareketlenme olacak gibi biraz sanki. Sizce bu kızarıklık 5. Ay için iyiye isaret diyebilirmiyiz yoksa sıradan kızarıklık mi herhangi bir çıkış olmamama ihtimali de var mı ?

scylax

• Şahin ÇELİK Saç Ekim Sürecim
  • Full Member
    • Şahin ÇELİK Saç Ekim Süreci
« Yanıtla #154 : 06 Ocak 2020, 13:22:46 »
kızarıklık bence iyidir. hareketlilik olduğunu gösteriyor bana göre ve yine bana göre çıkışlar başlamış gibi sağ tarafta... maşallah saçın çok güzel o sağ taraf da tam anlamıyla çıksa mükemmel olur...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #155 : 06 Ocak 2020, 14:53:18 »
sağ taraf gayet iyi olmus soldada baya cıkıs var bıraz yavas gelısıyor ama olucak zamanla
Global Moderator

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #156 : 06 Ocak 2020, 15:08:22 »
kızarıklık bence iyidir. hareketlilik olduğunu gösteriyor bana göre ve yine bana göre çıkışlar başlamış gibi sağ tarafta... maşallah saçın çok güzel o sağ taraf da tam anlamıyla çıksa mükemmel olur...
iyi dileklerin için teşekkür ederim hocam bende ayni dusuncedeyim sağ çıksa biraz yeterli olacak gibi :)

Kazım

• Full Member
« Yanıtla #157 : 06 Ocak 2020, 15:13:34 »
Wow 20 günde solun nasıl bir atak yapmış da kapanmış.. resmen evrim geçirmiş muazzam

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #158 : 06 Ocak 2020, 16:04:54 »
Wow 20 günde solun nasıl bir atak yapmış da kapanmış.. resmen evrim geçirmiş muazzam
evet hocam solda hiç problem olmadı güzel çıktı memnunum benim sıkıntım sağ tarafta biraz çıkış olsa yetecek ama bu saatten sonra ne kadar çıkar tabi orası muamma

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #159 : 06 Ocak 2020, 18:14:41 »
Bu arada şöyle bi gelisme oldu arkadaşlar , Ekim merkezi ile görüştüm sağ taraftaki cikmamanin nedenini bulamadilar herhangi bir çarpma vs de olmadığı için ve tekrar bi Ekim yapılması gerektiğini söylediler. Ufak bi Ekim olacakmış 400 civarı dediler ama 5. Ayda bu kararı vermeleri sanırım onlarında cikmayacagina inanmaları dan kaynaklanıyor. Saç kesimi yapılmadan tekrar ufak bi operasyonla halletmek gerektiğini söylediler. Açıkçası bana çok mantıklı gelmiyor bu durum. Daha süreç devam ederken böyle bir operasyon teklifi yapmaları bana çok ilginç geldi. 6. Ayida beklemeye gerek yok gibi konuştular sanırım pek bi gelisme beklemiyorlar sağ tarafla ilgili. Bu arada neden sağ tarafta çıkmamış olabilriin nedenjni bulamamisken extra Ekim teklifi yaptılar onunda tutmama ihtimali söz konusu boşuna donor harcanıyor. Sizin fikriniz nedir bu konuda ? Buna gerçekten gerek var mı ? Ve 5. Ay için erken değil mi ?

Stark

• Full Member
« Yanıtla #160 : 06 Ocak 2020, 18:40:08 »
Bencede 1 ay daha beklenseydi en azından. Ücretsiz revizyondan bahsediyorsun dmi klinigin ilgisi güzel. 1 ay ertelemen mantıklı olur bence üstadllarda yorumlasın

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #161 : 06 Ocak 2020, 18:58:37 »
Bencede 1 ay daha beklenseydi en azından. Ücretsiz revizyondan bahsediyorsun dmi klinigin ilgisi güzel. 1 ay ertelemen mantıklı olur bence üstadllarda yorumlasın
ne olduğunu anlamadım ama spank gibi bişey dedi :) uzun saçları alıp hiç kesim yapmadan Ekim yapıyormuş. Bana çok sağlıklı gelmedi. 0 kesilip normalde çıkmayan saç uzun ikenmi çıkacak . O zaman niye herkes saçları 0 a vurdurup Ekim yapıyor ve bu kadar çile çekiyor madem böyle bisyin tutacağı var herkes uzun saçı hiç kesim yapmadan ektirmek ister. Yani anlamiyorum ama bana çok mantıksız geliyor bu süreç .

Kazım

• Full Member
« Yanıtla #162 : 06 Ocak 2020, 20:26:10 »
Valla ben saçları kestirmeden ektirdiydim varolanları da kaybettim yolunmuş tavuk gibiyim. Ama ekim merkezim kötüydü vs... yine de çekinirdim açıkçası ama bi hintele danışmak lazım

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #163 : 06 Ocak 2020, 21:08:49 »
Valla ben saçları kestirmeden ektirdiydim varolanları da kaybettim yolunmuş tavuk gibiyim. Ama ekim merkezim kötüydü vs... yine de çekinirdim açıkçası ama bi hintele danışmak lazım
ben şu durumd böyle bi opsiyon kesinlikle düşünmüyorum. Daha hala çıkışlar olabilir çünkü 5. Aydan tekrar bi Ekim önerisi iyimserlik mi yoksa biz yaptığımız işin arkasındayız demenin farklı bir ifadesi mi anlamadım. Ama süreç tam ortalarda iken böyle bir öneri ne kadar gerçekçi bir çözüm olur muamma.

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 06 Ocak 2020, 21:17:06 »
ben şu durumd böyle bi opsiyon kesinlikle düşünmüyorum. Daha hala çıkışlar olabilir çünkü 5. Aydan tekrar bi Ekim önerisi iyimserlik mi yoksa biz yaptığımız işin arkasındayız demenin farklı bir ifadesi mi anlamadım. Ama süreç tam ortalarda iken böyle bir öneri ne kadar gerçekçi bir çözüm olur muamma.

dostum gecmis olsun,ucret talep ettilermi?
ben ekim oncesi sordum garanti veriyomusunuz diye,dedikleri karsilikli guven icerisinde hastalarimizla ilgileniyoruz demisti eda hanim,tabi burdaki guven,ucretsiz ekim olmasi ve revizyon ile duzeltilmesi olabilir,baska bir anlam.cikaramadim.
cunku sertifika verdiler.
bence 12 ay kadar bekliycen yapacak baska bisey yok,sonrasinda ne yapilabilir karar vermen lazim.gecmis olsun
Serkan Aygın | 3100 Greft | Fue | Yaş 35 | 03.10.2019
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9873.0

Facebook Twitter Instagram