Saç Ekimi Sonuçları
Saç ekimin normal seyrinde devam ediyor donör alımı homojen güzel bir alım yapılmış kısa zamanda toparlamış şok da bitince artık çıkışları beklemek kalıyor hayırlısını dilerim.
kendi saçlarındada şok dökülme olmuş biraz sanki.
Mevcut saçların arasına girildiği için şokla birlikte kendi saçlarınızda travma yaşamış ve dökülmüş. Şoktan kurtulanlar geri çıkacaktır şuan için olumsuz bir durum gözükmüyor. İyi bir doktorda güzel bir ekim planması yapılmış, sonucununda güzel olacağını düşünüyorum. Boşa stres yapmanıza gerek yok
Hayirli olsun, guzel gorunuyor.Uzunca bir sure yorumluk bir durum olmayacak, bundan sonrasi sabir isi.
Dostum bende serdar beye ektirdim ayni korkular bende de oldu acaba kendi saçlarim cikacakmi çok döküldü falan diye ama 2 resim gönderiyorum birisi şok dökülme süreci 2.si 7 ay bosa stress yapmaman icin göndermek istedim.İnsan o günler de çok stress yapiyor haklisin bende senin durumundaydim.Resimdende göreceğin gibi kendi dokulen saclarimda cikti ve hatta eskisinden daha guclu cikti diyebilirim umarim seninde boyle olur.sadece sabir etmen gerekiyor şuan için.
3000 greft 2.resim 7.ay