Gönderen Konu: DOÇ DR Serdar gökrem 3000 greft saç ekimi 07.08.2019  (Okunma sayısı 68293 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: DOÇ DR Serdar gökrem 3000 greft saç ekimi 07.08.2019
« Yanıtla #495 : 08 Eylül 2020, 00:39:00 »
vertex Team kapandı  derken yine açıldı ☺

Biraz ara verip tekrar başlayın derim. Siz Almanya'dasınız nanadoxil alıp deneyin derim, vitamin desteği ile birlikte. Çok yüklenmekte iyi değil vücuda.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
Farklı Saç Ekimi Sonuçları

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #496 : 08 Eylül 2020, 00:46:47 »
 Vitamin destekli  kullanıyorum  zaten  acayip  moralim bozuldu  ara verip tekrar  başlamak    faydası  olurmu sence dostum sende oldumu  bu durum hiç? 

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #497 : 08 Eylül 2020, 00:48:52 »
Biraz ara verip tekrar başlayın derim. Siz Almanya'dasınız nanadoxil alıp deneyin derim, vitamin desteği ile birlikte. Çok yüklenmekte iyi değil vücuda.
nanadoxil  nedir ? :)

onizuka eikichi

• Hero Member
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #499 : 08 Eylül 2020, 01:01:32 »
Sen  bu ürün  kullanıyorsun  dostum ? Minoxidil   tarzı  şeyler  kullanmak istemiyorum  kafam  ağrı  yapıyor

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #500 : 08 Eylül 2020, 01:30:09 »
Sen  bu ürün  kullanıyorsun  dostum ? Minoxidil   tarzı  şeyler  kullanmak istemiyorum  kafam  ağrı  yapıyor

Ben bu ürünü eskiden araştırdımıştım ancak kullanmadım. Artık ülkemizde bulması da zor. Böyle çabuk biten ürünleri de yurt dışından getirmek için uğraşmadığım için kullanmıyorum. Yoksa benim kullanacağım ürün bu olurdu. Bu ürün minoxil kadar etkili değil ama minoxilin yan etkilerinin görülmediği iddia ediliyor. Bu arada damar genişleten takviyelerin hepsinin baş ağrısı yapma riski vardır. Topikal spreylerin zaten başarılı olması damarların genişleyerek saç köklerinin daha çok beslenmesini sağlaması. Ama bu ürün saç köklerini uyardığını iddia ediyor. Altta videosunu da Türkçe atıyorum.

Bu arada konu sahibi arkadaşın affına sığınıyorum konunuz dışında yorumlar yaptığım için. Diyaloğum olan birisi olduğu için kendisi sorun olmayacağını düşünerek rahatça yazıyorum konuya :).

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #501 : 08 Eylül 2020, 01:35:18 »
Tşkler  dostum bilgi  için

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #502 : 08 Eylül 2020, 01:44:13 »
Tşkler  dostum bilgi  için

Rica ederim. Bu arada gözümden kaçmış evet bende de oldu bu durum. Ama ben bıraktığımda olmuştu kullandığımda etki etmemişti bir süre. Sonra dutasterid düşünürken yine devam edeyim dedim. Xpecia ile birlikte kullandım baktım saçlarım deli gibi kararıyor korktum bende yan etki görürüm bıraktım :). Sonra finasterid kullanmaya devam ettim yeniden eskisi gibi dökülmeler durdu. Ben dediğim ürünü Amerika'da yaşasam kullanırdım sürekli. Buradan getirmesi zor hemde dolar üstünden masraflı uğraşılmaz yani. İstesem getiririm de aslında kim uğraşır. Uğraşmamak için artık ekim yaptırdım zaten :D.

Özgün

• Sr. Member
« Yanıtla #503 : 08 Eylül 2020, 06:42:07 »
Dökülmeleriniz nasıl dostum? Genel de bu aylarda dökülmeler gerçekten mevsimsel oluyor. O yüzden benim normalde finasteridi bırakıp kullanmaya başlamışsam bu zamanlara denk getirmeye çalışıyorum. Ama minyatürleşme varsa saçlarda o zaman sıkıntılı. Xpecia da belki artık kurtaramıyordur saçları.

Xpecia kullanmayı bıraktım 3 aydır :) ama bu dökülme 15 gün sürdü artık dökülmüyor o yüzden internetten baktım mevsimsel dökülme 2 hafta sürermiş Eylül ve ekim aylarında olurmuş

Ugrbolviski

• Full Member
« Yanıtla #504 : 08 Eylül 2020, 09:15:51 »
Ben bu ürünü eskiden araştırdımıştım ancak kullanmadım. Artık ülkemizde bulması da zor. Böyle çabuk biten ürünleri de yurt dışından getirmek için uğraşmadığım için kullanmıyorum. Yoksa benim kullanacağım ürün bu olurdu. Bu ürün minoxil kadar etkili değil ama minoxilin yan etkilerinin görülmediği iddia ediliyor. Bu arada damar genişleten takviyelerin hepsinin baş ağrısı yapma riski vardır. Topikal spreylerin zaten başarılı olması damarların genişleyerek saç köklerinin daha çok beslenmesini sağlaması. Ama bu ürün saç köklerini uyardığını iddia ediyor. Altta videosunu da Türkçe atıyorum.

Bu arada konu sahibi arkadaşın affına sığınıyorum konunuz dışında yorumlar yaptığım için. Diyaloğum olan birisi olduğu için kendisi sorun olmayacağını düşünerek rahatça yazıyorum konuya :).

Döngü olayı var mı hocam

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #505 : 08 Eylül 2020, 15:41:47 »
Yok diye iddia ediyorlar. Çalışma mekanizması farklı minoxilden ama ben minoxil kadar da etkili olduğunu düşünmüyorum. Çünkü eskiden bu markanın üreticisinin de minoxil içerikli takviyeleri varmış. Muhtemelen minoxil yan etkilerini bertaraf etmek için böyle bir takviye oluşturmuşta olabilirler. Ama Türkiye'de yok artık. Ayrıca ben hiç kullanmadım. Bir ara ciddi niyetlendim, sonra bende döngü olaylarından o dönem korktuğum için kullanamadım. Bence Türkiye şartlarında kullanması lüks olan bir takviye. Beklenti olarak istediğinizi de karşılaşamaz. Ama Don Vito Corleone ile daha öncede topikal takviyeler hakkında konuşmuştuk, birbirimize aklımızda olan takviyeleri söylemek adına hatırlayınca bu ürünü yazmak istedim. Tepe kısmında etkili olduğu yazıyor o yüzden düşünmesi için attım.

Ugrbolviski

• Full Member
« Yanıtla #506 : 08 Eylül 2020, 17:57:32 »
Teşekkürler hocam...

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #507 : 08 Eylül 2020, 18:42:07 »
Çok başarılı bir sonuç maşallah.

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #508 : 26 Ocak 2021, 20:58:42 »
Mevsimsel saç dökülmesimi yorumlayacak olan varmı

Merhaba ben de oldu, özellikle spor yapmaya başladığım dönemlerde terlemeyle birlikte, elimi attığımda 3-4 tel geliyirdu. sporu bırakınca durdu. bir daha spora başlarsam daha hafif tempolu ve saçları sıfıra vurarak yapacağım,

StarWars

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #509 : 26 Ocak 2021, 21:37:50 »

Spectral.DNC-N

Amazon almanya da buldum bunu fiyati da 33.95 avro. Lakin altindaki yorumlar nerdeyse hepsi bu sekilde "  A complete waste of time and money"

Facebook Twitter Instagram